![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| Öneri ve Eleştirileriniz Forumla ilgili öneri ve eleştirileriniz için. |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
geçenlerde avatar değişikliği yaptım .. fakat 90x90 (yanılmıyorsam) sınırı var.ama bazı üyelerde bunun çok daha büyük boyutlara ulaştığını gördüm Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız bilgisi olan var mı ? Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız biz de büyük avatar istiyoruz Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| rütben ilerledikçe hakların artıyor, 750 mesaja ulaşınca kıdemli olacaksın yani "kararacaksın" Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ozaman resim boyutu 200x200 olur, nickinin altında dilforum üyesi yazan yere istediğin başka kısa birşey yazabilirsin, yani şuankinin on katından fazla ekmek yemen gerek daha Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Yoksa Atatürk yeni nesli öğretmenlere değil de başka birilerine mi emanet etti? |
|
| ||||
| ||||
| merhabalar , aslında 90x90 boyu benim avatarlarıma uymuyor ama bu sefer resimde oynama yapsam görüntü ve kalite düşüyor . Bunu yapmak yerine en iyisi ben kendimi yükseltmeyi bekleyeceğim .... olmuyorsa beklemek gerek Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız yani .... birde imza sınırı nedir (ölçü yada karekter sınırı vb. ) gif ve diğer formatta imza konulabiliyormu ? saygılar... Selman |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
![]()
| |