Merhaba arkadaşlar,
TOEFL ayarında bir sınav için acil American, Canadian audio derslere ihtiyacım var. Duyan ya da görenlerin buraya yazması rica olunur.
Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar,
TOEFL ayarında bir sınav için acil American, Canadian audio derslere ihtiyacım var. Duyan ya da görenlerin buraya yazması rica olunur.
Teşekkürler
Kimsede yok anlaşılan..![]()
arkadaslar kaplan ın toefl hazırlık setini aldım audio cd leri cıkmadı..dolayısıyla kitabı kullanamıorumcd1 ve cd2 si olan varsa acil paylasabilirmi? tesekkürler..
süper teşeküüürler hangisinden başlıycamı şaşırdım..![]()
çok teşekkürler, harika siteler var toefl için, yakında girmeyi planlıyorum
Çok teşekkür ederim,bütün siteleri özenle gezeceğim,tekrar sağolun![]()
Teşekkürler. Faydalı bir kaynak.
Teşekkürler emeğinize sağlık. Mükemmel paylaşımlar olmuş. Özellikle TOEFL short ve long conversation ları içeren mp3 ve audio dosyalar mevcut mu? teşekkürler
Kimsede yok mu acaba ? veya site yönlendirmede yardımcı olabilecek ?
Ben görüyorum![]()
hi friends studying TOEFL! I wanna add the link in relate to full TOEFL Self Studying Set. It covers 4.36 GB space. I ve already downloaded it. Actually It s very beneficial for us. I can give u guaranteeBut, firstly you have to download Utorrents program and click Download TOEFL Full set by DAYN Torrent - KickassTorrents
Then , Study hardI wish we all ll be successful in TOEFL exam
![]()
Casual conversation, academic discussions, lectures / TOEFL® listening
University lectures / TOEFL® listening
burda 50 adet conservation ve 50 adet lecture var..
ben yenice indirdim.. textleri de var..
her gün 4er tane yapmayı planlıyorum.. umarım güzeldir..
teşekkürler
tşk
teşekkürler paylaşımlar için, englishcentral.com da deneyebilirsiniz bu da faydalı bir kaynak
Merhaba ben toefl sınavıya ilgili yeni ilgilenmeye başladım.listening bölümü için film izlemenin olumlu sonuçlar getirdiğini söylemiştiniz.ingilizce dublaj ve ingilizce altyazıyı aynı anda bulabileceğimiz site linkleri paylaşabilir misiniz?
kardeş indirdiğini yüklersen sevinirim
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)