![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| LYS-5 Gramer Soruları LYS-5 Gramer Soruları İle İlgili Bölüm... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
| |
|
| ||||
| ||||
| Hocam önünüze çıkan pencereden ''free'' yazan yeri tıklayın ve sonra açılan pencerede 4 tane rakam ya da harfi küçük bir pencereye yazmanız istenir onu yazdıktan sonra download deyip indirebilirisiniz ![]()
__________________ Asker, ben sana "Zıpla" dediğim zaman sen "Kaç metre?" diye soracaksın. Soldier, when I say "Jump", you say "How high?" |
|
| ||||
| ||||
| Daha fazla ayrıntı için Şuraya (Rapidshare'den dosya indirmek (anlatım)) bakınız
__________________ Asker, ben sana "Zıpla" dediğim zaman sen "Kaç metre?" diye soracaksın. Soldier, when I say "Jump", you say "How high?" |
|
| ||||
| ||||
| http://rapidshare.com/files/84591208...vaplar_all.doc dosyanın ıcınde cevaplar olacak ama ben yınede vereyım....buyrun........ |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
![]() |
![]() |
| Tags |
| 3000, grammar, questions |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Yaklaşık 3000 Grammar Sorusu ve Cevapları !!! | Yurtik | LYS-5 Kaynak Paylaşım Bölümü | 27 | 14-05-10 22:57 |
| 3000 TOEFL Test! | QingEyes | TOEFL Forumu | 25 | 17-10-09 11:11 |
| En çok kullanılan 3000 çince karakter | maierwei | Çince Forumu | 5 | 15-09-09 17:05 |
| Yaklaşık 3000 grammar sorusu ve cevapları | DivingDeep | Ücretsiz Testler/Test Kitapları | 4 | 31-03-08 20:27 |
| 3000 kişiye ulaştık | MehmetDEU | dilFORUM'la Tanışma | 9 | 12-11-06 17:11 |