Toplam 15 sonuçtan 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen subetai
  • 1 gönderen bengim

Konu: Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü

Ehveniser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ehveniser isimli Üye şimdilik offline konumundadır Emektar Üye
    Rep Gücü
    61

Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü

İngilizce Öğretmenliği dalında bir lisans programı sunmaktadır. Öğretmen adaylarının İngilizce’lerinin geliştirilmesi, dilbilim ve yabancı dil öğretim yöntemleri gibi dersleri de içine alan mesleki dersler bu programın ana hatlarını oluşturmaktadır. Seçmeli dersler yoluyla öğrencilere ilgi alanlarındaki kültürel ve mesleki konularda kendilerini geliştirme olanağı sağlanmaktadır. Sonuç olarak, programın amacı öğrencilerin İngilizce’de yeterli hakimiyeti kazanmalarına yardımcı olmak ve kendilerine İngilizce’yi yabancı bir dil olarak öğretebilmek için gerekli bilgi ve becerileri sağlamaktır.

Yukarıda sözü geçen programlardaki dersler, Eğitim Fakültesi ve Fen-Edebiyat Fakültesinin çeşitli bölümlerinde verilmektedir. Yabancı Diller Eğitimi Bölümünde ikinci dil edinimi ve öğretim yöntemleri konusunda dersler verilir ve seçilmiş okullarda öğretmenlik uygulaması programları düzenlenir.

Ek olarak, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, İngiliz Dili Eğitimi anabilim dalında Yüksek Lisans ve Doktora diplomalarına yönelik Lisansüstü programların yürütülmesinde Sosyal Bilimler Enstitüsü ile işbirliği yapar.

Bölümümüz bünyesinde açılabilecek tüm derslere ve ders tanımlarına, üniversitenin web sayfasındaki lisans katalogu linklerinden erişilebilir. Aşağıda belirtilen linkler, üniversite senatosu tarafından kabul edilen yeni derslere ve ders isim, içerik veya kredilerindeki tüm düzeltmelere ilişkin en güncel bilgileri içermektedir. Lütfen bakınız: http://www.boun.edu.tr/undergraduate/index_tur.html

for more info, CLICK

enigma18_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    enigma18_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yasaklı Üye
    Nereden
    izmir
    Rep Gücü
    0
    Alıntı Ehveniser isimli üyeden alıntı
    İngilizce Öğretmenliği dalında bir lisans programı sunmaktadır. Öğretmen adaylarının İngilizce’lerinin geliştirilmesi, dilbilim ve yabancı dil öğretim yöntemleri gibi dersleri de içine alan mesleki dersler bu programın ana hatlarını oluşturmaktadır. Seçmeli dersler yoluyla öğrencilere ilgi alanlarındaki kültürel ve mesleki konularda kendilerini geliştirme olanağı sağlanmaktadır. Sonuç olarak, programın amacı öğrencilerin İngilizce’de yeterli hakimiyeti kazanmalarına yardımcı olmak ve kendilerine İngilizce’yi yabancı bir dil olarak öğretebilmek için gerekli bilgi ve becerileri sağlamaktır.

Yukarıda sözü geçen programlardaki dersler, Eğitim Fakültesi ve Fen-Edebiyat Fakültesinin çeşitli bölümlerinde verilmektedir. Yabancı Diller Eğitimi Bölümünde ikinci dil edinimi ve öğretim yöntemleri konusunda dersler verilir ve seçilmiş okullarda öğretmenlik uygulaması programları düzenlenir.

Ek olarak, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, İngiliz Dili Eğitimi anabilim dalında Yüksek Lisans ve Doktora diplomalarına yönelik Lisansüstü programların yürütülmesinde Sosyal Bilimler Enstitüsü ile işbirliği yapar.

Bölümümüz bünyesinde açılabilecek tüm derslere ve ders tanımlarına, üniversitenin web sayfasındaki lisans katalogu linklerinden erişilebilir. Aşağıda belirtilen linkler, üniversite senatosu tarafından kabul edilen yeni derslere ve ders isim, içerik veya kredilerindeki tüm düzeltmelere ilişkin en güncel bilgileri içermektedir. Lütfen bakınız: http://www.boun.edu.tr/undergraduate/index_tur.html

for more info, CLICK
    dipnot : bu bolume sadece öğretmen liseliler yani ek puanlılar gidebilir . normal yabancı dilsen ve türkiye birinciysen bile gidemiyosun . .. . . .

subetai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    subetai isimli Üye şimdilik offline konumundadır dilFORUM Üyesi (Yeni)
    Nereden
    edit...
    Rep Gücü
    16
    Sence oradakilerin hepsinin ek puanlı mı? Standart sapma denilen bir olay var sınavda... Buranın amacı insalnarla paylaşmak ve onlara yardımcı olmak. Kimsenin moral motivasyonunu bozacak sözler etmek değil.
    chicainocente bunu beğendi.

ze_ze isimli Üye şimdilik offline konumundadır dilFORUM Üyesi
    Nereden
    Malatya-lı
    Rep Gücü
    10
    fakat bu bi gerçek.. yani 2007 taban puanlarına bakıldığında, boğaziçi 385 puanla alıyo.. öss ve yds'de ful çeksen 306 puan alırsın. okul birincisi olursan aobp kaç gelir, tam bilmiyorum. 80 gelirse ancak, o zaman girilebilr tabi.. ümitsiz olmamak lazım gene de..

Emre.Lcn isimli Üye şimdilik offline konumundadır dilFORUM Üyesi (Yeni)
    Nereden
    Adana
    Rep Gücü
    11
    ''Maalesef öyle napalım başka üniv mi yok?'' gibisinden bir söz okuyanları teselli edecektir.

Yahya Hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yahya Hoca isimli Üye şimdilik offline konumundadır dilFORUM Kurucusu
    Nereden
    MUŞ
    Rep Gücü
    139
    Alıntı ze_ze isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    fakat bu bi gerçek.. yani 2007 taban puanlarına bakıldığında, boğaziçi 385 puanla alıyo.. öss ve yds'de ful çeksen 306 puan alırsın. okul birincisi olursan aobp kaç gelir, tam bilmiyorum. 80 gelirse ancak, o zaman girilebilr tabi.. ümitsiz olmamak lazım gene de..
    Maalesef ek puansız olmuyor. Türkiye birincisi ve okul birincisi olsan bile alacağın maksimum puan 380. Orası da 385 ile aldığına göre.............

bengim isimli Üye şimdilik offline konumundadır dilFORUM Üyesi
    Nereden
    izmir
    Rep Gücü
    11
    Kompleks yapmayalım arkadaşlar herşeyin bir bedeli var ben de öğretmen liseliyim ama alanım dışına yöneldim ve benimde faydalandığım puanlar çok az . Eğer çok öğretmen olmak istiyorduzda niye bu imkandan faydalanıp öğretmen lisesine gitmediniz.
    chicainocente bunu beğendi.

Allidiuges - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allidiuges isimli Üye şimdilik offline konumundadır Emektar Üye
    Nereden
    İstanbul
    Rep Gücü
    54
    Alıntı bengim isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    Kompleks yapmayalım arkadaşlar herşeyin bir bedeli var ben de öğretmen liseliyim ama alanım dışına yöneldim ve benimde faydalandığım puanlar çok az . Eğer çok öğretmen olmak istiyorduzda niye bu imkandan faydalanıp öğretmen lisesine gitmediniz.

Böyle söylemeyin bence . Bazı şeylerin farkına geç varılabilir . AÖL'lilere laf söylenmiyor , fakat çok adil bir şey olduğunu söyleyemezsiniz bu durumun .

bengim isimli Üye şimdilik offline konumundadır dilFORUM Üyesi
    Nereden
    izmir
    Rep Gücü
    11
    Bu forumda öğretmen çoğunluğu var ve birçoğu öğretmen liseli değil ,haliyle hepsi bir maratondan geçti vede hepsinin ö.l.lere bir serzenişi (olabilir) okuduğum diğer konulardada gördüm. BAZILARI ise bu konuyu haksızlık olarak görüyor. Bende başka alana yöneldim ama bana haksızlık var demiyorum çünkü bunun bilincindeyiz . Öyle olmalıyız çamur atmakla olmaz bu işler

Nereden
    Malatya-lı
    Rep Gücü
    10
    neyse, katsayılar değişiyo, girebiliriz inşallah

Allidiuges - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allidiuges isimli Üye şimdilik offline konumundadır Emektar Üye
    Nereden
    İstanbul
    Rep Gücü
    54
    Değişmiyor

Emre.Lcn isimli Üye şimdilik offline konumundadır dilFORUM Üyesi (Yeni)
    Nereden
    Adana
    Rep Gücü
    11
    hangi katsayılar ya daha geçende değişmeyecek dediler?

Nereden
    Malatya-lı
    Rep Gücü
    10
    bu sene değişmiyo, 2009da değişecek diye biliyorum ben.

osman@demir isimli Üye şimdilik offline konumundadır dilFORUM Üyesi (Yeni)
    Nereden
    bursa+batman
    Rep Gücü
    14
    yatay gecişler var.yani imkansız degil!!!

Nereden
    Malatya-lı
    Rep Gücü
    10
    pardon, katsayı değil sistem değişiyomuş 2009'da.. nasıl olacağını pek anlamadım ama hayırlısı olsun inşallah..

yatay geçişe güvenilir mi ya, zaten bissürü şartı cartı curtu var.. ama yine de, olur inşallah

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)