![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| SBS Forumu SBS ile ilgilenenlerin takip edebileceği bölüm... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
| Aynı şeyleri ben de yaşadım..Sayısal seçmem için çok baskı uygulandı ama kesinlikle içindeki sesi dinle,başarılı olacağına inandığın yere git derim..Bn çok mutluyum dilde olduğum için,hiç bir anımda da pişmanlık duymadım... |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Darkside arkadaşımda aynı durumda... bakalım sene sonunda neye karar vericek ![]() |
|
| |||
| |||
| arkadas super ıfade etmış dıl bolumu secmeyı dusunen arkadas,sana seslenıyrmmm!! mat sevmıym demıssın ve cogumuzda sevmeyz ama mat hep onumuze cıkıyo ve mat yapmadan dılden ıyı bı yere kaznmak zor..ama sen dıyosan kı dılı cok sevyrm mat da onun ıcın katlanırım yaparsın tabı,istegın dıl mı oncelıkle once ona karar vermelısın bence ve cokta hayalperest takılma derım ben cunku dılın alanı kısıtlı ya ogretmen ya tercuman yada fılolog yanı ama malesef kı fılologluk Turkıye sartlarında pek ıse yaramıyo dıl edebıyat okuynların cogu da yıne ogretmen oluyo ve oyuzden meslek olarak dusunursak temel olarak ıkı secım yanı ıngılızce olarak dusunursen olayı.farklı dıl secımı kendını gelıştrmk cok para kazanmak tabı kı senın elınde ama tm yle dılı kıyasladıgımızda alan olark dıl kıstlı yani.cok svemedkltn sonra cıle gıbı gelebılır.. mantıklı da dusunmk lazım cunku ınsan herzaman ıstegnız elde edemıyo yada elde ettıgınde mutlu olamayabılıyo..ıstegını sec ama mantıgıda elden bırakmamk lazım hayallerle ıs bıyere kadar yuruyo cunku.. |
|
| ||||
| ||||
| kanaatkar bir insansan dile git..çünkü herkesin dediği gibi özel ders verirsin,tercüme yaparsın ,çok para kazanırsın laflarına fazla takılma benim boğaziçi ing. öğretmenliği mezunu abim ayda 2 milyar ancak kazanabiliyor..artık özel ders verende çok,tercüme yapanda çok,ingilizce bilende çok(örneğin bir sbs öğrencisinin bilmesi gereken ing yi nerdeyse herkes biliyor......dilden mezun olunca ing öğretmeni olursun.rahat edersin ama fazla paran olmaz .....zaten tahmin ediyorumki en gec 4 yıl içinde iNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ AÇIĞI BİTECEKKK..seçimlerınızde dikkaatli olunnnnn |
|
| |||
| |||
| hepınızın cewapları ıcın tesekkkur ederım... oncelıkle bneım matematikle fiziğim kötü ingilizcem de o kadar iyi ben herkes gıbı cok para kazanmak ıstıorum hemde gezmek ıstıyorum o yuzden rehberlık hosuma gıdıyor... birde YD secen arkadaslarıma soruorum klasik bi okul gunlerınden bahsedebılırler mı ıngılızce haftada 18 saaat ti yanlıs hatırlamıyorsam lise 2 de cok bayıyor mu baymıyor mu?? teşşekkurler... |
|
| |||
| |||
ben yd secmıştım simdi ıng.öğr. 2.sınıftayım..ingilizce lise 2 deyken bayardı bazen cıdden.cunku Turkıyede ıngılızce ogrenımı sadece grammer uzerıne dayalı oldugu ıcın bı sene boyunca o els nın koca grammer kıtabını hatım etmıstık biz resmen.ama cok faydasını gordum sonradan da yınede bı yerde sıkılıyo ınsan sureklı ıngılzce.ama ben sevıyodum cok sevıyosan sıkılmazsın ayrıca dıger bolumlere gıtsende sıkılacaksın kı sonucta hepsının bı agırlık verdgı ve cok gorulen ders mevcut yanı.ıngılızce sevıyosn dıle ılgın varsa,ıstedgn dılse hıc sıkılmazsn dıyemm ama dıgerlerıne gore daha az sıkılrsn cunku sevdgn ışı yaparsın sonucta...![]() |
|
| |||
| |||
| arkadasım sen kacıncı sınıftasın?anladgm kadarıyla kafan haylı karısık ..cumle alem acıklama yapmıs sen hala emın degılsın ıstedgnden ve etkıleyememıszde sanırsam bence once bı aılenle gorus bu konuyu kapsamlıca sonra ne ıstedgne karar ver..cunku o ne dedı bu ne dedı dersen kafan daha cok karısır |
![]() |
| Tags |
| bölümü, dil, lise, yabancı |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| lise 2 yabancı dil bölümü | ing666 | Üniversite Rehberlik Bölümü | 9 | 23-07-10 02:53 |
| İzmir'de yabancı dil bölümü olan genel lise? :/ | Esra ~~~ | Yabancı Dil İçerikli Tartışmalar | 7 | 25-03-10 20:14 |
| İzmir'de yabancı dil bölümü olan genel lise | mehmet_ceylanci | Genel İngilizce / Genel Konular | 6 | 02-12-08 15:29 |
| izmirde yabancı dil bölümü açılan genel lise | mehmet_ceylanci | Genel İngilizce / Genel Konular | 20 | 23-09-08 17:52 |