![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| Öneri ve Eleştirileriniz Forumla ilgili öneri ve eleştirileriniz için. |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
| |||
| |||
Profil ayarlarında olsun, kaydolurken olsun bir çok yerde yarı türkçe yarı ingilizce ifadelere rastladım. Bilmiyorum bu duruma daha önce değinen oldu mu ama vBulletin kullanan sitelerde tek dil vardır, bir ikinci dil adapte edilmeye çalışıldığında her şey birbirine girer ki burada da olan bu. Böyle durumlarda da ya script oturulup kelime kelime kullanılmak istenen dile çevrilir ya da hazırda kullanılmak istenen dilde yazılmış bir script varsa o yürürlüğe sokulur. Bu konularla ilgilenen forum yöneticisi ya da yöneticileri cevap yazarsa/yazarlarsa sevinirim. |
|
| ||||
| ||||
| Dikkatiniz ve katkınız için teşekkürler. Bir bakalım bu konuda ne yapabiliriz. Aslında sağ alt köşeden kullanmak istediğiniz dili seçmeniz mümkün ama o zamanda Türkçe karakterleri okumak çok zor oluyor. Şimdilik böyle viya Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız .
__________________ Being trusted is far important than being loved... |
| Aşağıdaki 11 kullanıcı bu güzel mesaj için HakanOzbek isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Renkli işte Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız )
__________________ Hayat 3,5 ile 4 arasındadır. Ya üç buçuk atarsın ya dört dörtlük yaşarsın To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için educator isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Sadece Türkçe bilip ingilizce bilmeyenler ya da tam tersi durumlarda üyeler tahmin hhakkını kullansın diye heralde Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için awful isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Konu hakkında şunu söyleyebilirim: Seyfi Hoca daha önce bu çevirme işini yapmıştı tek tek. Yani forumun bir önceki hali tamamen Türkçe ve imla kurallarına uygun hale gelmişti. Yeni sürüm ile birlikte gelen sıfırlama sonucu yine karıştı işler. Fırsat bulduğu anda çevirme işine tekrar zaman ayıracaktır Seyfi Hoca. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
| Aşağıdaki 11 kullanıcı bu güzel mesaj için Timsah isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Özellikle hangi ifadelerin sizi rahatsız ettiğini söylerseniz onları hemen Türkçeleştirmemiz mümkün olabilir.
__________________ "Sular yükselince, balıklar karıncaları, sular çekilince de karıncalar balıkları yer. Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir, çünkü kimin kimi yiyeceğine "suyun akışı" karar verir..." |
| Aşağıdaki 10 kullanıcı bu güzel mesaj için SeyfiHoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Gördüklerimi toplayıp yazacağım Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| Resim üzerinde kulağa hoş gelmeyen ve yarı ingilizce yarı türkçe olan yerleri önerilerle birlikte gösterdim. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| Birkaç ekleme daha yaptım. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| şimdi baktım bir değişiklik olmamış Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| 29 Şubat Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Çankaya University Translation and Interpreting Studies Awarded with Scholarship |
|
| |||
| |||
| ben iyileştirme yapılması için uğraşıyorum ama kayle alınmadığımı düşünmeye başladım artık. yaptığım öneriler başlangıç mahiyetindeydi. devamı gelecekti ama daha bunları yapmadılarsa devamında önereceklerimi(zi) hiç yapmazlar. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için wordaholic isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
![]()
| |