Geri Dön   dilFORUM > İNGİLİZCE SINAVLARI FORUMU (ESP) > TOEFL Forumu
TOEFL Forumu TOEFL'a hazırlananların takip edebileceği bölüm...

Bu başlığı Paylaşın!>  Submit to AddThisTo Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Google Submit to Yahoo! This Submit to Technorati Submit to StumbleUpon Submit to Spurl  < Bu başlığı Paylaşın!

LinkBack Konu Seçenekleri Değerlendirme: Değerlendirme, toplam 2 oy almıştır,  ortalama değerlendirme 5,00 puandır. Modları Göster
Eski 14-07-09, 23:30
ksfno1
Misafir

Alıntı:
4) İngilizcem var. Hazırlık sınıfı gördüm (uzun süre kursa gittim). TOEFL'dan kaç alabileceğimi bilmiyorum. Düzeyimi görmek için ne yapabilirim?
Düzeyinizin ne olduğunu görmek için ETS'nin hazırladığı Official CBT PowerPrep Software'i çözmek en etkili yöntemdir. CBT sınav formatını ve TOEFL mantığını da net görürsünüz. Bu sınavdan alacağınız puan gerçek TOEFL'da alacağınız puandan en fazla 10 puan farklı olur. Programı download etmek için tıklayın:
http://www.uploading.com/files/77SOU...TFL10.exe.html
FILE REMOVED BECAUSE OF ABUSE OR DELETED BY OWNER

TOEFL IBT çok can sıkıcı bir sınav

Konu ksfno1 tarafından (14-07-09 Saat 23:47 ) de değiştirilmiştir.

Forum Sponsoru
Eski 30-07-09, 01:53
Kübraaa - ait Avatar
Emektar Üye

Yaşadığım şehir: Kayseri
Puan Verme Gücü: 43
Kübraaa Kübraaa Kübraaa Kübraaa Kübraaa Kübraaa Kübraaa Kübraaa Kübraaa Kübraaa Kübraaa

Alıntı:
Henry-Waldo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

4) İngilizcem var. Hazırlık sınıfı gördüm (uzun süre kursa gittim). TOEFL'dan kaç alabileceğimi bilmiyorum. Düzeyimi görmek için ne yapabilirim?

Düzeyinizin ne olduğunu görmek için ETS'nin hazırladığı Official CBT PowerPrep Software'i çözmek en etkili yöntemdir. CBT sınav formatını ve TOEFL mantığını da net görürsünüz. Bu sınavdan alacağınız puan gerçek TOEFL'da alacağınız puandan en fazla 10 puan farklı olur. Programı download etmek için aşağıdaki linke gidin.

Download for free at Uploading.com

Yukarıdaki linke tıkadığınızda karşınıza bir sayfa çıkacak. 30 saniye bekledikten sonra bir kod göreceksiniz. Enter Code ________ yazar. O kodu forma yazıp download tuşuna basın. Yeni bir sayfa açılacak. Sayfanın sonundaki yazıları görecek kadar aşağı gidin sonra sayfanın üst kısmını görecek kadar yukarı gelin. Click here for download diye bir düğme görürsünüz. Click here for download düğmesine bastığınızda programı indirirsiniz. Programı kurduktan sonra test çözebilirsiniz. Testi çözdükten sonra bölümlerden ayrı ayrı aldığınız puanları da not almayı ihmal etmeyin. Çünkü programı kapatıp tekrar girdiğinizde eski puanlarınızı göremiyorsunuz.

Selamlar bu linkin güncellenme ihtimali var mı. Şansıma bugün ne indirmek istesem güncel değil:S
Eski 30-07-09, 01:59
dilFORUM Üyesi

Puan Verme Gücü: 4
uykum var

Alıntı:
Kübraaa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selamlar bu linkin güncellenme ihtimali var mı. Şansıma bugün ne indirmek istesem güncel değil:S
Burada arkadaş zaten cbt ile ilgili bir kaynaktan bahsetmiş. Cbt artık yapılmıyor. Pbt ya da çok yüksek ihtimalle ibt ye gireceğinizi düşünüyorum. Bu sınavlara yönelik kaynaklara baksanız sanırım daha faydalı olur. İyi çalışmalar...
Eski 30-07-09, 02:03
dilFORUM Üyesi

Puan Verme Gücü: 4
uykum var

Alıntı:
beter800´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merhabalar,

TOEFL ve IELTS gibi sınavlar Türkiye'de akademik olarak nasıl kabul görüyor? Ayrı uğraşları oluyor mu?

Teşekkürler, iyi günler...
yök'ün belirlediği bir dönüşüm tablosu var. kpds ve üds ye göre 100 lük sisteme çevriliyor puanlar. Örneğin toefl ibt 79- kpds 85 e eşit kabul ediliyor. Üniversite yüksek lisans başvurularında toefl ve ielts de geçerli oluyor. Her üniversitenin koyduğu taban puan farlı tabi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için uykum var isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 30-07-09, 13:14
ksfno1
Misafir

Exclamation

TOEFL itself is a goddamn thing
Eski 27-09-09, 19:03
daredevil7845 - ait Avatar
Battle for the Sun

Yaşadığım şehir: mranjm.exe
Puan Verme Gücü: 17
daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845

harika olmus emegi gecen herkesin ellerine saglık, cok faydalı bir paylaşım sağolun
Eski 29-09-09, 17:02
dilFORUM Üyesi

Puan Verme Gücü: 2
coyotito isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.

Herkese merhab,

An itibariyle foruma yeni üye oldum fakat aradığım şeye halen ulaşamadım.
Bursa'da ki toefl kursları hakkında bilgi edinmek istiyorum ama toefl forumunda böyle birşeye rastlamadım..Yardım edin ne olur
Eski 09-03-10, 23:22
dilFORUM Üyesi

Puan Verme Gücü: 1
izmir67 isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.

tüm paylaşımlara çok teşekkür ediyorum gerçekten benim için faydalı oldu
Eski 15-03-10, 15:20
yolcu

Puan Verme Gücü: 16
Nuclear Nuclear Nuclear Nuclear Nuclear Nuclear Nuclear Nuclear Nuclear Nuclear Nuclear

daha önce soruldu mu bilmiyorum ama toefla ne kadar sık aralıkla girilebiliyor? yani haftada bir mi ayda bir mi? kısıtlaması var mı?
Eski 16-03-10, 23:03
hungomungo - ait Avatar
Kıdemli Üye

Puan Verme Gücü: 17
hungomungo hungomungo hungomungo hungomungo hungomungo hungomungo hungomungo hungomungo hungomungo hungomungo hungomungo

Super bir paylaşım. Benim kafamdaki şey artık yabancı dili belgelendirmek konusunda. Bunu istiyorum. Tabii konu ile ilgili ilk aklıma gelen " Acaba TOEFL' a girmeden önce deneme amaçlı aşağı yukarı kaç alırım?" sorusu.
4. madde soruma karşılık buluyor. Ama link yok, dosya yok. Tekrardan bir yüklerseniz ya da daha önce indiripte elinde olan arkadaş varsa buraya atabilir mi?
kolay gelsin,

Tags
detaylı, değildir, nedirne, toefl

Konu Seçenekleri
Modları Göster Bu Konuyu Değerlendir
Bu Konuyu Değerlendir: