![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| KPSS İngilizce Forumu KPSS ile ilgilenenlerin takip edebileceği bölüm... |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Değerlendirme: | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
Arkadaşlar, iki hafta kadar kısa bir süre içerisinde KPSS sonuçları açıklanacak ve bizler de onlara göre tercih yapacağız..Hatta kimimiz en sonda bulunan 'devletin beni istediği yere atamasına razıyım' şıkkını bile işaretleyecek. Sizlerden ricam, herkes bulunduğu şehirde öğretmenlik mesleğinin sürdürülme koşullarını yazmasıdır. Örneğin, ben İstanbul'da ikamet ediyorum ve öğretmen açığı olan yerlerin çoğu varoş kesimler. Zaten takdir edersiniz ki siz de, İstanbulda genel olarak öğretmenlik yapmak zordur. Ev kiraları şu anda en ucuzu 500 TL civarında.. Avantajınız olarak ise, İstanbul'da ulaşım probleminiz yok..Şanslıyız ki, her yere her zaman bir araba bulabiliyoruz. Mesela İstanbul'un Çatalca ya da Silivri kısımlarını ben tavsiye ederim çünkü oralar merkezden biraz daha uzak ve daha sakin..Ama şehrin içinde kalan bazı semtler-ki hiç bir semti aşağılamamakla birlikte- Esenler, Bayrampaşa, Fatih ilçesindeki Balat, Draman, Beyazıt taraflarındaki Kadırga..vs biraz problemli yerlerdir okul açısından..Staj yapan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla okullarda özellikle de liselerde son derece ciddi disiplin problemleri oluyormuş... İstanbul hakkında herhangi bir sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplarım. Sıra diğer şehirlerde, buyrun efendim Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ ....::::Give PEACE a CHANCE::::.... |
| Aşağıdaki 15 kullanıcı bu güzel mesaj için Englishese isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| öncelikle boyle önemli bir konu actıgın için cok sagol englishese hatayın puanlarının yüksek olmakla beraber yerlisi olarak cokda iyi bir sehir oldugunu düşünmüyorum, ama dısarıdan gelenlerin cogu tam tersini düşünüyor, gayet memnunlar hatta cogu memur tayin isteyip emekliliginde buraya yerlesiyor, sırayla yazayım: olumsuz yonler: hatay gelişmekte olan küçük bir il, bir bayanın alısveriş yapması cok zor Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız cünkü secenekler kısıtlı, havası cok nemli, iç kesimlerden gelen ve deniz havasına alışkın olmayan insanlar havaya alışmakta zorlanabilir, kiralar burda da pahalı ancak varos kesimlerde 200-300e bulunabilir ve ev sahipleri cok zalim genelde kiralar yıllık isteniyor. olumlu yonleri: küçük bir sehir oldugu için ulasım sorunu yok, yürüyerek bie yerden bir yere rahatlıkla gidilebilir, meyve sebze bol ve ucuz, yemek kültürü harika,, kahvaltılık cesit bol, yani buraya gelen biri yemek sıkıntısı cekmez Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız antakya turizm acısından herne kadar pek gelişmemiş olsa da gezilip görülmeye deger bir sürü tarihi turistik yer var, insanı sıcakkanlı ve misafirperver dedğim gibi, bir yerlisi olarak her ne kadar sevmesem de ve bıkmıs olsam da, antakyayı yazarsanız memnun kalacagınızı düşünüyorum |
| Aşağıdaki 5 kullanıcı bu güzel mesaj için Semra Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Arkadaşlar bu kadar mı? Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Tamam KPSS'ye girmeyenler de az çok uygun olup olmadığını yazabilirler. Bekliyorum.
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için Englishese isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| millet simdi tercihlerde ugrasıyo ya ondandır, kpssye bakan yok Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız bu arada sonuclar pztsi acıklanacak diye duydum ama tamamen kulaktan dolma oldugunu düşünüyorum
__________________ Yoksa Atatürk yeni nesli öğretmenlere değil de başka birilerine mi emanet etti? |
| Aşağıdaki 3 kullanıcı bu güzel mesaj için daredevil7845 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Englishese isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Tabiki insan öğretmenlik yapacak olsa nere olsa farketmez, gider ama büyük şehirlerde artık yaşam gerçekten zor, küçük yerleri tercih etmek daha avantajlı gibi. Ben Malatya'da yaşıyorum ve gerçekten iyi bir şehir diyebilirim. Ulaşım kolay, yeme içme ucuz. Dışarıdan gelenler baya beğeniyor. Kışın her ne kadar burada yaşamayı sevmesem de Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Yazın çok daha güzel oluyor. Ama öğretmenlerin de yazın işi bitiyor. Kısacası güzel bir şehir. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki 5 kullanıcı bu güzel mesaj için ali_cakir isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Tamam Malatya cepte Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Englishese isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| İnşallah olur hocam, Atanırsın. Malatya'ya gelirsen her türlü yardımcı olurum. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ali_cakir isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ali_cakir isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
| ||||
| evt bide 21 var herhangi bir yere atanmak istiyorum secenegi
__________________ Yoksa Atatürk yeni nesli öğretmenlere değil de başka birilerine mi emanet etti? |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için daredevil7845 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
|
| ||||
| ||||
| evet işaretlemeyi düşünüyorum, sonucta ben 90 puan bile alsam ve yaptıgım tercihlerin 20sini de 90.001 puanla tercih etmiş olsalar bir yere atanamycam, tabi bu cok küçük bir ihtimal ama yine de riske atmamak gerek diye düşünüyorum
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için daredevil7845 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| ne güzel örnek verdim ama keske 90 alsam Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için daredevil7845 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Allah mı söyletti nedir? Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
| ||||
| maras ta iyi arkadaslar, dogu görevinden sayılıyor merkez bile 2. hizmet bolgesi ama dogunun en batısı. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız küçük kendi halinde bir sehir dogu gorevi için kosulları gayet iyi dondurması mis gibi ohhh Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız sadece bir iki ilçesi var mesela caglayancerit merkeze 2saat uzaklkta ve ilçe olmasına ragmen bir koyden farksız diger ilçeleri iyi ama marasın puanları cok yuksek bu dedklerimi düşünen herkes zorunlu hizmeti yapabilecegi en rahat yer olarak marası seciyor, puanlar da dogal olarak yukseliyor
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için daredevil7845 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| soguga dayanabilrseniz sivası da tavsiye ederim ama felaket bir soguk ya haziranda gittim hala soguktu
|
| ||||
| ||||
| Nevşehir'e kısaca değineyim: Her tarafı doğu görevi. Küçük bir il, biröğretmen için çok muntazam bir yer ki bu yüzden maalesef çok yüksek puan çıkaranlar yazar ilk atamada; ama yine de yazmaya yani denemeye değer. Kiralar yüksek değildir. Bizim oturdğumuz sitede adamlar 250 TL'ye pahalı diye ev tutmuyorlar; ama tabii yüksek kiralı yerileri de var. Öğretmenlerin çoğu burada emekli olacak kadar güzel bir yerdir daha doğrusu ekonomik bir yerdir. Öğretmen maaşı ile burada kral olur insan valla hele bir de eviniz kira değilse Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Hem turistik bir yer de Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Seri maktul, T.D T.D is still To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. Konu T.D tarafından (03-08-09 Saat 22:26 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 5 kullanıcı bu güzel mesaj için T.D isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Tabii ki ben de memleketim güzel şehrimiz Malatya yı öneriyorum...ulaşımı olsun havası olsun güzelliği olsun başka hiç bi yerle kıyaslayamam her şeyi cok güzeldir..Bursaday ken en cokta havasını özlüyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız suyu için ztn söylenecek bişey yok mükemmel Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Yani doğunun Parisi Malatya işte daha ne diyim Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki 5 kullanıcı bu güzel mesaj için _BeTüL_ isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Kastamonu merkezi bile 2. doğu görevi sayılıyor.Aslında şirin küçük ama yapacak çok fazla bir şey yok.Merkezi deniz kenarı değil maalesef Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız denize 1 saat uzaklıkta,içeri de karasal iklim hakim Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız kışlar çok soguk karla kaplı her yer.Yazın şu an yağmur yağıyor dışarda siz düşünün Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üniversitesi,meslek yüksek okulu var.Sahil kenarları daha güzel ama siz yazmayın biz Kastamonulular yazacağız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Çeşitli ilçeleri 3. doğu bölgesi sayılıyor;ama aslında oralar da pek tehlikeli değil sadece ulaşım sorunu var dağlardan,karlardan dolayı.Kastamonu'dan sevgiler.. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Herkes iyiliğimizi istiyor;ama biz vermiyoruz To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
| Aşağıdaki 3 kullanıcı bu güzel mesaj için Teacher_Tuğba isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| 3 yıldır Konya'dayım. Ev kiraları gayet iyi. 4 odalı bi evin kirası 500'den başlıyor ki evler çok güzel. özellikle otogar tarafı yeni yerleşim bölgesi. kampüse kadar(konya çıkışı) 2. bir Konya inşa edilmiş diyebilirim. AVM'leri var. daha da açılmaya devam ediyor. deniz takıntınız yoksa Konya'yı çok rahat tavsiye edbilirm. Tutucu bir şehir diye akılarda kalmıştır ama özellikle son 5 yılda çok büyük gelişme katetti. 3 yıl önceki şehirle şimdi alakası yok. ulaşımı rahat ve ucuz. 60 liralık kartınızı doldurusanız 560 kuruştu galiba ulaşım ücreti ödüyorsunuz. tramwayla kampüsten zafer-merkez 45 dk. meram semti ayrı bi güzeldir ama tuzludur.ben daha çok otogar tarafını tavsiye ederim. hem rahat hem yeni. Konyaya yolu düşenlere yardımcı olabilirm Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki 3 kullanıcı bu güzel mesaj için wicca_ozzy isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Bana ne bana ne yazacağız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| ÇoK Detaylı Üniversite Tanıtımları( Öğrencileri tarafından) | cedric | YDS / LYS-5 Rehberlik | 8 | 14-07-09 15:30 |
| Öğretmen adayları için KPSS yapılacak | SeyfiHoca | KPSS İngilizce Forumu | 0 | 20-04-09 14:12 |
| 2008 YDS adayları.....! | secooo_17 | YDS Forumu (LYS-5 Forumu) | 28 | 08-10-07 12:27 |
| kpss adayları | sinem | KPSS İngilizce Forumu | 0 | 13-09-06 01:25 |