-
İngilizce Okuma
Öncelikle merhabalar ben yeni kayıt oldum yer yanlışsa kusuruma bakmayın öncelikle ben anadolu lisesinde okuyorum 3.sınıfa geçtim
Bilgisayar konularına meraklıyım ama internette türkçe kaynak çok az ingilizce çok fazla güzel kaynak var ben okuduğumu anlayacak seviyede bir ingilizceye sahip olmak istiyorum konuşma dinleme falan çok önemli değil okuduğumu anlasam yeterli bana şuanki ingilizcem temel düzey oyunlardan vs ne tavsiye edersiniz bana öneri ve tavsiyeleriniz bekliyorum teşekkürler şimdiden ..
-
Ben kendimi dizi-film-oyun-kitap tüketerek geliştirdim. Dizileri ve filmleri kesinlikle ingilizce altyazılı izle bir süre sonra alışıyorsun çok iyi oluyor. Oyun olarak da rol yapma oyunlarını tavsiye ederim bilgisayarın iyiyse The Witcher 3 gibi. Kitap okuyorsan da eğer bilindik kısa kitapların ingilizce versiyonlarını okumaya çalışabilirsin. Çoğu yerde Harry Potter serisinin İngilizce kitapları var.
-
Teşekkür / Beğenme - 1 Teşekkür, 1 Beğenme, 0 Beğenmeme
rootman bu mesaj için teşekkür etti.
-
Dizi çok izliyorum ama hep türkçe altyazı ingilizcedende gerçekten hiç birşey anlamıyorum zaten internette ingilizce altyazıda zor bulunuyor.Teşekkürler cevap için
-
-
rootman isimli üyeden alıntı
Dizi çok izliyorum ama hep türkçe altyazı ingilizcedende gerçekten hiç birşey anlamıyorum zaten internette ingilizce altyazıda zor bulunuyor.Teşekkürler cevap için
Dostum ben netflixten izliyorum pahalı bir şey değil zaten ve çok kullanışlı pcden ve mobilden kullanabiliyorsun. İçeriği biraz az Türkiye için ama tavsiye ederim.