![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| KPSS Forumu KPSS ile ilgilenenlerin takip edebileceği bölüm... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Değerlendirme: | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Son 10 gün kaldı, öğreneceğiz![]()
__________________ ....::::Give PEACE a CHANCE::::.... |
|
| ||||
| ||||
| tercih yapanlara Bursa yı aşıladığım gibi size de Malatya yazın demeye başladım ![]() Ama gercekten güzel bir şehir ![]() İnşallah atanırsınız sonra da ben atanırım ![]() |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için _BeTüL_ isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| gencler bu konuyu canlı tutalm da bir kac gün sonra buradaki bilgilere biz kpsscilerin ihtiyacı olacak, seneye de diger arkadaslara lazım olabilir. hadi millet herkesin yardımını bekliyoruz ![]() |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için daredevil7845 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Parmakları görelim haniiii![]()
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Englishese isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
![]() |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için daredevil7845 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| bende bugun sonucları öğrendkten sonra artık yer bakmaz oldum. bildiginiz soyle puanı düşük bir il varmı yeri hiç farketmez yeterki atanayım hem zorunlu hizmeti de aradan cıkarms olurum |
|
| ||||
| ||||
| İstanbul'da var canım sanırım.
|
| ||||
| ||||
| Ben Mersin'i şiddetle tavsiye ederim; Çamlıyayla, Gülnar, Mut doğu görevi sayılıyor bildiğim kadarıyla. Ulaşım çok rahat, tek dolmuşla/otobüsle merkezden istediğiniz yere gidebilirsiniz.Bekleme derdi de yok.Yeme-içme gayet ucuz dışarıdan gelenler çok memnun.Mersin'in kışı pek olmadığı için yakıt sorunu yok, yazı felakettir çekilmez ama zaten yazın orda olmayacağınız için problem değil. Gezilecek çok yer var, gece yarısı gönül rahatlığıyla çıkabilirsiniz, ev kiraları ucuz; her cebe uygun ev bulabilirsiniz.Deniz kenarında 400-500 tl, merkezde 350-400 civarı daha yukarlarda 200-250 tl civarındadır.Mersinle ilgili takıldığınız bir nokta olursa yardımcı olurum. ![]() |
| Aşağıdaki 4 kullanıcı bu güzel mesaj için Piovere isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Ben, konuyu açanın izni ile (gerçi iznini almadım ama ) konunun başlığını değiştireyim ve konuyu sabit yapayım. İlla KPSS ile ilgili olmak zorunda değilsiniz, kısaca kendi bulunduğunuz yeri nesnel bir şekilde tanıtabilirsiniz ki bize çok yararı olur Ayrıca, konu dışı mesaj yazmamaya da dikkat edelimKonuya mesaj yazacaklar da şu hususlar üzerine yoğunlaşırsa sevinirim: 1- İlgili şehrin merkezi, ilçeleri ve köylerinde hayat 2- İlgil yerlerde ulaşım sıklığı ve ücreti, ev kiraları, yemek fiyatları gibi yaşam standartlarını gösteren ifadeler 3- vb. ![]()
__________________ Asker, ben sana "Zıpla" dediğim zaman sen "Kaç metre?" diye soracaksın. Soldier, when I say "Jump", you say "How high?" |
| Aşağıdaki 6 kullanıcı bu güzel mesaj için T.D isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Tags |
| adayları, öğretmen, tanıtımları, İçin |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Üniversite İçin Konaklama Tanıtımları | poika | Fakülte/Bölüm Tanıtımları | 31 | 17-08-10 14:01 |
| Öğretmen Adayları Çubukçu ile Görüştü | T.D | KPSS Forumu | 10 | 13-08-09 11:04 |
| Öğretmen Adayları Açlık Grevinde | SeyfiHoca | KPSS Forumu | 18 | 07-08-09 22:20 |
| ÇoK Detaylı Üniversite Tanıtımları( Öğrencileri tarafından) | cedric | Üniversite Rehberlik Bölümü | 8 | 14-07-09 14:30 |
| Öğretmen adayları için KPSS yapılacak | SeyfiHoca | KPSS Forumu | 0 | 20-04-09 13:12 |