![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| TOEFL Forumu TOEFL'a hazırlananların takip edebileceği bölüm... |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Değerlendirme: | Modları Göster |
|
| |||
| |||
oflan hala aynı şeyi yapıyorsun sana dediğim şeyi anlamamışsın bir başkasının vereceği tavsiyeler sana uymayabilir sende olumlu sonuç vermeyebilir ayrıca sitede TOEFL ile ilgili öneriler mevcut, onları okuyup kendine bir strateji belirleyebilirsin. |
|
| |||
| |||
| evet arkadaşlar sınava 19 aralıkta girdim, 5 ocakta sonuçlar geldi 87 almışım, daha yüksek alabilirdim fakat sınavda stres yaptım ve normalden kötü geçti, ankara üniversitesindeki headphonelarda cızırtılı olduğundan listeninglerde zorlanmıştım. reading 28 writing 21 listening 21 speaking 17 ilk seferde alabildiğim için gerçekten mutluyum, fakat şimdide bilkentle uyumsuzluk sorunu oldu girdiğim yerle. Yani Amerikan- Türk derneğinde girmem gerekiyordu, fakat ankara üniversitesinde girdim sınava. Sınavla ilgili sorularınız olursa, msnim [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] dan ulaşabilirsiniz. İyi geceler dilerim herkese |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| valla hiç bir şeyden haberin yoksa ibt ile ilgili, ilk önce bir kaynak almanı tavsiye ederim(longman olabilir bu) ipucu verilecek bir şey yok yani. Writingde akademik kompleks bir dil kullanmıştım toplamda 39 reading sorusu var bunların 3 ü 3-4 puanlık. |
|
| |||
| |||
| Longman ile cambridge kullanıyorum zaten Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız reading parça sayısı değişebiliyormuş, onun için sormuştum.Peki sınava girmiş biri olarak sınavla longman kitabını karşılaştırırsan ne söylersin? mesela listening parçaları longmanda kolay mı sınava göre?? |
|
| |||
| |||
| Longmanla karşılaştırmak katliam olur. Sınavda karşılaşacağın listening parçaları bulabileceğin en ağır kaynaktan bile daha zor, kendini ona göre hazırla derim. Kaldı ki longman piyasadaki en kolay kaynak toefl ibt için. Parça sayısında değişiklik senin performansına göre oluyor, eğer kötü yaparsan ilaveten 2 parça daha geliyormuş readingde. |
|
| |||
| |||
| Anladım.Aydınlattığın için teşekkürler Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| merhabalar, bende sınava gireceğim ve en az 85 almam gerekiyor Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız lütfen deneyimli arkadaşlar artısı eksisiyle herşeyi paylaşırlarsa sınava girecek olanlar için çok yararlı olacaktır. çok teşekkür ediyorum.. |
|
| |||
| |||
| Merhaba herkeze, Mart ayının sonunda bende ibt ye gireceğim ve 65 almam gerekiyor. Elimde cambridge ve longman kaynakları var şuan longmandan reading cambridgedende listeningleri çalışıyorum writing ve speaking çalışmalarınıda okulda hallediyorum( itüde c kurunda ing hazırlık eğitimi görüyorum)65 alma ihtimalim nedir sizce bu bilgilere göre bi fikriniz varmı ilk kez gireceğim o yüzden hiç fikir yürütemiyorum sadece cambridge listeninglerde ortalama 15 puanı buluyorum o yüzden toefldan 15 puan listeningden alırım diye düşünüyorum okadar. Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Arkadaşlar benimde birkaç sorum olacaktı.ben daha önce pbt ye girdim birkaç defa şimdide ıbt denemek istiyorum.genelde de pbt den 530 civarı puan alıyorum.ihtiyacım 537-550 arası bir puan almak yada ıbt den 75-80 arası puan almam gerekiyor.Sistem farklı biliyorum ama ikisinin listeningleri arasında zorluk derecesi olarak çok fark var mı?bide ıbt de puan hesaplama nasıl oluyo yani mesela readingten yada listeningten kaç civarında doğru yaparsam 22-23 puan alabilirim?şimdiden çok teşekkürler... |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Toeic Tecrübe Paylaşim Havuzu | hotstepper | TOEIC Forumu | 19 | 09-01-10 13:06 |
| Tecrübe Puani | anatolia | Öneri ve Eleştirileriniz | 18 | 11-12-07 09:45 |