![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| TOEFL Forumu TOEFL'a hazırlananların takip edebileceği bölüm... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Değerlendirme: | Modları Göster |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
TOEFL IBT çok can sıkıcı bir sınav ![]() Konu ksfno1 tarafından (14-07-09 Saat 23:47 ) de değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ DaddyCool:Uzun vadede mutluluk yoksa ufukta bari kısa olanın ucundan yakala |
|
| |||
| |||
| Burada arkadaş zaten cbt ile ilgili bir kaynaktan bahsetmiş. Cbt artık yapılmıyor. Pbt ya da çok yüksek ihtimalle ibt ye gireceğinizi düşünüyorum. Bu sınavlara yönelik kaynaklara baksanız sanırım daha faydalı olur. İyi çalışmalar... |
|
| |||
| |||
| yök'ün belirlediği bir dönüşüm tablosu var. kpds ve üds ye göre 100 lük sisteme çevriliyor puanlar. Örneğin toefl ibt 79- kpds 85 e eşit kabul ediliyor. Üniversite yüksek lisans başvurularında toefl ve ielts de geçerli oluyor. Her üniversitenin koyduğu taban puan farlı tabi. Umarım yardımcı olabilmişimdir. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için uykum var isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Herkese merhab, An itibariyle foruma yeni üye oldum fakat aradığım şeye halen ulaşamadım. Bursa'da ki toefl kursları hakkında bilgi edinmek istiyorum ama toefl forumunda böyle birşeye rastlamadım..Yardım edin ne olur ![]() |
|
| ||||
| ||||
| 4) İngilizcem var. Hazırlık sınıfı gördüm (uzun süre kursa gittim). TOEFL'dan kaç alabileceğimi bilmiyorum. Düzeyimi görmek için ne yapabilirim? Super bir paylaşım. Benim kafamdaki şey artık yabancı dili belgelendirmek konusunda. Bunu istiyorum. Tabii konu ile ilgili ilk aklıma gelen " Acaba TOEFL' a girmeden önce deneme amaçlı aşağı yukarı kaç alırım?" sorusu. 4. madde soruma karşılık buluyor. Ama link yok, dosya yok. Tekrardan bir yüklerseniz ya da daha önce indiripte elinde olan arkadaş varsa buraya atabilir mi? kolay gelsin,
__________________ "-Ah bi ateş ver cigaramı yakayım." |
![]() |
| Tags |
| detaylı, değildir, nedirne, toefl |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| "Schwa" nedir, ne değildir? | SibelAKBULUT | Üniversite Rehberlik Bölümü | 6 | 31-10-09 12:54 |
| KPDS ,KPSS Nedir ne değildir? | DivingDeep | KPDS Forumu | 10 | 14-05-09 22:31 |
| Bu AOBP/OBP nedir, ne değildir? | dante000 | Üniversite Rehberlik Bölümü | 3 | 29-01-09 19:27 |
| Yardımcı doçentlik nedir? Ne değildir? | SeyfiHoca | AKADEMİK FORUM | 9 | 11-12-08 00:20 |