Her üniversitenin ayrı tarihi .Kendi üniversitenin sitesinde vardır devamlı kontrol et orda belli olur orda da yoksa öğrenci işlerine telefon aç bence
merhaba arkadaşlar.bu seneki harç ücretleri hala açıklnamadı.(trakya üniversitesi için)bu hafta kayıt yaptıracam ancak kayıt yaptırmak için harç ücretini yatıracak mıyım?yoksa kayıtı yaptırdıktan sonra mı yatırmam gerekli?bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler...
Her üniversitenin ayrı tarihi .Kendi üniversitenin sitesinde vardır devamlı kontrol et orda belli olur orda da yoksa öğrenci işlerine telefon aç bence
tam bilmiyorum ama sanırım parayı yatırıp dekontla gidiyorsun kayıda
harç parasını yatırmadan okula kayıt olamazsın.
Yeni harç miktarları henüz Bakanlar Kurulunda geçmediği için Resmi Gazetede yayınlanmamış.Bu yüzden harçların 1. taksitleri geçen yılki fiyatlardan alınacak.Yeni fiyatlar açıklandığı zaman 2. taksitte bunu üzerine ekleyecekler.Yeni kayıt olanlar harçlarını herhangi bir şubeden yatıramıyomuş.Üniversitede kayıt esnasında orda küçük bir vezne gibi bişey kurulacakmış oradan yatırılacakmış.Yani yeni kayıt olacaklar harç için acele etmesin bence.
PS: Bu yazdıklarım Balıkesir Üniversitesi için geçerlidir.
ya benim durumum biraz karışık.trakya üni. mütercim tercumanlık(i.ö.)yerleştim.ancak i.öğretimi bu sene açıldı.dolayısıyla harç ücreti henüz belli olmadı.o yüzen bir telaş içindeyim.ne yapıcam onuda bilmiyorum..![]()
ben de henüz yatırmadım
yaın kayda gitcem o zaman yatırrm
ya ben karabük ünv kazandım harç parasıda yasıo ama nereye yatırılcağı nezman yatırılacağı yazmıo bilgisi olan varmı
ya bana gelen kağıtta üniwe öğrenci katkı payı yatırılmadan kayıt olmaz dio katkı payı harç parasımı yoksa bu katkı payı ve harç parası ayrı şeylermi:S
evet arkadaşlar katkıyla harç aynı şey
ama bn üniwe ilk kaydımız olduğu için harcın dışında bi miktar para daha verilceğini duymuştum bu o para olmasın bilgide verilmemiş o yüzden kafam karıştı![]()
Hacettepe'nin sistem henüz açılmamış 1ine kdr da açılmaz kanımca
Kocaeli Üniversite sinde harçlar 28 Agustos ta yatırılmaya baslayacakmıs...vee okuldan gelecek zarf cokta önemli degilmiş...sadece okulu tanıtım niteligindeymiş.duyrulur![]()
peki istanbul üniv. ile ilgili bilgisi olan varmı? ösym kitapçığının arkasında belirtılen fiyat harici bişi yatırlımıcak deılmı ? ve hangı bankaya yatıo acaba ? teşkr.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)