![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| ÜDS Sınav Taktikleri ÜDS Tüyoları, ÜDS Pratik Kuralları, ÜDS Pratik Soru Çözme Teknikleri, ÜDS Kuralları, ÜDS Stratejileri, ÜDS Hapları |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| |||
| |||
Arkadaşlar 2010 üds ye hazırlanıyorum, kelime hazinem çok az, kelime programları var bir sürü hangisi en faydalı olursa onu indirmek istiyorum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| Bende sizin gibiyim hocam, kursa vakit yok seviyem de vasat zaten, haftada sadece yarım gün boş vaktim var, burda sanırsam hocalar da var onlar bizi bilgilendirebilirler mi diye başlık açtım bekliyorum.. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| Ben de 2010 üds sınavına gireceğim sosyalden. son üds den 32.5 aldım. Kursa gideceğim ekstra nasıl çalışmalıyım neler yapmalıyım. Kursta test vs olacaktır da ben hani düzenli neler yapmalıyım bir 65 alabilmek için yardımcı olursanız sevinirim. |
|
| |||
| |||
| arkadaşlar eğer kendiniz çalışacaksınız önce bir grammer kitabı daha sonra sınav teknikleri kitabı çalışmanızı öneririm. Daha sonrada bol bol okuyup bol soru çözümü ile bu işi bitirebilirsiniz. Ancak bunu ne kadar süreye sığdırırsınız onu bilemem. Özverili ve sürekli bir çalışma gerekli |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
|
| |||
| |||
| güzel bir konu başlığı olmuş açtığınız için teşekkürler malum geçen hafta ALESi halletik iyi yada kötü o geçti sıra geldi üds/kpdsye .benimde üds yada kpds den alacağım 65 puana ihtiyacım var ve bu sınavlara bende kursa gitmeden hazırlanmayı düşünüyorum mart üdsye giricem önce şimdiden sıkı bir program hazırlayıp kendime siz hocalarımın ve forumdaki arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda hazırlanıcam inş.en azından 60 puan alıp bu sınavıda yardımlarınızla halledebilirm hepinize başarılar diliyorum bu arada öğretmenlerimden bir ricam var örnek bir çalışma programı hazırlayabilir misiniz kursa gidemeyecek olanlar için gerekli düzenlemeleri yapıp uygulamak bizler için daha kolay olur |
|
| ||||
| ||||
| merhaba ben de doktora eğitimim için 65 almam gerekli. En son (hiç çalışmadan) 64 aldım Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız arkadaşlar kursa git diyorlar, ama orta-1 den beri ingilizce eğitimi alıyorum( anadolu lisesi+i100% ing. eğitimli üniversite hayatı) ve gururuma yediremiyorum. Bu sefer azmettim. Sınava kadar hergün Reader At Work( üniversitedeyken kitabımızdı) den 3-4 chapter bitirecem ve grammer e genel check yapacam. Ha bu arada kendimi 80 puana göre ayarlıyacam. 65 e göre ayarlayınca psikolojik sınır oluyor. tecrübelerle sabit. Bu arada fikirlerinizi ve tecrübelerinizi takip ediyorum. bendeki neticeyide ilerde sizlerle payaşırım inş. |
|
| |||
| |||
| ing. temeliniz iyiymiş..ben de anadolu lisesi mezunuyum fakat bilgim orayla sınırlı kaldı..yani ingilizce çalışmaya devam etmedim.şimdi 55 almam gerekli.tiyolarınız var mı? yardımcı olursanız sevinirm.. |
|
| |||
| |||
| arkadaşlar 1 sene evvel yes no ve bilgisayar oyunlarındaki birkaç kelimeden başka ingilizcem yoktu. 1 senedir çalışmaya çalışıyorum. üds ve kpds ye gireceğim. kelime haznem günlük kullanımdakilerde iyi ama sınavdaki kelimelerde vasat. gramer sözde anlıyorum zannediyorum ama gel görki hep karıştırıyorum. bana tavsiyeniz ne olur? az bir süre de kaldı sınavlara Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız elimde bir gramer kitabı var bitirdiğim ama dönüp baktığımda çok aklımda bişe kalmadığı. birde kpds çıkmış soru ve çözümleri kitabı. çözümler genelde bilen adamlara göre atıflarla anlatılmış mesela şurada edatlardaki şu kısım şurada edilgen çatı var gibi. yani benim gibi 1 senede bişeler kapmaya çalışan adama ağır geliyor. eğer iyi bir kitap tavsiyeniz varsa özelden paylaşırmısınız. metin oku diyenler oldu ama türkçesi olmadıktan sonra metini nasıl anladığımı ölçemiyorum. böyle tercümeli metinler varsa onları da nereden bulabileceğimi paylaşırsanız sevinirim. kolay gelsin |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |