![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| YDS / LYS-5 Rehberlik YDS / LYS-5 sınavına hazırlananların sınav ile ilgili her türlü konuda bilgi alabilecekleri, sorunlarını paylaşabilecekleri bölüm. |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
merhaba arkadaşlar hangi bölümleri seçeceğimize dair bi anket yaptım Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız bakalım nasıl bir sonuç çıkacak Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ben şu an hiçbirini işaretleyemiyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| Tamam şimdi oldu işte Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| acemiyim mazur görün Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| ben ögretmnlik diorum emn olamasamda Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| tercümanlık. o olmazsa hacettepe ing. dil bilimi ÖĞRETMENLİK kesinlikle yazmam Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Söyleyin!Memleketten bir haber mi var? Yoksa yarin gözyaşları mı, bu yağmurlar? -S-c-O-r-P-i-O-n- |
|
| ||||
| ||||
| demesine diyorumda inş yerleşirim Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| Galiba hrks artk kndisini garantiye almaya baslıor... öğretmenlik kopmuş gidiooo Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız bnce de kopsun türkiye şartlarında Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Paradoxe isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Öğretmenlik hiç istemiyorum.Ya ake yada ide olcak!!! Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| Kesinlikle öğretmenlik!!! Tabi altlara dil edebiyat da yazacağım, güven olmuyo o Ünal Bey ve çetesinin ne haltlar karıştıracağı. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ HOW AM l SUPPOSED TO LIVE WITHOUT YOU!!! |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Marve isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| bu anketten sora ögretmenlige girmeye korkarım galiba Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| inşallah bi sürpriz yapmazlar Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ünal ve çetesi Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| İşimiz duaya kaldı valla her an her şey yapabilir bunlar, hazırlıklı olun. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ HOW AM l SUPPOSED TO LIVE WITHOUT YOU!!! |
|
| ||||
| ||||
| Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız eet ünal ve çetesi Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız bise yapmasada girsek rahat rahat Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| ewt düzeltmeye çalıştım ama nerden yapıcamı bilmiyorum. şimdilik bilen biri düzeltene kadar böyle idare edelim Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| tabii ki de öğretmenlik Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
| öğretmenlik Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| bende öğretmenlik istiyorum 1 tane dil edbiyt yazdım ölü bi tercih olarak kısmet..D: Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| konu hortlamış Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| İngilizce dışında hangi dili seçeceksiniz? | Dük_90 | Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar | 34 | 05-09-09 22:02 |
| Kimler Hangi Üniversite'de ve Hangi böLümde ? | gulaksuz | dilFORUM'la Tanışma | 11 | 08-08-09 19:42 |
| Hangi sınıflar hangi tarihte SBS'ye girecek? | SeyfiHoca | SBS İngilizce Forumu | 1 | 20-05-09 18:15 |
| hangi bölümü neden okuyoruz... | painkiller_17 | Fakülte/Bölüm Tanıtımları | 9 | 22-07-08 10:43 |