![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Öneri ve Eleştirileriniz Forumla ilgili öneri ve eleştirileriniz için. |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
geçenlerde avatar değişikliği yaptım .. fakat 90x90 (yanılmıyorsam) sınırı var.ama bazı üyelerde bunun çok daha büyük boyutlara ulaştığını gördüm bilgisi olan var mı ? ![]() biz de büyük avatar istiyoruz ![]() |
|
| ||||
| ||||
| rütben ilerledikçe hakların artıyor, 750 mesaja ulaşınca kıdemli olacaksın yani "kararacaksın" ozaman resim boyutu 200x200 olur, nickinin altında dilforum üyesi yazan yere istediğin başka kısa birşey yazabilirsin, yani şuankinin on katından fazla ekmek yemen gerek daha ![]() |
|
| ||||
| ||||
| merhabalar , aslında 90x90 boyu benim avatarlarıma uymuyor ama bu sefer resimde oynama yapsam görüntü ve kalite düşüyor . Bunu yapmak yerine en iyisi ben kendimi yükseltmeyi bekleyeceğim .... olmuyorsa beklemek gerek yani ....birde imza sınırı nedir (ölçü yada karekter sınırı vb. ) gif ve diğer formatta imza konulabiliyormu ? saygılar... Selman |
|
| ||||
| ||||
| Resim programları var basit bir şekilde yapabilirsin. Mesela office picture manager vardı yanlış hatırlamıyorsam office paketinin içinde |
![]() |
| Tags |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Yurtkur Kullanici Adi Nedir? | space_girl | LYS-5 Forumu | 29 | 29-08-08 11:48 |