Geri Dön   dilFORUM > İNGİLİZCE SINAVLARI FORUMU (ESP) > ÜDS Forumu > ÜDS Sınav Taktikleri
ÜDS Sınav Taktikleri ÜDS Sınav Taktikleri ile ilgili bölüm...

Bu başlığı Paylaşın!>  Submit to AddThisTo Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Google Submit to Yahoo! This Submit to Technorati Submit to StumbleUpon Submit to Spurl  < Bu başlığı Paylaşın!

LinkBack Konu Seçenekleri Konuyu Değerlendir Modları Göster
Eski 01-10-09, 12:02
dilFORUM Üyesi

Puan Verme Gücü: 2
idealist isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.
2010 üds'ye hazırlanıyorum yardım..

Arkadaşlar 2010 üds ye hazırlanıyorum, kelime hazinem çok az, kelime programları var bir sürü hangisi en faydalı olursa onu indirmek istiyorum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için idealist isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:

Forum Sponsoru
Eski 02-10-09, 23:12
dilFORUM Üyesi

huzyin isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.

ben de hazırlanmaya çalışıyorum.kursa gitme fırsatım yok.acaba nasıl bir çalışma yöntemi izlemeliyim?önce gramer mi okuduğunu anlama mı?kafam çook karışık.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için huzyin isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 03-10-09, 17:14
dilFORUM Üyesi

idealist isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.

Bende sizin gibiyim hocam, kursa vakit yok seviyem de vasat zaten, haftada sadece yarım gün boş vaktim var, burda sanırsam hocalar da var onlar bizi bilgilendirebilirler mi diye başlık açtım bekliyorum..
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için idealist isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 17-11-09, 20:30
dilFORUM Üyesi

messa isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.

Ben de 2010 üds sınavına gireceğim sosyalden. son üds den 32.5 aldım. Kursa gideceğim ekstra nasıl çalışmalıyım neler yapmalıyım. Kursta test vs olacaktır da ben hani düzenli neler yapmalıyım bir 65 alabilmek için yardımcı olursanız sevinirim.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için messa isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 17-11-09, 20:42
dilFORUM Üyesi

Yaşadığım şehir: diyarbakır
Puan Verme Gücü: 4
ersoysoykan

arkadaşlar eğer kendiniz çalışacaksınız önce bir grammer kitabı daha sonra sınav teknikleri kitabı çalışmanızı öneririm. Daha sonrada bol bol okuyup bol soru çözümü ile bu işi bitirebilirsiniz. Ancak bunu ne kadar süreye sığdırırsınız onu bilemem. Özverili ve sürekli bir çalışma gerekli
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ersoysoykan isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 17-11-09, 20:42
Öğretmen

Yaşadığım şehir: www.remzihoca.com / ESKİŞEHİR
Puan Verme Gücü: 9
Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca

Alıntı:
idealist´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar 2010 üds ye hazırlanıyorum, kelime hazinem çok az, kelime programları var bir sürü hangisi en faydalı olursa onu indirmek istiyorum.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Kelime hazinesi için listeler yerine okuma metinleri ile çalışmanızı ve oradan alacağınız kelimeleri öğrenmenizi öneririm.Böylece kendi alanınız ile ilgili konulara da aşina olursunuz.Kelime programı kullanma fikrine katılmıyorum bence defter tutmak ve düzenli tekrar etmek çok daha faydalı.Daha geniş bilgi için şuraya bakmanızı öneririm.
Aşağıdaki 4 kullanıcı bu güzel mesaj için Remzi Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 17-11-09, 20:48
Öğretmen

Yaşadığım şehir: www.remzihoca.com / ESKİŞEHİR
Puan Verme Gücü: 9
Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca Remzi Hoca

Alıntı:
huzyin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben de hazırlanmaya çalışıyorum.kursa gitme fırsatım yok.acaba nasıl bir çalışma yöntemi izlemeliyim?önce gramer mi okuduğunu anlama mı?kafam çook karışık.
Sorunuzun cevabı çok net bence : kelime ve okuduğunu anlama.Bunun üzerine de çıkmış soruları çözme gelmelidir.Bugün ÜDS sınavına ençok etki eden iki gramer konusu önce bağlaçlar sonra tense ler dir.Bu soruları da anlamaya çalışmak size faydalı olacaktır.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Remzi Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 21-11-09, 21:32
dilFORUM Üyesi

Puan Verme Gücü: 6
camdankalp

güzel bir konu başlığı olmuş açtığınız için teşekkürler malum geçen hafta ALESi halletik iyi yada kötü o geçti sıra geldi üds/kpdsye .benimde üds yada kpds den alacağım 65 puana ihtiyacım var ve bu sınavlara bende kursa gitmeden hazırlanmayı düşünüyorum mart üdsye giricem önce şimdiden sıkı bir program hazırlayıp kendime siz hocalarımın ve forumdaki arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda hazırlanıcam inş.en azından 60 puan alıp bu sınavıda yardımlarınızla halledebilirm hepinize başarılar diliyorum

bu arada öğretmenlerimden bir ricam var örnek bir çalışma programı hazırlayabilir misiniz kursa gidemeyecek olanlar için gerekli düzenlemeleri yapıp uygulamak bizler için daha kolay olur
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için camdankalp isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 04-02-10, 16:01
argeci - ait Avatar
dilFORUM Üyesi

argeci isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.

merhaba
ben de doktora eğitimim için 65 almam gerekli. En son (hiç çalışmadan) 64 aldım arkadaşlar kursa git diyorlar, ama orta-1 den beri ingilizce eğitimi alıyorum( anadolu lisesi+i100% ing. eğitimli üniversite hayatı) ve gururuma yediremiyorum. Bu sefer azmettim. Sınava kadar hergün Reader At Work( üniversitedeyken kitabımızdı) den 3-4 chapter bitirecem ve grammer e genel check yapacam. Ha bu arada kendimi 80 puana göre ayarlıyacam. 65 e göre ayarlayınca psikolojik sınır oluyor. tecrübelerle sabit. Bu arada fikirlerinizi ve tecrübelerinizi takip ediyorum. bendeki neticeyide ilerde sizlerle payaşırım inş.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için argeci isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 21-02-10, 15:23
dilFORUM Üyesi

asistan isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.

ing. temeliniz iyiymiş..ben de anadolu lisesi mezunuyum fakat bilgim orayla sınırlı kaldı..yani ingilizce çalışmaya devam etmedim.şimdi 55 almam gerekli.tiyolarınız var mı? yardımcı olursanız sevinirm..
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için asistan isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:

Tags
2010, hazırlanıyorum, Üdsye, yardım

Konu Seçenekleri
Modları Göster Bu Konuyu Değerlendir
Bu Konuyu Değerlendir: