-
-
Kardeşi zaten buradayken de çok yakın değillermiş. Bu nedenle pek özlememiş ama bu onu sevmediği anlamına da gelmemekte.
-
Teşekkür / Beğenme - 0 Teşekkür, 1 Beğenme, 0 Beğenmeme
-
anlamadım B'ye yanlış mı demiş
bence soru B olmalı
is it diye başlıyor o da of cours diye onaylamış
-
eylülbuğusu isimli üyeden alıntı
anlamadım B'ye yanlış mı demiş

bence soru B olmalı
is it diye başlıyor o da of cours diye onaylamış
Ama anlamsal olarak o soruya "of course" demek biraz zor. Ayrıca "it's just that" ifadesi yani "hayır, sadece ..." yapısına uygun değil. Daha önce söylenen şeye cevaben hem "of course" denmeli, hem de "sadece..." diye devam edebilmeli.
-
Teşekkür / Beğenme - 0 Teşekkür, 1 Beğenme, 0 Beğenmeme
-
hımm D'nin de uyduğunu düşünmüyorum of course demesi için açıklama yapması lazım değil mi?
sen ona şefkat duyuyorsun değil mi?
tabi ki
ama tam olarak şu yüzden ifadesi bana garip geldi ben mi yanlış anladım uyku sersemi
-
Oradak ifadeyi şöyle okumalı: "Of course (I do)". Yani bir önceki soruya olumlu cevap durumunda.
-Yine de onu seviyorsun değil mi?
-Elbette. Sadece, o buradayken de birbirimizi çok görmezdik zaten ve bu nedenle pek bir şey değişmedi.
B'ye bakalım:
-Bunun nedeni sonunda artık onun burada olmadığına alışmış olman mı?
-Elbette. Sadece, o buradayken de birbirimizi çok görmezdik zaten ve bu nedenle pek bir şey değişmedi.
-
Teşekkür / Beğenme - 1 Teşekkür, 1 Beğenme, 0 Beğenmeme
-
cemkilicarslan isimli üyeden alıntı
Oradak ifadeyi şöyle okumalı: "Of course (I do)". Yani bir önceki soruya olumlu cevap durumunda.
-Yine de onu seviyorsun değil mi?
B'ye bakalım:
-Bunun nedeni sonunda artık onun burada olmadığına alışmış olman mı?
çok güzel açıklamışsın 
anladım evet b olmaz