![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Ücretsiz İngilizce Kitaplar dilFORUM olarak dil ile ilgili paylaşımlarınızı bekliyoruz. |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
Els tanıtım sayılarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. Els'in direk linkleridir. Ve de internet sitelerinde kendileri paylaşım yaptığından, link paylaşımının bir sorunu olmayacaktır; Ağustos 2006 Tanıtım Sayısı; https://elsyayin.com.tr/UserFiles/Do...%20ağustos.pdf Mayıs 2006 Tanıtım Sayısı; https://elsyayin.com.tr/UserFiles/Do...2007-Mayis.pdf Ağustos 2005 Tanıtım Sayısı; https://elsyayin.com.tr/UserFiles/Do...%20ağustos.pdf
__________________ dilFORUM Resmi Facebook Grubu İçin Tıklayınız Konu SeyfiHoca tarafından (27-06-07 Saat 16:27 ) de değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| tabi ki reklam serbest değil hocam. dj-yusuf çok değerli bir öğrencimiz ve bu dosyaları paylaşmakta yarar görmüş olmalı. hem de 4 mayısta bunu yapmış...
__________________ "Cehalet, gerçek bilginin aksine, bireyin kendine olan güvenini artırır." |
|
| ||||
| ||||
| Ben kişisel olarak içinde "soru" ve/veya "anlatı" taşıyan tanıtım sayılarını paylaşmakta mahsur görmüyorum, hangi yayınevinin olursa olsun. Bunlar bir nev'i eşantiyon mallar: Hem veren, hem alan yararlanıyor ve durumdan. Tabii nihai takdir yönetimin.
__________________ Mamger is back. Konu MehmetMamger tarafından (27-06-07 Saat 16:43 ) de değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
| Ya hocam, ben şurda iki bişi yazınca bizle ilgili hem çat diye thread kaldırılıyor. lütfen, bir karar verilsin, biz de ona gore hareket edelim |
|
| |||
| |||
| bu konuda istikrarlı olduğumuzu düşünüyorum. şu anki başlık konusunda başlığı açanın ne niyetle bunu yaptığını yönetim anladığı için sorun görmemiş olmalı.
__________________ "Cehalet, gerçek bilginin aksine, bireyin kendine olan güvenini artırır." |
|
| |||
| |||
| ayrıca 4430 mesaj yazmış bir kişinin heralde bu forumun yararı gözetmek dışında başkaca bir niyeti olmayacaktır. kaldı ki kendisi herhangi bir yayının temsilciliğini de yapmamaktadır ve halisane bir niyetle foruma destek olmaya çalıştığı aşikardır.
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Aslında paylaşmak istediğiniz bir şeyi bir çıtlatsanız böylesi nahoşluklar oluşmayacaktır kanımca. PS: Bu arada itiraf etmeliyim ki dergi veya dershane çalışanlarının kendi kurumları ile ilgili yaklaşımlarından reklam diye rahatsız olmamız, ama böylesi organik bağı olmayanların benzer tavırlarını sadece "yorum" olarak almamız tabii bir insanî refleks. Forumun bir reklamhaneye dönüşmemesi, samimi paylaşım ortamı olması özelliğini korumak için elimizden geldiğince çabalıyoruz. Bazen kuruya ilişiyoruz, bazense yaş da yanıyor.
__________________ Mamger is back. |
|
| |||
| |||
| hocamın bu şekilde bir talebinin olduğunu ve bu talebin yönetimdeki herhangi bir arkadaş tarafından kaldırıldığını/silindiğini/değiştirildiğini hatırlamıyorum sayın hocam.
![]() |
| Tags |
| els, sayıları, tanıtım |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| fransızca sayıları nasıl öğretebilirim? | etudiante | Fransızca Forumu | 1 | 30-03-09 21:05 |
| ÖSS'de soru sayıları değişti | SeyfiHoca | Üniversite Rehberlik Bölümü | 0 | 17-02-09 23:08 |
| Net Yds Tanıtım Sayıları | Dj_YuSuF | Ücretsiz İngilizce Kitaplar | 1 | 16-04-08 18:16 |
| els 2008 sayıları | overandover | LYS-5 Kaynak Paylaşım Bölümü | 5 | 12-04-08 18:31 |
| Yds dergisi tanıtım sayıları | CİHAT1989 | LYS-5 Kaynak Paylaşım Bölümü | 3 | 21-01-07 12:37 |