Bu sene 280 TL olacak deniyor. 4 veya hazırlıkla 5 sene devam ediyor. Kime çıkacağı belli olmuyor.Bir kez başvurman yeterli. Üniversitenin verdiği burslar engel olmaz büyük ihtimalle.
Merhaba arkadaşlar. 1. tercihime yerleştim ( Boğaziçi çeviribilim). Başbakanlık bursuna başvurmayı düşünüyorum. Bu burs ne kadar ve daha çok kimlere çıkıyor? Ne kadar süre devam ediyor? Başka burslara (örneğin üniversitenin kitap veya yemek bursu, belediye bursları) engel oluyor mu? 2.,3. ve 4. senelerde almak için de aynı şekilde başvuruyor muyuz? Aydınlatırsanız sevinirim, teşekkürler![]()
Bu sene 280 TL olacak deniyor. 4 veya hazırlıkla 5 sene devam ediyor. Kime çıkacağı belli olmuyor.Bir kez başvurman yeterli. Üniversitenin verdiği burslar engel olmaz büyük ihtimalle.
Arkadaşlar ben şuan kyk'nın sitesinden başvuru yapmaya 'çalışıyorum'. Öğrenim,burs,katkı istek kısmında 4 seçenek var;
-istemiyorum
-burs ve öğrenim kredisi
-katkı kredisi
-burs,öğrenim ve katkı kredisi yazıyor.
Ben daha sonra bunu ödemek istemiyorum yani karşılıksız istiyorum, bu seçenekler arasında karşılıksız olan hangisi oluyor? Beni bir aydınlatırsanız sevinirim...
Aa evet arkadaşlar ben de karşılıksız istiyorum. Hangisini işaretlemeliyim?
Ben de araştırdım bunu tam cevap alamadım. Siz en alttakini işaretleyin. Çıkarsa ona göre bakarsınız çıkmazsa zaten araştırmaya gerek yok.![]()
öğrenim kredisi ve katkı kredisi geri ödemeli oluyor,sadece burs geri ödemesiz olur.
Ben ikinciyi işaretledim. Sadece burs seçeneği yok ki, nereden anlayacağız hangisinin çıktığını? Diyelim bana sadece kredi çıktı (Ben de istemiyorum) almama şansım oluyor mu?
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)