![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| YDS / LYS-5 Rehberlik YDS / LYS-5 sınavına hazırlananların sınav ile ilgili her türlü konuda bilgi alabilecekleri, sorunlarını paylaşabilecekleri bölüm. |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
Üniversiteyi kaç yaşınızda kazandınız? Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki 8 kullanıcı bu güzel mesaj için deli_cious isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| çok güzel bi konu ama daha kazanmadık inşallah seneye Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ 2010 |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için youastral isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
16 yasımda kazandım Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için latinakis isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| kaç yaşında olmayacak mı ? papatya çık aradan Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
ben 18, ilk girişte kazandım şükür... |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
| 19 Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| Ben 17 idim Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| 82 yıl önce 17 yaşında iken sevgili forumdaşlarım Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ En domuzundan grib oldum , yaklaşmayın vurulursunuz ... |
|
| |||
| |||
| Kazanmadım, sınava girmedim bile. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Şöyle bir hesaplarsak; 13 yaş : 8. sınıf 13+4 yıl lise : 17 yaş Birinci girişte kazanamazsam 18 yaşımda kazanırım umarım. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| 18..ilk girişte.. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| I was only 17 Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| 2002 girişliyim, kaç oluyor? Sanıyorum 20 Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
|
| ||||
| ||||
| ilk girişte kazandım çok şükür Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız 18
__________________ ULUDAĞ UNIVERSITY ENGLISH LANGUAGE TEACHING |
|
| ||||
| ||||
| kısmetse seneye Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| 20 O.o seneye. olmazsa 21. o da olmazsa 22,23..29..40 farketmez.
__________________ he she it ali. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için harpocrates isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
| İlkokul sonrası Anadolu Lisesi Hazırlık Sınıfı Okudum. İlk girişimde kazandım....
__________________ gülüp eğlenmeyi yılanlara ver/baharı, bahçeyi çalanlara ver /Van Gogh’un çizdiği güz bende kalsın .. |
|
| ||||
| ||||
| 17 yaşında kazandıydım. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| 18 .. şükür Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| 19 yaşımda kazandım ikinci üniversitemi ise 29 Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız hala aynı heyacanı taşıyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| 19 yaşında 1. üni.23 yaşımda 2.üni Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ama şu an 2.sinden çok çok çok daha memnunum. |
|
| ||||
| ||||
| Haksız bir soru ama. Ben 4 ayrı bölümü kazanıp da okudum, her ne kadar sadece birini bitirebilmiş olsam da: Sırasıyla 18, 20, 25, 33.
__________________ To whom it may concern Mamger won't be available by 12.12.09, due to his military service. Sorry in advance for any inconvenience caused |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için MehmetMamger isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| dilFORUM'la üniversiteyi kazananlar | Ercenk Hamarat | YDS Forumu (LYS-5 Forumu) | 32 | 21-08-09 01:02 |
| Üniversiteyi ZayıflıKazananlara Müjde | T.D | Yönetimden Yapılan Duyurular | 0 | 05-09-08 17:55 |
| "Nereyi kazandınız?" başlıkları hakkında | Hüseyin_ | Öneri ve Eleştirileriniz | 44 | 14-08-08 22:35 |
| Üniversiteyi 4 Kez Kazandı Ama... | SeyfiHoca | Yönetimden Yapılan Duyurular | 3 | 31-08-07 01:55 |
| YÖK Sanal Üniversiteyi Tanıdı | SeyfiHoca | Yönetimden Yapılan Duyurular | 0 | 20-09-06 17:53 |