Geri Dön   dilFORUM > İNGİLİZCE SINAVLARI FORUMU (ESP) > TOEIC Forumu
TOEIC Forumu TOEIC ile ilgilenenlerin takip edebileceği bölüm...

Bu başlığı Paylaşın!>  Submit to AddThisTo Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Google Submit to Yahoo! This Submit to Technorati Submit to StumbleUpon Submit to Spurl  < Bu başlığı Paylaşın!

LinkBack Konu Seçenekleri Konuyu Değerlendir Modları Göster
Eski 28-04-09, 14:37
Saposcat - ait Avatar
dilFORUM Yöneticisi

Puan Verme Gücü: 72
Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat

Alıntı:
£ vla´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Keşke Amerikanlar İngilizceyi seçmeyip kendileri dil yaratsalarmış zamanla.
Hazır bir dil varken insan neden sıfırdan yepyeni bir dil yaratmak için neden çaba sarfetsin ki?

Forum Sponsoru
Eski 28-04-09, 14:39
£ vla
Misafir

Niye yeni bir aksan için çaba sarfedilmiş ?
Eski 28-04-09, 14:42
Saposcat - ait Avatar
dilFORUM Yöneticisi

Puan Verme Gücü: 72
Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat Saposcat

Alıntı:
£ vla´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Niye yeni bir aksan için çaba sarfedilmiş ?
Onunçün çaba sarfedilmedi ki. Doğal olarak gelişti ABD'deki aksanlar.
Eski 28-04-09, 18:01
£ vla
Misafir

Siz de dediniz işte. Aksan oluşurken nasıl çaba sarf edilmiyorsa, dil oluşurken de edilmez.
Eski 28-04-09, 18:56
FENER - ait Avatar
dilFORUM Yöneticisi

Yaşadığım şehir: ANKARA
Puan Verme Gücü: 39
FENER isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.

Bu sınav hangi zamanlarda nerelerde yapılır? Ücreti nedir? Bilen, duyan var mı?
Eski 25-05-09, 00:06
dilFORUM Üyesi

Puan Verme Gücü: 3
serpentine

Alıntı:
hotstepper´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sanırım forumda benden başka TOEIC ile ilgilenen yok ama ben yine de ekleyeyim dedim. TOEIC'in yeni formatında, listening bölümünde artık Avustralya, Amerika vs. gibi farklı aksanlar da bulunuyor. Ben internetten Barrons'ın bu kitabını buldum ve hoşuma gitti. Eski bir baskı olduğu için sanırım Ann Cook korsanlık yapmamıza gücenmez

Kitap (html formatında)
http://www.zshare.net/download/cook_ann-mht-rar.html

Audio
cd1 http://www.zshare.net/download/cd1-rar-kt5.html
cd2 http://www.zshare.net/download/cd2-rar-q2r.html
cd3 http://www.zshare.net/download/cd3-rar-wu5.html
cd4 http://www.zshare.net/download/cd4-rar-fth.html
cd5 http://rapidshare.com/files/7991143/CD5.rar

LİNKLER ÖLMÜŞ, GÜNCEL LİNKLER İÇİN YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?
TESEKKÜRLER
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için serpentine isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 28-07-09, 21:52
murad1 - ait Avatar
dilFORUM Üyesi

Yaşadığım şehir: İstanbul
Puan Verme Gücü: 7
murad1 murad1 murad1

Effortless hakkında fikri olan var mı? Bende bu yaz Fethiye ye gittim ama resmen rezil oldum ingilizce konuşulanı hiçbir şekilde anlayamadım bende azçok anlarım diyordum kendi kendime Effortless ile bu eksiğimi gidermek istiyorum kuru gramer hiçbir işe yaramıyor ve orada gramer bilmeden çatır çatır inigilizce konuşanlar var kendimden utandım birde 5 ay ders çalışmıştım...bu konuda beni doğru yönlendirecek biri var mı?n Zaman ayırıp bu dili öğrenmekten başka çarem yok....
Eski 10-08-09, 12:03
Yasaklanmış Üye

Yaşadığım şehir: habil
Puan Verme Gücü: 0
nerox nerox

american accent.nekkkkkadar fuzuli bir kitap bir de koca koca hocalar bunu çok derin cok buyuk bir akademik çalışma başlıgıymış gibi ele almıyorlarmı.turk gencligi de buna tav olmuyormu. düttürü dünya
Eski 12-09-09, 00:28
dilFORUM Üyesi

Puan Verme Gücü: 2
ktxktxktx

Aslinda American Accent dediklri sey, Amerikalilarin karakterleri geregi ingilizce kelimeri tembellik ederk dogru aksan ile soylememeleri. Zamanla bu duz, ahenkten yoksun ve British Accent a gore kaba olan sekil, yeni bir aksanmis gibi populer oluverdi.
Ben mi? Maalesef American Accent Baska bir aksan bilmiyorduk ki
Eski 25-09-09, 20:34
Öğretmen

Yaşadığım şehir: ESKiSEHiR
Puan Verme Gücü: 16
Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca

Alıntı:
ktxktxktx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aslinda American Accent dediklri sey, Amerikalilarin karakterleri geregi ingilizce kelimeri tembellik ederk dogru aksan ile soylememeleri. Zamanla bu duz, ahenkten yoksun ve British Accent a gore kaba olan sekil, yeni bir aksanmis gibi populer oluverdi.
Ben mi? Maalesef American Accent Baska bir aksan bilmiyorduk ki
Hicbirsey bilmedigin belli oluyor. Ingilizler cok caliskanmis, Amerikalilar tembelmis ondan boyle olmus,....vs vs. Bir kere "ahenk" derken neyi kastediyorsun? Amerika lilara gore de Ingiliz Ingilizce si kaba. Belki Fransizlara gore de Turkce kaba bir dil. Kendi deger yargilarini evrensel gerceklermis gibi yazmissin. Biraz arastirirsan Amerikan Ingilizce sinin hangi asamalardan gecerek bugunku halini aldigini ve Amerika nin kendi icindeki yerel aksaganlari da ogrenirsin.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Harun Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:

Tags
accent, american, amerikan aksanı, ann, ann cook, barron's, cook, toeic, training

Konu Seçenekleri
Modları Göster Bu Konuyu Değerlendir
Bu Konuyu Değerlendir: