-
fankitonkizonki isimli üyeden alıntı
aksaray'da oturup ne yapacaksınız

laleli kampüsüne ulaşım çok çeşitli, gidip de beylikdüzünden pendikten vs. bir yer bulmadığınız sürece istanbulun geneli olabilir. (beylikdüzünden de 1 saat gerçi uzak sayılmaz)
Evet çeşitli olduğunu ben de biliyorum ama yolda çok vakit geçirmeye alışık olmadığım için yakın bi yer istedim 😄
-
senaa54 isimli üyeden alıntı
Evet çeşitli olduğunu ben de biliyorum ama yolda çok vakit geçirmeye alışık olmadığım için yakın bi yer istedim
istanbula geliyorsunuz alışın bence
-
istanbula geliyorsunuz alışın bence

Haklısın ama her şey zamanla
-
Teşekkür / Beğenme - 0 Teşekkür, 1 Beğenme, 0 Beğenmeme
-
Ben de bu sene İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliğine yerleştim.✋
-
aksaray'da oturup ne yapacaksınız

laleli kampüsüne ulaşım çok çeşitli, gidip de beylikdüzünden pendikten vs. bir yer bulmadığınız sürece istanbulun geneli olabilir. (beylikdüzünden de 1 saat gerçi uzak sayılmaz)
katılıyorum buna, çoğu yerden ulaşım sorunu çekmezsiniz kafanıza takmayın istanbulun ulaşım ağı çok geniş en sevdiğim yanlarından biri bu ve okul zaten çok merkez yerde her yere bir şekilde gidiliyor ordan 
- - - Updated - - -
Salamanca isimli üyeden alıntı
Ben de bu sene İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliğine yerleştim.✋
hayırlı olsunnn eğitim fakültesinin yeri değişmeyecekse eğer edebiyat fakültesiyle çok yakın, tanışma fırsatımız olur umarım🤗
-
Teşekkür ederim,yani edirneye falan taşınmaz inşallah,o zaman görüşebiliriz😊
-
Mütercimler edebiyat fakültesinde değil mi ?
-
Hayrus isimli üyeden alıntı
Mütercimler edebiyat fakültesinde değil mi ?
evet edebiyat fakültesinde.
-
-
Edirne değil ama Edirne'ye baya yakın olan Büyükçekmece'ye taşındı diye biliyorum. Yine de İstanbul sınırları içinde ama
-
İÜ Edebiyat Fakültesi şu anda tadilatta arkadaşlar. O yüzden okulda biraz kaos hakim şimdilik. Gelince çok şaşırmayın yani
Ellerini çabuk tutarlarsa belki okullar açılıncaya kadar komple veya en azından büyük kısmını tamamlarlar. Bu geçici olumsuzluk dışında fakülte güzeldir, tarihidir ve labirent gibidir aynı zamanda
-
clytemnestra isimli üyeden alıntı
İÜ Edebiyat Fakültesi şu anda tadilatta arkadaşlar. O yüzden okulda biraz kaos hakim şimdilik. Gelince çok şaşırmayın yani

Ellerini çabuk tutarlarsa belki okullar açılıncaya kadar komple veya en azından büyük kısmını tamamlarlar. Bu geçici olumsuzluk dışında fakülte güzeldir, tarihidir ve labirent gibidir aynı zamanda

merhaba, evet duydum tadilat olduğunu en kısa sürede halledilir umarım
hangi bölümdensin?
-

iü edebiyat fakültesi yıllardır tadilatta ben hatırlamıyorum hiç içinde iskele vs. olmadığı bir zamanı
-
iü edebiyat fakültesi yıllardır tadilatta ben hatırlamıyorum hiç içinde iskele vs. olmadığı bir zamanı

sen hangi bölümdensin

-
ilygoess isimli üyeden alıntı
sen hangi bölümdensin

iü'de değilim şu anda
-
merhaba, evet duydum tadilat olduğunu en kısa sürede halledilir umarım

hangi bölümdensin?
İngiliz Dili ve Edebiyatı'ndan mezun oldum bu sene
-
İngiliz Dili ve Edebiyatı'ndan mezun oldum bu sene

hayirli olsunnn
memnun muydun?
-
-
hayirli olsunnn

memnun muydun?
Teşekkürler
Çok aşırı memnundum; hiç bitmesin istedim bu yüzden ama çok çabuk geçti gerçekten
-