![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| KPSS İngilizce Forumu KPSS ile ilgilenenlerin takip edebileceği bölüm... |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| |||
| |||
| Güncel! Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Yukarıya taşırsak bir gören olur ve yardım eder sanırım. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| bildiğim kadarıyla artık girilemiyo. lisans mezunu olduğunuz için. eğer girip te atama durumunuz da olursa cezası var. memurlar.net te bi haber okumuştum, yine de bi akın isterseniz. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| teşekkür ederim imkansız gibi gözüküyor anladıgım kadarıyla Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız fakat en son diploma dediniz, peki lisansın üstüne tekrar başka bir bölümde önlisans okusam. 2 yıl sonra kpss ye girdigimde en son aldıgım önlisans diplomam mı geçerli olucak? |
|
| ||||
| ||||
| merhabalar, önlisans diploması geçerliliğini yitirir . çünkü lisans diploması sahibi olduğunuz için . ( ha kullanabilirmisiniz onu bilemem ) ben böyle yapmak istediğimde askerlik daire başkanlığındaki diplomaları kontrol eden okul müdürü uyarmıştı eskiyi işlem yaptırma , bu bitti diyerek uyarıda bulunmuştu . bence denememek en iyisi .... ( dert açmamak için ) benim düşüncem ama karar sizin ... saygılar selman |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |