![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| Yönetimden Yapılan Duyurular Yönetimden yapılan önemli duyuruları burada. |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Article Tools | Modları Göster |
| Davetiye Sistemi YENİDEN DEVREDE by SeyfiHoca 07-02-10
merhaba herkese; son yaşanan bazı olaylar nedeniyle davetiye sistemini yeniden devreye sokmuş bulunuyoruz. sadece yönetici ve emektar grupta olanların davetiye yollama yetkisi var. sistemin istismar edilmemesi temennisiyle... bilginize. |
| Okuma 359
Yorum 13
|
| Aşağıdaki 9 kullanıcı bu güzel mesaj için SeyfiHoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Bu sistemi seviyorum... Umarım hayırlısı olur.
__________________ To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
| Aşağıdaki 5 kullanıcı bu güzel mesaj için Turani isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Maalesef davetiyesiz olamazlar.
__________________ Terkedip gittiğin yere geri döneceksen, dönüşündeki sen gidişindeki senden farklı olsun. Olsun ki, gittiğinin bir anlamı olsun. |
|
| ||||
| ||||
| İnsan tanıdığına davetiye yollar. Kimseyi tanımıyorum. Davetsiz geldik. Rahatsız ettiysek özür dileriz. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Bal bal demekle ağız tatlanmaz. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için bilişelim isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Ben de davetiyesiz üye olmakla beraber davetiyeli sistem bana daha makul görünüyor.. Bu arada, forumda BAŞLIK AÇMAK konusunda olağan üstü derecede zorlanıyorum..Nereye girilip nereye tıklanıyor bilmiyorum..Bir yardımsever üye yardım ederse minnettar kalacağım...OK ? |
|
| |||
| |||
| tamm güzel.ona bi lafımız yokta arkadaşımızı bile davet edemiyorsak ne anlamı var davetiyenin. bende sadece açılan başlıkları okuyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız )) |
|
| ||||
| ||||
| Peki anlamadığım bir şey var.Siteye kayıt olmak isteyen herhangi bir arkadaşımız veya tanımadığımız biri yöneticilerden birini tanımıyor ise kayıt olamayacak mı ? Bir bakıma iyi hissettiriyor.Arkadaşlarımızı da anlayabiliyorrum sanki "özel" mişiz gibi.Ama dilforumu dilforum yapan kurucularla beraber burada bilgilerini , düşüncelerini paylaşan bizlersek eğer ; ben bunları herkesle paylaşmak isterim.Tabii ki karar yöneticilerin.Bu sadece benim fikrim. Forum için en iyisi olur umarım. Saygılar |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ Herkes iyiliğimizi istiyor;ama biz vermiyoruz To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
|
| ||||
| ||||
| Üye olmak isteyen arkadaşlarınız _ tanıdıklarınız varsa davetiye gönderebilen kişilerden rica edersiniz sorun olmaz. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için AnDRom€Ra isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Ma vie, ma vie elle me raconte des histoires... mais je m'en fous même à genou... |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Herzeleid isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Article Tools | |
| Modları Göster | |
![]()
| |