![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| YDS / LYS-5 Rehberlik YDS / LYS-5 sınavına hazırlananların sınav ile ilgili her türlü konuda bilgi alabilecekleri, sorunlarını paylaşabilecekleri bölüm. |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
İng. Dili ve Edebiyatı (inş. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ) |
|
| ||||
| ||||
| İngiliz Dili ve Edebiyatı'ni istiyorum ama Öğretmenlik'i de düşünmüyor değilim. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| Devlet güvencesinde olduğu için değil GERÇEKTEN ÖĞRETMEN OLMAK istediğim için öğretmenlik! |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ozgursarac57 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| tabi ki Türkçe Öğretmenliği Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| Edebiyat ya da Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okumak istiyorum bakalım daha hala net bir karar veremedim Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| İngilizce dışında hangi dili seçeceksiniz? | Dük_90 | Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar | 34 | 05-09-09 22:02 |
| Kimler Hangi Üniversite'de ve Hangi böLümde ? | gulaksuz | dilFORUM'la Tanışma | 11 | 08-08-09 19:42 |
| Hangi sınıflar hangi tarihte SBS'ye girecek? | SeyfiHoca | SBS İngilizce Forumu | 1 | 20-05-09 18:15 |
| hangi bölümü neden okuyoruz... | painkiller_17 | Fakülte/Bölüm Tanıtımları | 9 | 22-07-08 10:43 |