![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Tarih-i dilFORUM dilFORUM nasıl doğdu, nerelerden buralara geldi? |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
| dilFORUM için çalışmalarımız devam ediyor. Forum Üyelerimizin Fotoğrafları (Forum Üyelerimizin FOTOĞRAFLARI) adlı konuda üyelerimizin fotoğrafları yayınlanmaya başladığında söz verdiğim vidyoyu nihayet bitirmiş durumdayım. Bazı teknik sebeplerden aksamalar oldu ve biraz gecikti, affola www.dilforum.com adına ilk yapılan vidyo, Mehmet DEU hocam tarafından yapılmıştır, sene 2007 falandı. (TIKLAYINIZ) Youtube. Bizimkiler şurada ve şurada vidyosu bulunan Ankara Buluştayını gerçekleştirmişti. Daha sonra ikinci vidyoyu, biz yaptık (Youtube TIKLAYINIZ, Feysbuk TIKLAYINIZ). Bu vidyonun forumdaki konusu için (dilFORUM Vidyosu by T.D)TIKLAYINIZ. Daha sonra hızımı alamayıp bir vidyo daha hazırladık. Bu vidyo için forumdan özel olarak fotoğraf istemiştim. Feysbuk bağlantısı TIKLAYINIZ, forumdaki konusu ve indirmek için (Yepyeni dilFORUM Vidyosu, Buyurun)TIKLAYINIZ. Ki bu vidyo en sevdiğim vidyodur. Bu konuda ayrıca bir de fotoğraf albümü vardır. EN SON YAPTIĞIMIZ 3 VİDYO Şimdi ise yepyeni hatta yesyeni 3 tane vidyo ile huzurlarınızdayız. Üyelerimizin fotoğrafları adlı konudan 92 tane resim toplamış olup bunları proshow gold 3.0 (crack'li ) programımla yapıp total video convertor'da dönüştürüp önce feysbuk'a, sonra youtube'a sonra da rapidshare yükleyip size sunmaya çalıştık. Tabii bilgisayar, kendinden geçti o kadar işlemi yaparken. Aslında hizmette hakikaten sınır tanımıyoruz. Vidyo 3 (Bu konu için birinci vidyo): Feysbuk bağlantısı: TIKLAYINIZ. Youtube için TIKLAYINIZ 3 dakika 41 saniye. Kullanılan müzik, Huzur adlı bir fon müziği. Vidyo 4: Feysbuk için TIKLAYINIZ. Youtube için TIKLAYINIZ. sÜRESİ 3 DAKİKA 18 SANİYE, kullanılan müzik: benim favorim olan Fared Farjad - Dört Mevsim Hüzün. Vidyo 5: Feysbuk: TIKLAYINIZ, Youtube: TIKLAYINIZ. Süre, 2 dakika 39 saniye. Kullanılan Müzik: Yedi Karanfil - Kesik Çayır 3'ü Bir Arada: Şimdi vereceğim bağlantıdan ise son yüklediğim 3 vidyoyu hep birden bilgisayarınıza indirebilirsiniz: Bağlantı adresi rapidshare: tıklayınız Feysbuksuz ve youtubesuzlar için dibe not: www.ktunnel.com'u açın, oradan youtube'a girin. Arama yerine dilforum yazınca doğrudan çıkmayabilir. Bunun için youtube adresinde ilgili vidyonun com'dan sonrasını kopyalayıp ktunnel arama yerine www.youtube.com/devamı şeklinde yazın izleyin Bu kadar, bitti ![]() Keyifli İzlemeler Selametle, Osman Bizi Işınla ![]()
__________________ Asker, ben sana "Zıpla" dediğim zaman sen "Kaç metre?" diye soracaksın. Soldier, when I say "Jump", you say "How high?" Konu T.D tarafından (22-11-09 Saat 17:41 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 18 kullanıcı bu güzel mesaj için T.D isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Hadi ya Olabilir, evet. Kusura bakma, seninki o konuda değildi ya herhalde ondan. Alıntı:
![]()
__________________ Asker, ben sana "Zıpla" dediğim zaman sen "Kaç metre?" diye soracaksın. Soldier, when I say "Jump", you say "How high?" Konu T.D tarafından (22-11-09 Saat 16:27 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için T.D isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Kafam allak bullak oldu, ne hangi video, hangisi, kim , nerede? Ortalık link kaynıyor... Şunu sade bir şekilde yapıp tek kalemde göndermenin yolu yok muydu? Bu arada fırçamızı kaydıktan sonra teşekkürümüzü de edelim yani Tercana.. ![]() |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için Barakuda isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
![]() Hepsi bir arada olsun istedimdi Biraz daha düzenledim şimdi, "EN SON YAPTIĞIMIZ 3 VİDYO"DAN aşağısı yeni vidyolar ![]()
__________________ Asker, ben sana "Zıpla" dediğim zaman sen "Kaç metre?" diye soracaksın. Soldier, when I say "Jump", you say "How high?" |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için T.D isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Güncellll ![]()
__________________ Asker, ben sana "Zıpla" dediğim zaman sen "Kaç metre?" diye soracaksın. Soldier, when I say "Jump", you say "How high?" |
|
| |||
| |||
| Abicim yaşğ oldu 40 kafam basmıyor detaylara bana olayları basit anlat. Ben hangi videodayım onu söyle. Teşekkür eder ellerinden öperim Tercan. |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için Barakuda isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Hepsine baksanız ölürsünüz değil mi? Siz ahanda buradasınız: Vidyo 3 (Bu konu için birinci vidyo): Feysbuk bağlantısı: TIKLAYINIZ. Youtube için TIKLAYINIZ 3 dakika 41 saniye. Kullanılan müzik, Huzur adlı bir fon müziği.
| Aşağıdaki 4 kullanıcı bu güzel mesaj için T.D isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Tags |
| dilforum, vidyolar |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Osmanlı Türkçesi Vidyo | sehab beyda | Osmanlıca Forumu | 2 | 15-05-10 02:21 |
| Vurun Türkçeye(vidyo) | DexterMorgan | Güncel Türkçe Meseleleri | 33 | 07-09-08 06:32 |