![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| TOEIC Forumu TOEIC ile ilgilenenlerin takip edebileceği bölüm... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
| TOEIC forumunu araştırırsanız bulursunuz, kelime için 600 Essential + yanına check your vocabulary for toeic verilmiş olması lazım, sınav için idealler. Dinleme için de online olarak en güzeli "esllab" sitesi.
__________________ Just a dream and wind to carry me, soon i will be free. Christopher Cross-Sailing |
|
| |||
| |||
| Merhaba Nalan Hn. Ben TOEIC sınavına yönelik özel dersler veriyorum. Size snav formatı ve zaman kullanımı konusunda da yardımcı olabilirim. xxx İyi çalışmalar. Konu FENER tarafından (02-02-10 Saat 21:25 ) de değiştirilmiştir. |
|
| |||
| |||
| meraba trebol. özel ders değil ama kaynak konusunda sorum olacak. geçen longman advanced kitabını aldım bana biraz ağır geldi listening kısmı intermediate i akmar pasajında kadıköyde bulamadım bu kitabın audio scriptleri lazım. sende varsa ücretini ödediğim takdirde gönderebilirmisim. |
![]() |
| Tags |
| kelimeleri, listening, sınavı, toeic |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| TOEIC Sınavı hakkında bilgi | SeyfiHoca | TOEIC Forumu | 63 | 29-05-10 01:36 |
| TOEIC sınavı için 20 ipucu | SeyfiHoca | TOEIC Forumu | 0 | 02-03-10 13:29 |
| Yds Snavı, Öss Sınavı, Kpds Sınavı, Lys Sınavı!!!! | rememberme | Güncel Türkçe Meseleleri | 3 | 07-09-09 22:52 |
| TOEIC The Gold Edition (Listening Only - 4 CDs) | QingEyes | Ücretsiz İngilizce Kitaplar | 0 | 17-09-07 16:43 |
| SÖzlü sınavı nasıl yapılıyor? (Yaşar Üniversitesi Yeterlilik sınavı) | geminii | dilFORUM'la Tanışma | 9 | 01-09-06 08:57 |