![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| TOEIC Forumu TOEIC ile ilgilenenlerin takip edebileceği bölüm... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
| Hazır bir dil varken insan neden sıfırdan yepyeni bir dil yaratmak için neden çaba sarfetsin ki?
__________________ رشته لاک معرفت مائیم |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
LİNKLER ÖLMÜŞ, GÜNCEL LİNKLER İÇİN YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ? TESEKKÜRLER |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için serpentine isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Effortless hakkında fikri olan var mı? Bende bu yaz Fethiye ye gittim ama resmen rezil oldum ingilizce konuşulanı hiçbir şekilde anlayamadım bende azçok anlarım diyordum kendi kendime Effortless ile bu eksiğimi gidermek istiyorum kuru gramer hiçbir işe yaramıyor ve orada gramer bilmeden çatır çatır inigilizce konuşanlar var kendimden utandım birde 5 ay ders çalışmıştım...bu konuda beni doğru yönlendirecek biri var mı?n Zaman ayırıp bu dili öğrenmekten başka çarem yok.... |
|
| |||
| |||
| american accent.nekkkkkadar fuzuli bir kitap bir de koca koca hocalar bunu çok derin cok buyuk bir akademik çalışma başlıgıymış gibi ele almıyorlarmı.turk gencligi de buna tav olmuyormu. düttürü dünya ![]() |
|
| |||
| |||
| Aslinda American Accent dediklri sey, Amerikalilarin karakterleri geregi ingilizce kelimeri tembellik ederk dogru aksan ile soylememeleri. Zamanla bu duz, ahenkten yoksun ve British Accent a gore kaba olan sekil, yeni bir aksanmis gibi populer oluverdi. Ben mi? Maalesef American Accent Baska bir aksan bilmiyorduk ki![]() |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Harun Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Tags |
| accent, american, amerikan aksanı, ann, ann cook, barron's, cook, toeic, training |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| american accent training | palavra | Genel İngilizce / Genel Konular | 0 | 12-01-10 12:31 |
| AAET (American Accent English Training) | HakanOzbek | Dosya ve Kaynak Paylaşımı | 11 | 12-12-09 18:49 |
| American Accent Program | Ercenk Hamarat | Ücretsiz Bilgisayar Programları | 4 | 16-02-08 17:57 |
| American Accent Training, Basic_English_Usage | alihakan333 | Ücretsiz İngilizce Kitaplar | 5 | 05-01-08 21:29 |
| Cook it Juicy cook it tender - İngilizce | BBurak | Dosya ve Kaynak Paylaşımı | 0 | 29-08-06 22:05 |