![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Tarih-i dilFORUM dilFORUM nasıl doğdu, nerelerden buralara geldi? |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
Arkadaşlar dilFORUM'da tanışmak için lütfen alt paneli kullanın, dilFORUM Anı Defteri'ni kullanmayın anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
__________________ من قتل تحت راية عمية، يدعو عصبية، أو ينصر عصبية، فقتلة جاهلية |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Kazalanka isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Çünkü orası bir süre geçtikten sonra anılarımızı paylaşabileceğimiz bir yer, doğrudan tanışma yeri değil. ![]() |
|
| |||
| |||
| anı güzel şeydir ama anlatasım geldı eğer mazi anımız oluyorsa geçen gunlerde bir trafik kazası geçirdik ılk defa boyle bşey yaşıyordum ve şok olmuştum en korktum şeyse arabayı ben gördum ama sürücü görmedi bodoslama arabaya gidiyoruz ağzımdan bir harf bile çıkamadı ve çarpıştık kafamı fena çarpmışttım herkes bı yere çarptı arabanın ön tamponu diye birşey kalmadı ama cana gelıcene mala gelsın ... |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() |
|
| ||||
| ||||
| Hoşgeldiniz. Bu arada, birşey hatırlatayım da yanlış anlaşılmasın, bu "Dilforum anı defteri", kendi hayatımızdan anıları değil de dilforum ile ilgili olan anılarımızı yazmamız düşüncesiyle kurulmuş bir alan .
__________________ Terkedip gittiğin yere geri döneceksen, dönüşündeki sen gidişindeki senden farklı olsun. Olsun ki, gittiğinin bir anlamı olsun. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için MehmetDEU isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
kusurabakmayın daha yenı alıştım ıçın boyle yanlışlıllar yapabılıyorum ![]() |
|
| ||||
| ||||
| herkese merhaba. ben de bugün kayıt oldum.ve şimdi daha önceden olmadığıma pişmanım.anadolu lisesi'nde okuyorum ve 12.sınıfa geçtim.bugünkü haberlerden sonra canım biraz sıkılsa da umarım herşey güzel olur.neyse şimdilik bu kadar yeter.yavaş yavaş tanışacağız zaten. |
![]() |
| Tags |
| arkadaşlar, dilforumda |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| dilFORUM'da Bu Ay | Timsah | Öneri ve Eleştirileriniz | 1 | 01-05-10 17:15 |
| dilFORUM'da Özgürlükler Meselesi | T.D | Öneri ve Eleştirileriniz | 10 | 27-09-08 17:01 |
| dilFORUM'da Hal ve Ahval ! | Henry-Waldo | Öneri ve Eleştirileriniz | 18 | 21-09-08 06:42 |
| Dilforum'da özgürlük meselesi!! | delicesine_7 | Öneri ve Eleştirileriniz | 6 | 22-08-08 16:47 |