![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| ÜDS Sınav Taktikleri ÜDS Sınav Taktikleri ile ilgili bölüm... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| |||
| |||
Arkadaşlar 2010 üds ye hazırlanıyorum, kelime hazinem çok az, kelime programları var bir sürü hangisi en faydalı olursa onu indirmek istiyorum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ![]() |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için idealist isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| ben de hazırlanmaya çalışıyorum.kursa gitme fırsatım yok.acaba nasıl bir çalışma yöntemi izlemeliyim?önce gramer mi okuduğunu anlama mı?kafam çook karışık. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için huzyin isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Bende sizin gibiyim hocam, kursa vakit yok seviyem de vasat zaten, haftada sadece yarım gün boş vaktim var, burda sanırsam hocalar da var onlar bizi bilgilendirebilirler mi diye başlık açtım bekliyorum.. ![]() |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için idealist isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Ben de 2010 üds sınavına gireceğim sosyalden. son üds den 32.5 aldım. Kursa gideceğim ekstra nasıl çalışmalıyım neler yapmalıyım. Kursta test vs olacaktır da ben hani düzenli neler yapmalıyım bir 65 alabilmek için yardımcı olursanız sevinirim. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için messa isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| arkadaşlar eğer kendiniz çalışacaksınız önce bir grammer kitabı daha sonra sınav teknikleri kitabı çalışmanızı öneririm. Daha sonrada bol bol okuyup bol soru çözümü ile bu işi bitirebilirsiniz. Ancak bunu ne kadar süreye sığdırırsınız onu bilemem. Özverili ve sürekli bir çalışma gerekli |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ersoysoykan isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Sorunuzun cevabı çok net bence : kelime ve okuduğunu anlama.Bunun üzerine de çıkmış soruları çözme gelmelidir.Bugün ÜDS sınavına ençok etki eden iki gramer konusu önce bağlaçlar sonra tense ler dir.Bu soruları da anlamaya çalışmak size faydalı olacaktır. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Remzi Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| güzel bir konu başlığı olmuş açtığınız için teşekkürler malum geçen hafta ALESi halletik iyi yada kötü o geçti sıra geldi üds/kpdsye .benimde üds yada kpds den alacağım 65 puana ihtiyacım var ve bu sınavlara bende kursa gitmeden hazırlanmayı düşünüyorum mart üdsye giricem önce şimdiden sıkı bir program hazırlayıp kendime siz hocalarımın ve forumdaki arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda hazırlanıcam inş.en azından 60 puan alıp bu sınavıda yardımlarınızla halledebilirm hepinize başarılar diliyorum bu arada öğretmenlerimden bir ricam var örnek bir çalışma programı hazırlayabilir misiniz kursa gidemeyecek olanlar için gerekli düzenlemeleri yapıp uygulamak bizler için daha kolay olur |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için camdankalp isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| merhaba ben de doktora eğitimim için 65 almam gerekli. En son (hiç çalışmadan) 64 aldım arkadaşlar kursa git diyorlar, ama orta-1 den beri ingilizce eğitimi alıyorum( anadolu lisesi+i100% ing. eğitimli üniversite hayatı) ve gururuma yediremiyorum. Bu sefer azmettim. Sınava kadar hergün Reader At Work( üniversitedeyken kitabımızdı) den 3-4 chapter bitirecem ve grammer e genel check yapacam. Ha bu arada kendimi 80 puana göre ayarlıyacam. 65 e göre ayarlayınca psikolojik sınır oluyor. tecrübelerle sabit. Bu arada fikirlerinizi ve tecrübelerinizi takip ediyorum. bendeki neticeyide ilerde sizlerle payaşırım inş. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için argeci isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| ing. temeliniz iyiymiş..ben de anadolu lisesi mezunuyum fakat bilgim orayla sınırlı kaldı..yani ingilizce çalışmaya devam etmedim.şimdi 55 almam gerekli.tiyolarınız var mı? yardımcı olursanız sevinirm.. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için asistan isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Tags |
| 2010, hazırlanıyorum, Üdsye, yardım |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| 2010 YDS'ye Girecekler Netleriniz Buraya | pherhout | Üniversite Rehberlik Bölümü | 163 | 15-08-10 14:03 |
| 2010 YDS'ye gireceklere tavsiyeleriniz???? | cdemirci38 | Üniversite Rehberlik Bölümü | 223 | 24-07-10 07:22 |
| OBP ve AOBP 2010 [ Yardım ] | Tc.Turk | YGS / LYS Forumu | 4 | 19-05-10 13:49 |
| EA öğrencisi olarak YDS'ye hazırlanmak, yardım! | Crescendo | Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar | 27 | 21-07-09 22:34 |
| YDS'ye hazırlanıyorum | mehmet_ceylanci | Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar | 22 | 26-09-08 14:07 |