Eklentide pdf formatında bir TOEFL IBT örneği gönderiyorum. İçinde olanlar:
- Reading + Cevap anahtarı
- İki adet listening: Maalesef ses kayıdı yok, ama en azından diyaloglar yazılı olarak var. Ek olarak sorular ve cevapları da mevcut. İçerik hakkında izlenim edinebilmeniz açısından faydalı
- Üç adet speaking: Üç adet speaking konusu verilmiştir. Verilen konulara kaç saniyede cevap vermeniz gerektiği ve sınavda dikkat etmeniz gerekenler ile ilgili veriler mevcut.
- Writing: Bir adet writing konusu verilmiştir. Verilen metni özetlemeniz istenmiştir. Bir adet örnek özet mevcut.
"Forumda paylaşılan ücretsiz dosyaları ve kaynakları görebilmek için 100 ya da daha fazla mesaj yazmış olmanız gerekiyor. Şu anda 49 mesaj yazmışsınız."
Bu nedir? Böyle bir kural mı vardı? Ben dosyayı göremiyorum...
- İki adet listening: Maalesef ses kayıdı yok, ama en azından diyaloglar yazılı olarak var. Ek olarak sorular ve cevapları da mevcut. İçerik hakkında izlenim edinebilmeniz açısından faydalı
- Üç adet speaking: Üç adet speaking konusu verilmiştir. Verilen konulara kaç saniyede cevap vermeniz gerektiği ve sınavda dikkat etmeniz gerekenler ile ilgili veriler mevcut.
- Writing: Bir adet writing konusu verilmiştir. Verilen metni özetlemeniz istenmiştir. Bir adet örnek özet mevcut.
Varsa başka kaynak paylaşabilirmiyiz acaba en azından sadece reading bölümleri olsun deneme seklinde yapar yapar geliştiririz.
Güzel paylaşım teşekkürler.
Gecen hafta toefl ibt icin kayit yaptirdim.Kayit yaptirdiktan sonra toefl sampler var.Ucretsiz deneme sinavi.Bu dosya da o sinavin icerigi oluyor.Yanilmiyorsam?
MehmetDEU isimli üyeden alıntı