değişik ve öğretici bir soru gerçekten de. albeit'i ben özel isim sandım.![]()
değişik ve öğretici bir soru gerçekten de. albeit'i ben özel isim sandım.![]()
ben de yer die anladımmm ordaki it i de orası sandım
![]()
Inasmuch as kullanılabilir evet, zaten daha çok cümle başında kullanılır...
Ama E şıkkındaki irregardless kelimesi çok düşük bir kullanımdır...Doğru kullanımı regardless şeklindedir.
Kullanılabilir tabiki. Cümle başında kullanılmayavcak diye bir kural yok.
Inasmuch as language is constantly changing, the rules of grammar change also.
7-8 yaşındayken ingilizce hocam because cümle başında kullanılmaz diye keklemişti beni, her soruya because diye başlıyodum çünkü, ama helal olsun o kadına, onun sayesinde daha creative oldum essay yazarken
![]()
Hiçbişekilde kullanılmaz dedi, hiç kullanmamam için, gerçeği sonra öğrendik tabiAcademic essaylerde filan çok kullanıyo tam cümle yapmak için
Can You Start a Sentence with "Because"? : Grammar Girl :: Quick and Dirty Tips
Can you start a sentence with "because"
Hatta şurda bi ingilizce öğretmeni sormuş soruyu foruma, meslektaşıyla filan tartışmışlar bu konuyu
Bana kalırsa, günlük konuşmada kullanıyosak, yazı yazarkende her türlü kullabiliriz![]()
Görüşlerinize saygı duyuyorum...Ama benim şahsi kanaatim, ve yaygın olan görüş, irregardless kelimesinin non-standard olduğudur...Herhangi bir sözlükten de teyit edebilirsiniz. Elbette sizin yazdığınız şekliyle de kullanılır. Ama bu doğru olduğu anlamına gelmez. Mesela İngiltere'nin kuzey bölgelerine giderseniz, bazı bölgelerde insanların "I knew" yerine "I knowed" dediğini görürsünüz...Bu non-standard English dir...Veya "between you and me" yerine "between you and I" demek gibi bir şeydir...Bu ifadeleri kullanan ve anadili ingilizce olan insanlar vardır, ama genelde eğitimsiz olurlar...
Saposcat, böyle soruları daha çok görmek isteriz forumda, normalde soru çözmekten nefret ederim, ama zor olunca eğlenceli oluyo![]()
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)