![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| Yabancı Dil İçerikli Tartışmalar Yabancı dil içerikli serbest tartışmalar bölümü... |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Değerlendirme: | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
ake ake Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
|
| ||||
| ||||
| İngiliz Dil Edebiyat... Çünkü ide okuduktan sonra insanın gerçekten İngilizce babında çok fazla bilgisi oluyor... Bilmiyorum İngilizce Öğretmenliğinde de öyle midir?! |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Ö.K.A. isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| hacettepe ingilizce öğretmenliğini çok istiyorum... Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| Müt-ter'i işaretledim, ikinci olarak da ide iyidir kanımca.
__________________ Doğunun kapılarını açmak... Beyin göçüne son! |
|
| |||
| |||
| öğrtmn lisesi çıkışlı olp eğitim fakltesnde olmk çok gzel olsa grk.hele ki ilk 5 trcihinde yrleşip meb brsu alıosan Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| ben sayısalcıyım ama tercümanlık ilgimi çekmiyor değil birde turist rehberleri Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| bende Akdeniz Üniversitesi Eski Yunan Dili ve Edebiyatı istiyorum inş.olur Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| keşke sağlıkla ilgili bir bölümde eklenseydi kendimi çok dışlanmış hissettim ve doğal olarak oyumu diğer'e kullandım Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ 2010 |
|
| |||
| |||
| Başkalarına bişeyler öğretmekten zevk alıyorum,kitap okumak beni sıkıyor,sıkıntıya gelemıyorum,ve çok sabırlıyım diyosanız öğretmenlik diyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ve bu niteliklere sahip oldugumu düşünerek yıldız teknik üniversitesi (istanbul)ingilizce öğretmenliğini istiyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız hayrlısı Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız !!! |
|
| |||
| |||
| sinoloji diyorum baska da bır sey demıyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum..ilkin sevmiyodum ama artık bölümden zevk almaya basladım,tabi bu 3.yılımda basladı Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ) |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için mysterious isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| food engineering Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| ingilizce öğretmenliği... 2. sınıftan beri öğretmenlik düşünüyorumm Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız öğretmen lisesinde okuyorum . |
|
| |||
| |||
| Kazanim de hangisi gelirse o olsun durumundayım Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Açıkçası pek karar veremedim hala... Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Mislina isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Kimler Hangi Üniversite'de ve Hangi böLümde ? | gulaksuz | dilFORUM'la Tanışma | 11 | 08-08-09 19:42 |
| Hangi sınıflar hangi tarihte SBS'ye girecek? | SeyfiHoca | SBS İngilizce Forumu | 1 | 20-05-09 18:15 |
| Yds İng. bölüm Almanca ? | brotherlouie | Almanca Forumu | 1 | 08-12-08 14:11 |
| iki bölüm | françois | Diğer Dillerle İlgili Genel Paylaşımlar | 7 | 03-07-08 16:30 |
| yds de 2 bölüm | silwester | YDS Forumu (LYS-5 Forumu) | 5 | 29-07-06 22:42 |