![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| KPSS Forumu KPSS ile ilgilenenlerin takip edebileceği bölüm... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| |||
| |||
| bildiğim kadarıyla artık girilemiyo. lisans mezunu olduğunuz için. eğer girip te atama durumunuz da olursa cezası var. memurlar.net te bi haber okumuştum, yine de bi akın isterseniz. |
|
| |||
| |||
| Mümkün değil kanımca elinizde olan en son diploma sizin için geçerlidir. |
|
| |||
| |||
| teşekkür ederim imkansız gibi gözüküyor anladıgım kadarıyla fakat en son diploma dediniz, peki lisansın üstüne tekrar başka bir bölümde önlisans okusam. 2 yıl sonra kpss ye girdigimde en son aldıgım önlisans diplomam mı geçerli olucak? |
|
| ||||
| ||||
| merhabalar, önlisans diploması geçerliliğini yitirir . çünkü lisans diploması sahibi olduğunuz için . ( ha kullanabilirmisiniz onu bilemem ) ben böyle yapmak istediğimde askerlik daire başkanlığındaki diplomaları kontrol eden okul müdürü uyarmıştı eskiyi işlem yaptırma , bu bitti diyerek uyarıda bulunmuştu . bence denememek en iyisi .... ( dert açmamak için ) benim düşüncem ama karar sizin ... saygılar selman |
![]() |
| Tags |
| lisans, Önlisans |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Lisans ile Önlisans Farkı Nedir? | The_Gatekeeper | Üniversite Rehberlik Bölümü | 8 | 31-08-10 04:28 |
| Ingilizce öğretmenliği önlisans derecesi | indianalevent | İÖLP Forumu | 16 | 22-03-10 14:40 |
| lisans | Matthew.90 | Advanced | 5 | 13-12-09 16:54 |
| önlisans diplomasıyla yeniden sınava girenler! | ayhan_284 | LYS-5 Forumu | 0 | 18-08-09 16:58 |
| kpds lisans!!!! | searcher450 | KPDS Forumu | 0 | 09-10-08 20:22 |