-
jinkx isimli üyeden alıntı
Merhaba sınıf arkadaşım!!

Hayırlı olsun herkese umarım herkes istediği yere yerleşebilmiştir

Umarım sınıf arkadaşı olabiliriz ama mezuna kalmaya daha yatkınım :/
-
PRS_JW isimli üyeden alıntı
Ankara Üniversitesi kazandım, hadi bakalım (:
Umarım üniversite istediğin gibi geçer senin için de
-
Çanakkale Japonca Öğretmenliği kazandım
Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum herkesin hakkında en hayırlısı olsun.
-
Teşekkür / Beğenme - 1 Teşekkür, 1 Beğenme, 0 Beğenmeme
ilyda bu mesaj için teşekkür etti.
-
Mei isimli üyeden alıntı
Umarım sınıf arkadaşı olabiliriz ama mezuna kalmaya daha yatkınım :/
A öyle mi?
içine sinmedi sanırım?
-
Çanakkale japonca öğretmenliğini kazandım.Sınıf arkadaşlarıma ve Japoncayı seçmiş olan herkese başarılı ve keyifli bir yıl diliyorum.
-
Teşekkür / Beğenme - 1 Teşekkür, 1 Beğenme, 0 Beğenmeme
Ryuu bu mesaj için teşekkür etti.
Ryuu bu mesajı beğendi.
-
Ankara için +1, kazanan herkese tebrikler.
-
Mei isimli üyeden alıntı
Umarım üniversite istediğin gibi geçer senin için de

Teşekkür ederim (: Öyle olmasını umuyorum.
-
haboyaro isimli üyeden alıntı
Ankara için +1, kazanan herkese tebrikler.
İki kere özel mesaj atmayı denedim ama gitmiyor nedense ¯\_(ツ)_/¯
-
Merhaba, ÇOMÜ Japonca Öğretmenliği 2019 girişliler için wp grubu kurduk, bölümü kazanıp katılmak isteyen olursa bana mesaj atabilirsiniz. :3
-
ilyda isimli üyeden alıntı
Çanakkale japonca öğretmenliğini kazandım.Sınıf arkadaşlarıma ve Japoncayı seçmiş olan herkese başarılı ve keyifli bir yıl diliyorum.

Merhaba, sınıf arkadaşı olacağız. :3 Sınıf grubu kurduk WP üzerinde katılmak istersen bekleriz~
- - - Updated - - -
Ryuu isimli üyeden alıntı
Çanakkale Japonca Öğretmenliği kazandım

Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum herkesin hakkında en hayırlısı olsun.
Merhaba, sınıf arkadaşı olacağız. :3 Sınıf grubu kurduk WP üzerinde katılmak istersen bekleriz~
-
Mei isimli üyeden alıntı
Dili düzgün ve etkin kullanmak evet güzeldir ama senin bu konuda bu kadar takıntılı olman seni yıpratır. Tatmin edici bir eğitimi sana bir program gibi yüklemezler, sen edinirsin bunu. Aşırı nitelikli diyebileceğin insanlardan ne hatalar çıkıyor ama bunlara takılman ve bunu 10k 15k da ya da diğer binliklerde yer alan öğrencilere yüklemen aşırı saçma gözüküyor. Bireysellik denilen bir şey var bunu Japonca bölümü öğrencilerine yüklemen de çok anlamsız. Senin beklentilerini karşılamıyorsa bu kadar karamsar ve olumsuz yorum yapmanı da gerektirmez. Kayseri ve Nevşehir'i neden bu kadar değersiz ve niteliksiz gördüğünü açıklayabilirsin, daha kayda değer bir görüş olur en azından.
Buna cevap vermeyecektim çünkü saymakla bitmez bu tür boş üniversitelerin vasıfsızlığını anlatmak. Sadece şunu bırakıyorum bugün gördüm diye:
https://eksisozluk.com/kayseride-esk...6318?a=popular
-
Bu üniversitelerin asıl problemi konumları. Bozkırın ortasında okumak herkese göre değil. İzmir, Antalya vs dururken neden Kayseri, Nevşehir anlamıyorun. Ama Ankara'yı kazanmanız sizi fazla sevindirmesin. Zira Kayseri'den tek üstünlüğü başkentte olması.
Genelde insanlar bu konuda alçakgönüllü davranmayı tercih ediyor. Açık açık söylemiyorlar. ÇOMÜ hazırlığı bitirdiğinizde n4-n3 arası bir seviyede oluyorsunuz. Ankara'dan mezun olduğunuzda -kendinize bir şey katmamışsanız- n3'le mezun oluyorsunuz. En düşük seviye n5, en yüksek seviye (nativelike) n1. Toshirô Senpai'nin kastettiği gibi kendinizi geliştirerek belki ÇOMÜ öğrencilerinin seviyesine ulaşabilirsiniz.
Sadece bu mesajınıza değil, genel anlamda önceki mesajlarınıza istinaden bunları yazıyorum.
-
oshietekun isimli üyeden alıntı
Bu üniversitelerin asıl problemi konumları. Bozkırın ortasında okumak herkese göre değil. İzmir, Antalya vs dururken neden Kayseri, Nevşehir anlamıyorun. Ama Ankara'yı kazanmanız sizi fazla sevindirmesin. Zira Kayseri'den tek üstünlüğü başkentte olması.
Genelde insanlar bu konuda alçakgönüllü davranmayı tercih ediyor. Açık açık söylemiyorlar. ÇOMÜ hazırlığı bitirdiğinizde n4-n3 arası bir seviyede oluyorsunuz. Ankara'dan mezun olduğunuzda -kendinize bir şey katmamışsanız- n3'le mezun oluyorsunuz. En düşük seviye n5, en yüksek seviye (nativelike) n1. Toshirô Senpai'nin kastettiği gibi kendinizi geliştirerek belki ÇOMÜ öğrencilerinin seviyesine ulaşabilirsiniz.
Sadece bu mesajınıza değil, genel anlamda önceki mesajlarınıza istinaden bunları yazıyorum.
Bilgi için teşekkür ederim.
-
Üniversite bu konu hakkında açıklama yapmış. https://twitter.com/EruMedya/status/...665137154?s=19

-
oshietekun isimli üyeden alıntı
tm
-
size sormak istediğim bazı şeyler var
haruka isimli üyeden alıntı
Merhaba. Öğrendim ki sonuçlar açıklanmış. Buraya çok uzun zamandır uğramamıştım. Hala Japonca isteyenlerin burada buluştuğunu görmek güzel
Geçtiğimiz haziranda Japonca öğretmenliğinden mezun oldum. Şehir veya bölümle alakalı sorularınız varsa - senpayım Toshiro çok güzel açıklamış aslında, bana gerek kalmamış- yardımcı olabilirim. Hemen cevap veremeyebilirim ama elbet dönüş yaparım.
sormak istediğim şey ben japonca kumak istiyorum ancak bu yolda nasıl ilerleyebileceğimi bilemiyorum çok fazla yazı okudum çoğu kişiyle konuştum ama sizinle özel olarak konuşmak isterim cevap verirseniz çok minnettar kalırım
-
Sudem Aydın isimli üyeden alıntı
sormak istediğim şey ben japonca kumak istiyorum ancak bu yolda nasıl ilerleyebileceğimi bilemiyorum çok fazla yazı okudum çoğu kişiyle konuştum ama sizinle özel olarak konuşmak isterim cevap verirseniz çok minnettar kalırım
Bana özel mesajdan ulaşabilirsiniz, bekliyorum