![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| TOEIC Forumu TOEIC ile ilgilenenlerin takip edebileceği bölüm... |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
Sanırım forumda benden başka TOEIC ile ilgilenen yok ama ben yine de ekleyeyim dedim. TOEIC'in yeni formatında, listening bölümünde artık Avustralya, Amerika vs. gibi farklı aksanlar da bulunuyor. Ben internetten Barrons'ın bu kitabını buldum ve hoşuma gitti. Eski bir baskı olduğu için sanırım Ann Cook korsanlık yapmamıza gücenmez Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Kitap (html formatında) [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] Audio cd1 [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] cd2 [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] cd3 [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] cd4 [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] cd5 [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ]
__________________ Just a dream and wind to carry me, soon i will be free. Christopher Cross-Sailing |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için hotstepper isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
ben ilgileniyorum ama beceremiyorum daha doğrusu başaramıyorum!!!neden olmadığınıda bilmiyorum!her sınav çıkışında bir moral bozukluğu çözmediğim kaynak kalmadı yinede yaratmış olduğun imkan için saol |
|
| ||||
| ||||
| Ben de sınavı ilk kez 7 haziranda alacağım. Belki o tarihden sonra biraz daha yardımcı olabilirim.
__________________ Just a dream and wind to carry me, soon i will be free. Christopher Cross-Sailing |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Her dersi günde 1 veya 2 saat üzerinden Asgari bir hafta (tercihan 10-15 gün, hafta mümkünse daha fazla dinlemenizi tavsiye ediyor. Bununla "Derin Öğrenme" gerçekleşeceğini öne sürüyor. Her ders genellikle 4-5 MP3 dosyasından oluşuyor: - 1 Adet makale ve makalenin text ve audio dosyaları. Text dosyasını okumanızı tavsiye etmiyor. Sadece bir göz atıp, bilmediğiniz kelimelerin altını çizebileceğinizi ve sözlükten bakabileceğinizi belirtiyor, daha fazlasını hiç tavsye etmiyor, bunun konuşma hızınızı olumsuz etkileyeceğini öne sürüyor. - Makalenin genellikle birkaç dakikalık audio dosyasını hergün birkaç kez dinlemenizi öneriyor. - Makalede geçen yeni sözcükleri içeren Wocabulary dosyasını ise yine birkaç kez dinlemenizi öneriyor. - Dersin esasını ise, makale ile ilgi, bir adet soru-cevap mp3'ü (MS-Mini Story). Onu her gün defalarca dinlemenizi, toplam olarak mümkünse 20-30 kez dinleyip sorulara cevap vermenizi öneriyor. İngilizce düşünme ve otomatik olarak cevap vermeyi sağlayan melekeyi, esas bu bölümün geliştirdiğini öne sürüyor. - Bazı bolümlerde ise POW-Point Of Wiev hikayeler var. Bu POW gramer çalışmadan gramer öğretiyor. Tıpatıp aynı hikayeyi; Past, Perfect, Present ve Future zamanlar için anlatıyor. Dinledikçe otomatik olarak zamanları ve fiil çekimleini öğreniyorsun. Ben sistemi çok etkileyici ve yararlı buldum... |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ رشته لاک معرفت مائیم |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ رشته لاک معرفت مائیم |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
LİNKLER ÖLMÜŞ, GÜNCEL LİNKLER İÇİN YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ? TESEKKÜRLER |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için serpentine isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Effortless hakkında fikri olan var mı? Bende bu yaz Fethiye ye gittim ama resmen rezil oldum ingilizce konuşulanı hiçbir şekilde anlayamadım bende azçok anlarım diyordum kendi kendime Effortless ile bu eksiğimi gidermek istiyorum kuru gramer hiçbir işe yaramıyor ve orada gramer bilmeden çatır çatır inigilizce konuşanlar var kendimden utandım birde 5 ay ders çalışmıştım...bu konuda beni doğru yönlendirecek biri var mı?n Zaman ayırıp bu dili öğrenmekten başka çarem yok.... |
|
| |||
| |||
| american accent.nekkkkkadar fuzuli bir kitap bir de koca koca hocalar bunu çok derin cok buyuk bir akademik çalışma başlıgıymış gibi ele almıyorlarmı.turk gencligi de buna tav olmuyormu. düttürü dünya Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| Aslinda American Accent dediklri sey, Amerikalilarin karakterleri geregi ingilizce kelimeri tembellik ederk dogru aksan ile soylememeleri. Zamanla bu duz, ahenkten yoksun ve British Accent a gore kaba olan sekil, yeni bir aksanmis gibi populer oluverdi. Ben mi? Maalesef American Accent Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Baska bir aksan bilmiyorduk ki Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Verba volant, scripta manent |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Harun Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Linkleri yenileseniz arkadaşlar ?
__________________ dilFORUM'A dönebilmeekkk... To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
|
| |||
| |||
| haa gormustum bunu google videoda..anlatiyo guzelce.. ama gerek gormedim ya ben yaparken..sarkilar ve filmler yeterli oldu bile Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| İngiliz aksanıyla uğraşan yok mu yaw Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Şaka bir yana güzel paylaşım. Sağolasın.... =) |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
ve aksan icin de filmler diziler radyo sovlari falan yeterli oldu sanirim..yani kendin de yaparsn Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız yapmissindir zaten de Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| AAET (American Accent English Training) | HakanOzbek | Dosya ve Kaynak Paylaşımı | 11 | 12-12-09 19:49 |
| What does this guy say in Texas Accent? | Barakuda | EXPRESS YOURSELF in ENGLISH | 2 | 29-06-09 00:45 |
| American Accent Program | Ercenk Hamarat | Ücretsiz Bilgisayar Programları | 4 | 16-02-08 18:57 |
| American Accent Training, Basic_English_Usage | alihakan333 | Ücretsiz İngilizce Kitaplar | 5 | 05-01-08 22:29 |
| Cook it Juicy cook it tender - İngilizce | BBurak | Dosya ve Kaynak Paylaşımı | 0 | 29-08-06 23:05 |