![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| ÜDS Sınav Taktikleri ÜDS Tüyoları, ÜDS Pratik Kuralları, ÜDS Pratik Soru Çözme Teknikleri, ÜDS Kuralları, ÜDS Stratejileri, ÜDS Hapları |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
Merhaba, ÜDS-KPDS HATIRLATMA diye adlandırdığım dosyayı bazıları indirebiliyor bazıları indiremiyor. İki ayrı konu başlığı altında mevcut aslında ama sanıyorum birisi sorunlu. Mail yazıp dosyayı şahsen göndermemi isteyen çok sayıdaki arakadaşa dosyayı tek tek göndermekten yorulduğum için dosyayı tekrar yükleme ihtiyacı hissettim. Dosyada hatalar bulursanız, herhangi eklememi istediğiniz bir nokta olursa, açık açık yazarak [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] adresine gönderirseniz sevinirim. Herkeze teşekkür ederim. rapid bağlantısı... [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ]
__________________ Ahmet BAŞAL Kırıkkale Konu AhmetBasal tarafından (12-02-10 Saat 00:28 ) de değiştirilmiştir. Sebep: bağlantı ekleme |
| Aşağıdaki 26 kullanıcı bu güzel mesaj için AhmetBasal isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| hocam "dosya bozuk" ve "tanımlanamayan arşiv sorunu" hataları veriyor. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için barkan isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Merhaba, Sanırım winrarında birsorun olabilir. Kaldırıp yenıden kurmayı dene. Dosyada bir bozukluk yok. Kolay gelsin. Ahmet Başal
__________________ Ahmet BAŞAL Kırıkkale |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için AhmetBasal isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| dosyada herhangi bir problem yok. indirdim inceledim. elinize sağlık |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için nakcan isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| bugün açıldı, sorun yok Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız teşekkürler |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için barkan isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| hocam teşekkürler elinize sağlık ALLAH sizden razı olsun Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için TheBest90 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| hocam teşekkürler gerçekten çok faydalı bir çalışma olmuş.. ben birinci yayınladığınız dökümana da bakmıştım.. Allah razı olsun.. iyi çalışmalar... |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için kurba009 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| İnşallah istediğiniz puanı almanıza bir katkısı olur. Yorumlarınız, eklemeleriniz, bulduğunuz hatalar materyali geliştirmek açısından değerlidir. Böyle bir durumda e-posta gönderirseniz sevinirim. [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] Ahmet BAŞAL
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için AhmetBasal isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Çok çok teşekkürler. Artık çok az zaman kaldığı için mümkün olan en kestirme yoldan tekrarların zamanı gelmişti benim için. Çok işime yaradı. Çok emek vermişsiniz belli ki, elinize, bilginize, paylaşmayı seven yüreğinize sağlık... |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için fatmaugurlar isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| benden kaynaklı birşey değil. ama yinede önlem olarak ilk mesaja kendi rapidshare ıma yuklediğim bir link daha attım. ordan deneyiniz.
|
| |||
| |||
| çok çok teşekkürler. Ellerinize sağlık hocam. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için nora1983 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| sizin gibi insanların varlığını görmek, dünyayı biraz daha yaşanılır kılıyor, elinize sağlık Ahmet hocam Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Suatsalar isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| indirdim ama hata veriyor, dosyayı açmıyor Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| Sayın Suatsalar, Sadece teşekkür butonuyla yetinmek istemedim. çok teşekkür ederim. Umarım işinize yarar. Başarılar.. Ahmet BAŞAL
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için AhmetBasal isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Çok teşekkürler hocam ilkbahar dönemi kpds ye girmeyi düşünüyorum eminim çok faydası olacaktır, emeğinize sağlık.
__________________ Your ego is my lego. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Digaladriel isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |