![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Yönetimden Yapılan Duyurular Yönetimden yapılan önemli duyuruları burada. |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Article Tools | Modları Göster |
| dilKAFE.com açıldı! by SeyfiHoca 11-07-10
forumuzunun bir tür kantini olarak nitelendirilebilecek olan yeni forum sayfamız dilKAFE açıldı... www.dilkafe.com dil dışında her türlü konuda sohbet, muhabbet edilebilecek dilKAFE'ye üye olmak için lütfen tıklayınız... www.dilkafe.com |
| Okuma 1584
Yorum 46
|
| Aşağıdaki 38 kullanıcı bu güzel mesaj için SeyfiHoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
989 Studios, Bad_Boy, Beowulf, cgdm_, Çiğdem Tunç, daredevil7845, denizce, DENIZ_VURGUNU, Dj_YuSuF, eliza, escandesc, Grunka Lunka, HandanHoca, hattie, Hekim, Hubub, Kasva35, LaL!N, Nivalis, Nuclear, Ö.K.A., ozge91, ozgur57, rodiseko, Seablue, Seasoul, SibelAKBULUT, sinan_18, slaphappy, Sweet Amber, thedarkest..., Timsah, Turani, turkish, TWETY, vanGogh, Yalçın İzbul, İbrahimH | ||
|
| |||
| |||
| Hayırlı olsun tüm siteye... ![]()
__________________ Ya gördüm neyleyim?! İnsanlar vardı duvarın içinde. Ya ben hep duvara konuştum. Ya da duvar değil konuştuğum, içinde insanlar var. Nedense beni anlasın istedim içinde insan olan duvarlar. |
| Aşağıdaki 3 kullanıcı bu güzel mesaj için Ö.K.A. isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| dilKAFE forumuzun bir tür sohbet, muhabbet ortamı olarak değerlendirilebilir. dil dışında her türlü konuda paylaşım burada yapılabilecek. dilKAFE'ye daha kolay ulaşılması için üst bölümde bir link olacak. Böylecek dilFORUM dil ile ilgili daha yoğun ve özel paylaşımların yapılabileceği bir ortam haline dönüştürülecek.
__________________ "Cehalet, gerçek bilginin aksine, bireyin kendine olan güvenini artırır." |
| Aşağıdaki 12 kullanıcı bu güzel mesaj için SeyfiHoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Çok zekice Seyfi Hocam,en güzel çözümü bulmuşsunuz ve çok yaratıcı.Hayırlı olsun hepimize |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Herkese hayırlı olsun. |
| Aşağıdaki 5 kullanıcı bu güzel mesaj için Grunka Lunka isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Evet tüm üyelerimizi kafemize bekliyoruz ![]()
__________________ Freedom is when the people can speak, democracy is when the government listens. |
| Aşağıdaki 6 kullanıcı bu güzel mesaj için Turani isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Boynuzun kulağı geçmemesi dileğiyle. (: |
| Aşağıdaki 5 kullanıcı bu güzel mesaj için beatrice isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| alışmam biraz uzun sürecek gibi ama çok güzel olmuş başlıklara baktım kitaptan müziğe spora bir sürü şey var harika ![]()
__________________ I am on my own , but I am never alone |
![]() |
| Tags |
| açıldı, dilkafecom |
| Article Tools | |
| Modları Göster | |
![]()
| |
Similar Articles | ||||
| Article | Author | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Sohbet bölümü açıldı! TIKLAYIN... | SeyfiHoca | Öneri ve Eleştirileriniz | 7 | 19-05-10 11:09 |
| Uzman öğretmenliğin önü açıldı | SeyfiHoca | Genel EĞİTİM-ÖĞRETİM Konuları | 4 | 28-03-10 19:09 |
| Hotmail.com.tr açıldı. Acele edin! | SeyfiHoca | Yönetimden Yapılan Duyurular | 14 | 01-02-10 02:57 |
| Bu forum kac yılında acıldı? | Synaptic | Yabancı Dil İçerikli Tartışmalar | 13 | 21-01-08 10:19 |