![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| ÜDS Sınav Taktikleri ÜDS Sınav Taktikleri ile ilgili bölüm... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
Merhaba, ÜDS-KPDS HATIRLATMA diye adlandırdığım dosyayı bazıları indirebiliyor bazıları indiremiyor. İki ayrı konu başlığı altında mevcut aslında ama sanıyorum birisi sorunlu. Mail yazıp dosyayı şahsen göndermemi isteyen çok sayıdaki arakadaşa dosyayı tek tek göndermekten yorulduğum için dosyayı tekrar yükleme ihtiyacı hissettim. Dosyada hatalar bulursanız, herhangi eklememi istediğiniz bir nokta olursa, açık açık yazarak ahmetbasal@gmail.com adresine gönderirseniz sevinirim. Herkeze teşekkür ederim. rapid bağlantısı... http://rapidshare.com/files/34931243...ition_2009.rar Konu AhmetBasal tarafından (11-02-10 Saat 23:28 ) de değiştirilmiştir. Sebep: bağlantı ekleme |
| Aşağıdaki 42 kullanıcı bu güzel mesaj için AhmetBasal isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
ahmethoca2007, akturkavm, alamut1090, ayreayre, ayucel, bulut2002, ceyda36, dublaj, Ehveniser, erkanesin, fatmaugurlar, Festiva, Fever, garikan41, halitbei, halitt, hkoylu, holigan07, hume1, It s me, karakule13, karbeyaz, kelam, kurba009, KUTUPYILDIZI, maximus, MehmetMamger, musa66, Nebukadnezar, Nuclear, nuri66, olgenco, selmabalci, SeyfiHoca, SibelAKBULUT, socrated, Sweet Bear, TheBest90, tilbe_, Veys, zuhaloz, şehnaz | ||
|
| ||||
| ||||
| Merhaba, Sanırım winrarında birsorun olabilir. Kaldırıp yenıden kurmayı dene. Dosyada bir bozukluk yok. Kolay gelsin. Ahmet Başal |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için AhmetBasal isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| dosyada herhangi bir problem yok. indirdim inceledim. elinize sağlık |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için nakcan isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| bugün açıldı, sorun yok teşekkürler |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için Nuclear isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| hocam teşekkürler elinize sağlık ALLAH sizden razı olsun ![]() |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için TheBest90 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| hocam teşekkürler gerçekten çok faydalı bir çalışma olmuş.. ben birinci yayınladığınız dökümana da bakmıştım.. Allah razı olsun.. iyi çalışmalar... |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için kurba009 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| İnşallah istediğiniz puanı almanıza bir katkısı olur. Yorumlarınız, eklemeleriniz, bulduğunuz hatalar materyali geliştirmek açısından değerlidir. Böyle bir durumda e-posta gönderirseniz sevinirim. ahmetbasal@gmail.com Ahmet BAŞAL |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için AhmetBasal isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Çok çok teşekkürler. Artık çok az zaman kaldığı için mümkün olan en kestirme yoldan tekrarların zamanı gelmişti benim için. Çok işime yaradı. Çok emek vermişsiniz belli ki, elinize, bilginize, paylaşmayı seven yüreğinize sağlık... |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için fatmaugurlar isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Tags |
| hatirlatma, hatırlatma, kpdsüds |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Lüzumlu Siteleri Hatırlatma | semafor | Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar | 7 | 12-07-10 23:33 |
| Üds-kpds hatırlatma | AhmetBasal | Free English Resources | 28 | 06-07-10 09:35 |
| öğretmen atamaları başvurusu için hatırlatma | mervErciyes | dilFORUM'la Tanışma | 1 | 06-09-09 01:34 |
| bi hatırlatma sorusu da benden | Marve | LYS-5 Kelime Soruları | 15 | 05-01-08 12:51 |
| Tercih konusunda bir hatırlatma! | SeyfiHoca | Üniversite Rehberlik Bölümü | 13 | 29-07-07 01:14 |