Geri Dön   dilFORUM > İNGİLİZCE SINAVLARI FORUMU (ESP) > KPSS Forumu
KPSS Forumu KPSS ile ilgilenenlerin takip edebileceği bölüm...

Bu başlığı Paylaşın!>  Submit to AddThisTo Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Google Submit to Yahoo! This Submit to Technorati Submit to StumbleUpon Submit to Spurl  < Bu başlığı Paylaşın!

LinkBack Konu Seçenekleri Değerlendirme: Değerlendirme, toplam 1 oy almıştır,  ortalama değerlendirme 4,00 puandır. Modları Göster
Eski 15-07-09, 19:31
Englishese - ait Avatar
Kıdemli Üye

Yaşadığım şehir: TÜRKiye^^
Puan Verme Gücü: 10
Englishese Englishese Englishese Englishese Englishese Englishese Englishese Englishese Englishese Englishese Englishese
İl Tanıtımları, Öğretmen Adayları İçin

Arkadaşlar, iki hafta kadar kısa bir süre içerisinde KPSS sonuçları açıklanacak ve bizler de onlara göre tercih yapacağız..Hatta kimimiz en sonda bulunan 'devletin beni istediği yere atamasına razıyım' şıkkını bile işaretleyecek. Sizlerden ricam, herkes bulunduğu şehirde öğretmenlik mesleğinin sürdürülme koşullarını yazmasıdır. Örneğin, ben İstanbul'da ikamet ediyorum ve öğretmen açığı olan yerlerin çoğu varoş kesimler. Zaten takdir edersiniz ki siz de, İstanbulda genel olarak öğretmenlik yapmak zordur. Ev kiraları şu anda en ucuzu 500 TL civarında.. Avantajınız olarak ise, İstanbul'da ulaşım probleminiz yok..Şanslıyız ki, her yere her zaman bir araba bulabiliyoruz. Mesela İstanbul'un Çatalca ya da Silivri kısımlarını ben tavsiye ederim çünkü oralar merkezden biraz daha uzak ve daha sakin..Ama şehrin içinde kalan bazı semtler-ki hiç bir semti aşağılamamakla birlikte- Esenler, Bayrampaşa, Fatih ilçesindeki Balat, Draman, Beyazıt taraflarındaki Kadırga..vs biraz problemli yerlerdir okul açısından..Staj yapan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla okullarda özellikle de liselerde son derece ciddi disiplin problemleri oluyormuş...

İstanbul hakkında herhangi bir sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplarım. Sıra diğer şehirlerde, buyrun efendim

Forum Sponsoru
Eski 15-07-09, 23:35
Semra Hoca - ait Avatar
Öğretmen

Puan Verme Gücü: 3
Semra Hoca

öncelikle boyle önemli bir konu actıgın için cok sagol englishese

hatayın puanlarının yüksek olmakla beraber yerlisi olarak cokda iyi bir sehir oldugunu düşünmüyorum, ama dısarıdan gelenlerin cogu tam tersini düşünüyor, gayet memnunlar hatta cogu memur tayin isteyip emekliliginde buraya yerlesiyor, sırayla yazayım:
olumsuz yonler: hatay gelişmekte olan küçük bir il, bir bayanın alısveriş yapması cok zor cünkü secenekler kısıtlı, havası cok nemli, iç kesimlerden gelen ve deniz havasına alışkın olmayan insanlar havaya alışmakta zorlanabilir, kiralar burda da pahalı ancak varos kesimlerde 200-300e bulunabilir ve ev sahipleri cok zalim genelde kiralar yıllık isteniyor.
olumlu yonleri: küçük bir sehir oldugu için ulasım sorunu yok, yürüyerek bie yerden bir yere rahatlıkla gidilebilir, meyve sebze bol ve ucuz, yemek kültürü harika,, kahvaltılık cesit bol, yani buraya gelen biri yemek sıkıntısı cekmez antakya turizm acısından herne kadar pek gelişmemiş olsa da gezilip görülmeye deger bir sürü tarihi turistik yer var, insanı sıcakkanlı ve misafirperver
dedğim gibi, bir yerlisi olarak her ne kadar sevmesem de ve bıkmıs olsam da, antakyayı yazarsanız memnun kalacagınızı düşünüyorum
Aşağıdaki 6 kullanıcı bu güzel mesaj için Semra Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 16-07-09, 16:59
Englishese - ait Avatar
Kıdemli Üye

Englishese Englishese Englishese Englishese Englishese Englishese Englishese Englishese Englishese Englishese Englishese

Arkadaşlar bu kadar mı? Tamam KPSS'ye girmeyenler de az çok uygun olup olmadığını yazabilirler. Bekliyorum.
Eski 16-07-09, 17:08
daredevil7845 - ait Avatar
Battle for the Sun

Yaşadığım şehir: mranjm.exe
Puan Verme Gücü: 18
daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845 daredevil7845

millet simdi tercihlerde ugrasıyo ya ondandır, kpssye bakan yok
bu arada sonuclar pztsi acıklanacak diye duydum ama tamamen kulaktan dolma oldugunu düşünüyorum
Aşağıdaki 3 kullanıcı bu güzel mesaj için daredevil7845 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 16-07-09, 17:10
Englishese - ait Avatar
Kıdemli Üye

Alıntı:
daredevil7845´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
millet simdi tercihlerde ugrasıyo ya ondandır, kpssye bakan yok
bu arada sonuclar pztsi acıklanacak diye duydum ama tamamen kulaktan dolma oldugunu düşünüyorum
27 temmuz ile 3 agustos diyorlar ama...keşke ptesi açıklansa da bitse.
Eski 16-07-09, 17:11
dilFORUM Üyesi

Puan Verme Gücü: 8
ali_cakir ali_cakir ali_cakir ali_cakir ali_cakir ali_cakir

Tabiki insan öğretmenlik yapacak olsa nere olsa farketmez, gider ama büyük şehirlerde artık yaşam gerçekten zor, küçük yerleri tercih etmek daha avantajlı gibi. Ben Malatya'da yaşıyorum ve gerçekten iyi bir şehir diyebilirim. Ulaşım kolay, yeme içme ucuz. Dışarıdan gelenler baya beğeniyor. Kışın her ne kadar burada yaşamayı sevmesem de Yazın çok daha güzel oluyor. Ama öğretmenlerin de yazın işi bitiyor. Kısacası güzel bir şehir.
Aşağıdaki 5 kullanıcı bu güzel mesaj için ali_cakir isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 16-07-09, 17:13
Englishese - ait Avatar
Kıdemli Üye

Tamam Malatya cepte
Eski 16-07-09, 17:14
dilFORUM Üyesi

İnşallah olur hocam, Atanırsın. Malatya'ya gelirsen her türlü yardımcı olurum.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ali_cakir isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 16-07-09, 17:17
Englishese - ait Avatar
Kıdemli Üye

Alıntı:
ali_cakir´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İnşallah olur hocam, Atanırsın. Malatya'ya gelirsen her türlü yardımcı olurum.
Malatya merkezde misiniz?
Eski 16-07-09, 17:18
dilFORUM Üyesi

Alıntı:
Englishese´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Malatya merkezde misiniz?
Evet merkezdeyim
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ali_cakir isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:

Tags
adayları, öğretmen, tanıtımları, İçin

Konu Seçenekleri
Modları Göster Bu Konuyu Değerlendir
Bu Konuyu Değerlendir: