![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Ücretsiz İngilizce Kitaplar dilFORUM olarak dil ile ilgili paylaşımlarınızı bekliyoruz. |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Değerlendirme: | Modları Göster |
|
| |||
| |||
aman hocam. notlar bana ait değil. yanlış anlaşılmasın. şu adresten alıntıdır.
__________________ "Cehalet, gerçek bilginin aksine, bireyin kendine olan güvenini artırır." |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Üyemiz olan Filoloji78 benim sınıf arkadaşımdır ve kendisi de çok iyi bilir bütün okula notları ben verirdim ama aklımdan hiç telif melif geçmedi.... bazı insanlar yardım için bazı insanlar ise rant için doğar diyor biri.... Sizi tekrar tebrik etmek isterim Seyfi Hocam; siz İngilizceden hem para kazanıyor hem de ücretsiz hizmet veriyorsunuz ki Türkiyede sayılı sitelerden bunlar... İlginç aslında sizin durumunuz hem ekmek parası kazanıp size asla ulaşamayacak (paralı kurs) insanlara ücretsiz hizmet vermek... Valla Kapitalizmin gözünün üstüne üstüne kroşe denir buna......
__________________ gülüp eğlenmeyi yılanlara ver/baharı, bahçeyi çalanlara ver /Van Gogh’un çizdiği güz bende kalsın .. |
|
| ||||
| ||||
Alıntı:
__________________ Türk atasözü |
|
| ||||
| ||||
Değerli öğretmenim, Seyfihoca sitenizden çok faydalanmış ve adınızı her çalışmanızın altında gururla korumuş biri olarak paylaşımınız için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum
__________________ Once the game is over, the King and the Pawn go back in the same box. |
![]() |
| Tags |
| ders, ekitap, notları, İngilizce |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| İngilizce ders notları | ---ecn--- | Ücretsiz İngilizce Kitaplar | 14 | 06-07-10 18:43 |
| ders notları | realshine | Dosya ve Kaynak Paylaşımı | 1 | 17-02-10 23:57 |
| Ahmet Akın'nın "İngilizce Ders Notları" kitabı Nasıl??? | kurba009 | KPDS Forumu | 8 | 03-05-09 21:01 |
| İngilizce ders notları | dilsiz | Dosya ve Kaynak Paylaşımı | 10 | 06-05-07 22:43 |
| İngilizce Ders Notları 2 | dilsiz | Dosya ve Kaynak Paylaşımı | 7 | 17-02-07 19:10 |