![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| Yabancı Dil İçerikli Tartışmalar Yabancı dil içerikli serbest tartışmalar bölümü... |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Değerlendirme: | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
Hangi bölüm rağbet görüyor çok merak ettim...Ve böyle bir Anket açmaya karar verdim.Hangi bölümü okumak isterdiniz veya istiyor sunuz?
__________________ 2010 |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
| ||||
| dil edebiyat okuyorm ama öğretmenlik isterdim Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ösym başkanı ona layık gördü Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için $heßo!st isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
ben kendimi anket tercihlerinden herhangi biriyle uyuşturamadım. Lütfen, mümkünse, anket seçeneklerine ''dilbilim''/''ingiliz dilbilimi'' de eklnebilir mi? Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Vamos a estar juntos algún día, como dos ríos que desembocan en el mismo mar. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Neyse anketten vazgeçtim. Ben de sözlü olarak söyleyeyim, hacettepe İngiliz Dilbilimi istiyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Vamos a estar juntos algún día, como dos ríos que desembocan en el mismo mar. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
| ||||
| Dil ve edebiyat isterim ve okuyorum da Amerikan kültürü ve edebiyatı =)
__________________ Anlamak yok çocuğum, anlar gibi olmak var; Akıl için son tavır, saçlarını yolmak var. |
|
| ||||
| ||||
| hep ingilizce öğremnliği istemiştim ve suan onu okuyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| hayalim hep dil edebiyattı ama öğretmenlikte okuyorum biraz pişman olarak..... Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| mütercim tercümanlık seçerim.öğretmenliği düşünmüyorum,turizm rehberliğinin fazla alanı olduğunu sanmıyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| öğretmen oluyumda ne öğretmeni olduğu farketmez benm için yeterki bişeyler öğretebileyim birilerine Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ gözler kipriğe yalvarır görem geldi der gibi . . . |
|
| |||
| |||
| Müt-Ter 2. sınıf Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| Ben de ingilizce öğretmenliğinde okuyorum ama dilbilim okumak isterdim. össden önce dilbilimin nasıl bir bölüm olduğu hakkında pek bir bilgim yoktu ya da bu konuda bana kimse rehberlik etmedi ama okulda temel dilbilim derslerini aldıkça keşke dilbilim okusaydım da daha fazla bilgim olsaydı diye düşünüyorum ama ileride yüksek lisans yapabilirsem kesinlikle dilbilimden yapmak isterim. |
|
| ||||
| ||||
| mütercim tercümanlık tabii ki çeviribilim bir sanattır Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| Dil-Edebiyat istiyordum ve Dil-Edebiyat okuyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Kimler Hangi Üniversite'de ve Hangi böLümde ? | gulaksuz | dilFORUM'la Tanışma | 11 | 08-08-09 19:42 |
| Hangi sınıflar hangi tarihte SBS'ye girecek? | SeyfiHoca | SBS İngilizce Forumu | 1 | 20-05-09 18:15 |
| Yds İng. bölüm Almanca ? | brotherlouie | Almanca Forumu | 1 | 08-12-08 14:11 |
| iki bölüm | françois | Diğer Dillerle İlgili Genel Paylaşımlar | 7 | 03-07-08 16:30 |
| yds de 2 bölüm | silwester | YDS Forumu (LYS-5 Forumu) | 5 | 29-07-06 22:42 |