![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Üniversite Rehberlik Bölümü Üniversite seçimleri konusunda rehberlik bölümü... |
![]()
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangi bölümü ??? | |||
| İngilizce Öğrt. | | 325 | 36,43% |
| Dil ve Edeb. | | 266 | 29,82% |
| Mütercim-Tercumanlık | | 186 | 20,85% |
| Turizm-Rehb. | | 23 | 2,58% |
| Filoloji- Dilbilim | | 45 | 5,04% |
| Diğer | | 47 | 5,27% |
| Oylayanlar: 892. Anket kapatılmıştır | |||
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Değerlendirme: | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
Hangi bölüm rağbet görüyor çok merak ettim...Ve böyle bir Anket açmaya karar verdim.Hangi bölümü okumak isterdiniz veya istiyor sunuz?
__________________ 2010 |
| Aşağıdaki 9 kullanıcı bu güzel mesaj için youastral isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
ben kendimi anket tercihlerinden herhangi biriyle uyuşturamadım. Lütfen, mümkünse, anket seçeneklerine ''dilbilim''/''ingiliz dilbilimi'' de eklnebilir mi? ![]()
__________________ Yeni hacettepeliler |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ProblemSolver isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Tekar seçenek eklemeyi bilmiyorum gerçekten kusura bakmayın fakat sizde dili ve edb. seçebilirsiniz hemen hemen yakın dallar....
__________________ 2010 |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
![]() Neyse anketten vazgeçtim. Ben de sözlü olarak söyleyeyim, hacettepe İngiliz Dilbilimi istiyorum ![]()
__________________ Yeni hacettepeliler |
![]() |
| Tags |
| bölüm, hangi |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Sizce Hangi Dil Hangi Müziğe Yakışıyor? | Seda Relampago | Yabancı Dil İçerikli Tartışmalar | 9 | 09-07-10 19:56 |
| ÜDS hangi bölüm | aypa1988 | ÜDS Sınav Taktikleri | 6 | 07-02-10 00:25 |
| İşte Bölüm Bölüm Boş Kalan Kontenjanlar | T.D | Yönetimden Yapılan Duyurular | 5 | 17-08-09 14:12 |
| Kimler Hangi Üniversite'de ve Hangi böLümde ? | gulaksuz | dilFORUM'la Tanışma | 11 | 08-08-09 18:42 |
| Hangi sınıflar hangi tarihte SBS'ye girecek? | SeyfiHoca | SBS Forumu | 1 | 20-05-09 17:15 |