-
-
linklerin yenilenmesi gerekiyor.....
-
-
Teşekkür / Beğenme - 1 Teşekkür, 0 Beğenme, 0 Beğenmeme
-
ulaşamyorum arkadasım neden
-
Çıkmış TOEFL Soruları MP3 dosyaları dahil
arkadaşlar benim proje ödevim için bana lys de ve ygs de çıkmış sorular lazım ama gerçek sayılarla ilgili olacak.bulursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
-
Çıkmış TOEFL Soruları MP3 dosyaları dahil
arkadaşlar benim proje ödevim için bana lys de ve ygs de çıkmış sorular lazım ama gerçek sayılarla ilgili olacak.bulursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
-
dosyaların yeniden upload edilmesi gerekiyor, ilk mesajdaki hiçbir link açılmıyor. ilgilenen çıkarsa çok seviniriz, bu mesajın sabitlenmesinin de forumda kalmasının da bir anlamı kalmıyor boş linklerle.
-
Merhaba arkadaşlar bende kendi imkanlarım ile derlemiş olduğum ve son 10 yıl içerisinde yapılmış olan TOEFL IBT sınavlarından oluşturulmuş 33 ADET gerçek sınav mevcut, Çinli ve İranlı pHD öğrencilerinden edindim. Bu programdan önce Kasım 2015 te 73 aldım, programı bulduktan 1.5 ay sonra yine Ocak'ta TOEFL IBT'ye girdim ve 95'e yükselttim puanımı. Ayrıca inanın bahsettiğim 33 Gerçek sınav'dan yani bu havuzdan benim girdiğim TOEFL Sınavında 1 Listening parçası aynı geldi. Eğer gerçekten bu sınavdan kısa sürede yüksek bir puan almak istiyorsanız bu elimdeki kaynağı mutlaka benden alın. Pişman olmayacaksınız. Ben ESSAY' da bakıyorum.ESSAylarınızı mailime atabilirsiniz değerlendirmem için. bu arada NOTEFULL diye bir site var oradaki Speaking ve Writing Kalıplarını birebir ezberleyip 33 Gerçek Sınavda uyguladınız mı inanın puanınızın kısa sürede nasıl yükseldiğini gözlerinizle rahatça göreceksiniz. Bu kaynağı edinmek isteyenler bana mail atabilir. >>> msuatc@hotmail.com
inşallah herkes istediği puana kısa sürede erişir.

-
siz bir kursa gittiniz mi
Mert3 isimli üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bende kendi imkanlarım ile derlemiş olduğum ve son 10 yıl içerisinde yapılmış olan TOEFL IBT sınavlarından oluşturulmuş 33 ADET gerçek sınav mevcut, Çinli ve İranlı pHD öğrencilerinden edindim. Bu programdan önce Kasım 2015 te 73 aldım, programı bulduktan 1.5 ay sonra yine Ocak'ta TOEFL IBT'ye girdim ve 95'e yükselttim puanımı. Ayrıca inanın bahsettiğim 33 Gerçek sınav'dan yani bu havuzdan benim girdiğim TOEFL Sınavında 1 Listening parçası aynı geldi. Eğer gerçekten bu sınavdan kısa sürede yüksek bir puan almak istiyorsanız bu elimdeki kaynağı mutlaka benden alın. Pişman olmayacaksınız. Ben ESSAY' da bakıyorum.ESSAylarınızı mailime atabilirsiniz değerlendirmem için. bu arada NOTEFULL diye bir site var oradaki Speaking ve Writing Kalıplarını birebir ezberleyip 33 Gerçek Sınavda uyguladınız mı inanın puanınızın kısa sürede nasıl yükseldiğini gözlerinizle rahatça göreceksiniz. Bu kaynağı edinmek isteyenler bana mail atabilir. >>>
msuatc@hotmail.com
-
Merhaba,
guray_gazi@hotmail.com mail adresim, tarafımla paylaşabilirseniz sevinirim, teşekkürler
Mert3 isimli üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bende kendi imkanlarım ile derlemiş olduğum ve son 10 yıl içerisinde yapılmış olan TOEFL IBT sınavlarından oluşturulmuş 33 ADET gerçek sınav mevcut, Çinli ve İranlı pHD öğrencilerinden edindim. Bu programdan önce Kasım 2015 te 73 aldım, programı bulduktan 1.5 ay sonra yine Ocak'ta TOEFL IBT'ye girdim ve 95'e yükselttim puanımı. Ayrıca inanın bahsettiğim 33 Gerçek sınav'dan yani bu havuzdan benim girdiğim TOEFL Sınavında 1 Listening parçası aynı geldi. Eğer gerçekten bu sınavdan kısa sürede yüksek bir puan almak istiyorsanız bu elimdeki kaynağı mutlaka benden alın. Pişman olmayacaksınız. Ben ESSAY' da bakıyorum.ESSAylarınızı mailime atabilirsiniz değerlendirmem için. bu arada NOTEFULL diye bir site var oradaki Speaking ve Writing Kalıplarını birebir ezberleyip 33 Gerçek Sınavda uyguladınız mı inanın puanınızın kısa sürede nasıl yükseldiğini gözlerinizle rahatça göreceksiniz. Bu kaynağı edinmek isteyenler bana mail atabilir. >>>
msuatc@hotmail.com
-
-
size gönderdiler mi dosyalrı?
nilgur isimli üyeden alıntı
-
33 Adet denemeyi edinen var mı acaba? Mert adlı üyenin belirttiği e-posta adresine mail de attım ama geri dönüş yok. :S
-
bu konuların hepsi geçersiz galiba hiç hareket yok
aquapolis isimli üyeden alıntı
33 Adet denemeyi edinen var mı acaba? Mert adlı üyenin belirttiği e-posta adresine mail de attım ama geri dönüş yok. :S
-
bir çok link açılmıyor