![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Toefl / Ielts Materials dilFORUM olarak dil ile ilgili paylaşımlarınızı bekliyoruz. |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
TOEFL testinden 6 tam puan almak isteyenler bence göz atmalı. ![]() 450 adet farklı konularda makale. Okuma alışkanlığı için de ideal bir kitap. RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
__________________ A single conversation across a table with a wise man is worth a month's study of books. Konu AMETAL tarafından (07-08-09 Saat 12:30 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 9 kullanıcı bu güzel mesaj için AMETAL isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
|
__________________ "Cehalet, gerçek bilginin aksine, bireyin kendine olan güvenini artırır." |
| Aşağıdaki 8 kullanıcı bu güzel mesaj için SeyfiHoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Ametal'in verdiği linkte sorun var, ama Seyfi Hoca'm dağıtmış ortalığı O kadar essay'i nası okuyacam bir haftada ? Ama mesele sanırım işin püf noktasını anlamada .Okurken iyi de yazarken nasıl olacak bakalım... |
|
| |||
| |||
| http://www.toeflessays.com/images/toeflessay_big.jpg RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting sanırım verilen kitap bu.. farklı bir kaynaktan buldum.. |
| Aşağıdaki 3 kullanıcı bu güzel mesaj için sensei isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| evet sensei kitap doğru link yenileme için teşekkürler.ben kitabı indirip çıktısnı alıp okumaya başladım. gerçekten çok faydalı. hem aşağı yukarı kafanızda bir taslak oluşmasını sağlıyor hem de içinden farklı kullanım şekilleri çıkarabiliyorsunuz çok beğendim, tavsiye ederim...
__________________ Many people I have seen, without clothes on. Many clothes I have seen, without people in them... Mevlânâ |
![]() |
| Tags |
| 450, essays, score, toefl |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Toefl PBT score calculating program | freshmeat | TOEFL Forumu | 2 | 18-06-10 14:26 |
| Toefl IBT score problem | freshmeat | TOEFL Forumu | 1 | 14-07-09 15:59 |
| need essays about ELT | Devrimhol | İÖLP Forumu | 13 | 01-06-08 01:13 |
| Toefl IBT Essay List and Sample Essays | Can Oner | KPDS Forumu | 3 | 22-01-08 01:52 |