Geri Dön   dilFORUM > dilFORUM SERBEST BÖLGE > Dosya ve Kaynak Paylaşımı > Ücretsiz İngilizce Kitaplar
Ücretsiz İngilizce Kitaplar dilFORUM olarak dil ile ilgili paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Bu başlığı Paylaşın!>  Submit to AddThisTo Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Google Submit to Yahoo! This Submit to Technorati Submit to StumbleUpon Submit to Spurl  < Bu başlığı Paylaşın!

LinkBack Konu Seçenekleri Konuyu Değerlendir Modları Göster
Eski 04-05-07, 15:35
Dj_YuSuF - ait Avatar
dilFORUM Yöneticisi / T

Yaşadığım şehir: Manisa / Akhisar - Ankara - Konya
Puan Verme Gücü: 100
Dj_YuSuF Dj_YuSuF Dj_YuSuF Dj_YuSuF Dj_YuSuF Dj_YuSuF Dj_YuSuF Dj_YuSuF Dj_YuSuF Dj_YuSuF Dj_YuSuF
Els Tanıtım Sayıları

Els tanıtım sayılarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. Els'in direk linkleridir. Ve de internet sitelerinde kendileri paylaşım yaptığından, link paylaşımının bir sorunu olmayacaktır;

Ağustos 2006 Tanıtım Sayısı;

https://elsyayin.com.tr/UserFiles/Do...%20ağustos.pdf

Mayıs 2006 Tanıtım Sayısı;

https://elsyayin.com.tr/UserFiles/Do...2007-Mayis.pdf

Ağustos 2005 Tanıtım Sayısı;

Konu SeyfiHoca tarafından (27-06-07 Saat 16:27 ) de değiştirilmiştir.

Forum Sponsoru
Eski 27-06-07, 16:25
DivingDeep - ait Avatar
Emektar Üye

Yaşadığım şehir: unknown
Puan Verme Gücü: 74
DivingDeep DivingDeep DivingDeep DivingDeep DivingDeep DivingDeep DivingDeep DivingDeep DivingDeep DivingDeep DivingDeep
Question

ilk ve sondaki link açılmıyo.yanlış olan ne?tek biri açıldı
Eski 27-06-07, 16:28
Yasaklanmış Üye

Puan Verme Gücü: 0
turkmura turkmura turkmura turkmura turkmura turkmura turkmura turkmura

Alıntı:
Dj_YuSuF´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Els tanıtım sayılarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. Els'in direk linkleridir. Ve de internet sitelerinde kendileri paylaşım yaptığından, link paylaşımının bir sorunu olmayacaktır;

Ağustos 2006 Tanıtım Sayısı;

Mayıs 2006 Tanıtım Sayısı;

https://elsyayin.com.tr/UserFiles/Do...2007-Mayis.pdf

Ağustos 2005 Tanıtım Sayısı;

Reklam serbest mi burada yani nasıl anlayamadım?
Eski 27-06-07, 16:33
dilFORUM Kurucusu

Yaşadığım şehir: Eskişehir
SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca

tabi ki reklam serbest değil hocam. dj-yusuf çok değerli bir öğrencimiz ve bu dosyaları paylaşmakta yarar görmüş olmalı. hem de 4 mayısta bunu yapmış...
Eski 27-06-07, 16:36
MehmetMamger - ait Avatar
dilFORUM Kurucusu

Yaşadığım şehir: Adana
Puan Verme Gücü: 151
MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger

Ben kişisel olarak içinde "soru" ve/veya "anlatı" taşıyan tanıtım sayılarını paylaşmakta mahsur görmüyorum, hangi yayınevinin olursa olsun. Bunlar bir nev'i eşantiyon mallar: Hem veren, hem alan yararlanıyor ve durumdan. Tabii nihai takdir yönetimin.

Konu MehmetMamger tarafından (27-06-07 Saat 16:43 ) de değiştirilmiştir.
Eski 27-06-07, 17:48
Yasaklanmış Üye

Puan Verme Gücü: 0
turkmura turkmura turkmura turkmura turkmura turkmura turkmura turkmura

Alıntı:
MehmetMamger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben kişisel olarak içinde "soru" ve/veya "anlatı" taşıyan tanıtım sayılarını paylaşmakta mahsur görmüyorum, hangi yayınevinin olursa olsun. Bunlar bir nev'i eşantiyon mallar: Hem veren, hem alan yararlanıyor ve durumdan. Tabii nihai takdir yönetimin.
Ya hocam, ben şurda iki bişi yazınca bizle ilgili hem çat diye thread kaldırılıyor. lütfen, bir karar verilsin, biz de ona gore hareket edelim
Eski 27-06-07, 17:51
dilFORUM Kurucusu

SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca SeyfiHoca

bu konuda istikrarlı olduğumuzu düşünüyorum. şu anki başlık konusunda başlığı açanın ne niyetle bunu yaptığını yönetim anladığı için sorun görmemiş olmalı.
Eski 27-06-07, 17:53
dilFORUM Kurucusu

ayrıca 4430 mesaj yazmış bir kişinin heralde bu forumun yararı gözetmek dışında başkaca bir niyeti olmayacaktır. kaldı ki kendisi herhangi bir yayının temsilciliğini de yapmamaktadır ve halisane bir niyetle foruma destek olmaya çalıştığı aşikardır.
Eski 27-06-07, 17:56
MehmetMamger - ait Avatar
dilFORUM Kurucusu

Yaşadığım şehir: Adana
Puan Verme Gücü: 151
MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger

Alıntı:
turkmura´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya hocam, ben şurda iki bişi yazınca bizle ilgili hem çat diye thread kaldırılıyor. lütfen, bir karar verilsin, biz de ona gore hareket edelim
Tanıtım sayısı için böyle bir şeyin yapıldığına ihtimal vermiyorum hocam. Yapıldıysa bence yanlış. Elbetteki yönetim olarak birbirini yüz yüze görmemiş onca adamdan oluşuyoruz. Herbirimiz her durumda aynı türden tepki vermesi beklenmemeli, gerçi biz oldukça iyi anlaşan bir ekip oluverdik. Yine de yer yer tutarsızlıklar olabilir.

Aslında paylaşmak istediğiniz bir şeyi bir çıtlatsanız böylesi nahoşluklar oluşmayacaktır kanımca.

PS: Bu arada itiraf etmeliyim ki dergi veya dershane çalışanlarının kendi kurumları ile ilgili yaklaşımlarından reklam diye rahatsız olmamız, ama böylesi organik bağı olmayanların benzer tavırlarını sadece "yorum" olarak almamız tabii bir insanî refleks. Forumun bir reklamhaneye dönüşmemesi, samimi paylaşım ortamı olması özelliğini korumak için elimizden geldiğince çabalıyoruz. Bazen kuruya ilişiyoruz, bazense yaş da yanıyor.
Eski 27-06-07, 17:58
dilFORUM Kurucusu

hocamın bu şekilde bir talebinin olduğunu ve bu talebin yönetimdeki herhangi bir arkadaş tarafından kaldırıldığını/silindiğini/değiştirildiğini hatırlamıyorum sayın hocam.

Tags
els, sayıları, tanıtım

Konu Seçenekleri
Modları Göster Bu Konuyu Değerlendir
Bu Konuyu Değerlendir: