![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| KPDS Forumu KPDS'ye hazırlananların takip edebileceği bölüm... |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| |||
| |||
KPDS sınavında arkadaşlarınızdan, çevrenizdekilerden, mesai arkadaşlarınızdan yüksek not aldığınız zaman hissettiğiniz duygular nelerdir? |
| Aşağıdaki 6 kullanıcı bu güzel mesaj için Barakuda isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| geçenlerde bir kızla tanıştım..kpds muhabbetine girdik.. kpds den zorlanmadan 90 üstü alıyorum dediğimde, gözleri fal taşı gibi açıldı.. halbuki 90 üstü almanın o kadar da zor olmadığını bilmiyor sanırım.. ingilizce yi pek bilmeyenlerin gözünde kpds aşılması imkansız, dev bir sınav..bu yüzden 70 bile alsan onların gözünde kahraman oluyorsun.. ispanyolca dan 90 ı aştığımda o derece ego tatmini olmuyordu, rakibin az çünkü Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız arkadaşlarımdan yüksek aldığımda büyük tatmin yaşamakla beraber onlara yardım etmekte istiyorum.. Konu izmirden tarafından (18-10-09 Saat 01:44 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 3 kullanıcı bu güzel mesaj için izmirden isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| ben oh çatla da patla yı seçtim çünkü ingilizce öğretmenliğinde okuduğum ve aynı zamanda da bir dersanede çalıştığım için tatlı bir rekabet bizim için bu sınvalar .. sınıf arkadaşlarımdan veya iş arkadaşlarımdan yüksek not aldığımda kendi aramızda bu muhabbetler geçiyor düşük not aldığımda ise buruluyorum
__________________ I'm not suffering from insanity, I'm enjoying every minute of it. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
One needs to keep in mind that an exam must not be the only goal in life. I'm not saying it is such for you Selahattin, but just wanted to voice my opinion, based on your response. So please don't take it personally, as I'm well aware that you are well above such small-mindedness. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Verba volant, scripta manent |
| Aşağıdaki 4 kullanıcı bu güzel mesaj için Harun Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Bi de şuna şahit oldum. Mesela siz 98 almışsınız meslektaşınız 99 alınca sanki sizden çok şey biliyormuş gibi artistlik yapıyor artist. Ulan arada 1 puan var ...demek ki 10 puan olsa canımızı okuyacak ha.. Not : Olaylar ve kahramanlar uydurmacadır. Fantazilerin yansımasından ibarettir. |
|
| |||
| |||
| Aslında hepsini işaretleyecektim ama olmuyor. Çünkü hepsini hissettim belki daha fazla şık ekleseydiniz onları da işaretlemek isteyecektim. Ama şunu da anladım. Bu sınav yazma ve konuşma becerisine birşey katmıyor. Çok iyi biliyorum bunu ama alışkanlık ve bazı gramer kurallarını iyi yakalamama yardımcı oluyor. Ayrıca diğer kişilerin size bakış açısı açısından çok olumlu etkisi olduğunu tecrübe ettim, pek tesirli, keskin. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Kerimhan isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için Barakuda isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
| "Onları ezerek intikam aldığımı hissediyorum" seçeneği de gariban kalmasın.
__________________ To whom it may concern Mamger won't be available by 12.12.09, due to his military service. Sorry in advance for any inconvenience caused |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Verba volant, scripta manent |
|
| ||||
| ||||
| bazen de insan kendini "freak" gibi hissediyor. yani ben kpds-ales skorumu söylediğimde "hayvan!" deniyor bana. sanki evde kuru dolma yapan bir kadının ötesinde, asosyal falan tuhaf bi tip olmam gerekiyormuş gibi. ben de kpdsden 98 çekene aynsını yapıyorum. "insan deilsin olm sen" diyorum, msnceye dönüyorum. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Dema mirin diaxive, hiş dibe rebena jiyan.../Konuşanda ölüm, susuverir garibim yaşam... |
| Aşağıdaki 3 kullanıcı bu güzel mesaj için Ehveniser isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Maaşıma az da olsa katkı yapacağı için sevinmiştim ilk A aldığımda (ki o zamalar henüz üniversite öğrencisiydim). Başkalarına hissettirdikleri değil de, bana kazandırdıklarını önemserim. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için bibliophile isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Ben ilk KPDS'ye girerken etrafımda bu sınava giren insanlar yoktu. Ben de devlet memuru olduğum için girmiştim. "Ya çok abartmışlar" olmuştu ilk tepkim. Aslında etrafımda dille ilgilenen bir başka varlık olmadığı için KPDSm ile ötekilerin ilgisi olamamıştı. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız İkinci girişimde B alınca ise sevinmiş "aha da sinema param çıktı" demiştim. Hakikaten de evleninceye kadar neredeyse her hafta sinemada bir film seyrettim. Yani ben her hafta bir film seyretmemişsem eğer, sezona yeni film girmemişler demekti. Aynı filmi sinemada birden fazla kez seyrettiğim de olurdu gerçi. Neyse. Öz ile: Şiirbilim ile ilgilenmek için Roman Jakobson okumak istiyordum, çünkü gerçekten ondan bir kaç çeviri yapan Mehmet Rifat'ın kullandığı Öztürkçeyi anlayAmıyordum. İngilizceye çalışmaya başladım. E olmuşken dört dörtlük olsun dedim. Kulak için işte sinemaya gidiyordum. (Yok o zamanlar DVD, download ve dahi internet. Varsa da bizde yok. Öyle STAGE kitapların kasetleri var, dünyanın parası. Aha bu gece bir tanesini buldum bile.) KPDS ile sinema ücretimi çıkarmıştım. PS: Ama hala Jakopson okuyamadım. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Ama ingilizcemle pis film izlerim. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ To whom it may concern Mamger won't be available by 12.12.09, due to his military service. Sorry in advance for any inconvenience caused Konu MehmetMamger tarafından (19-10-09 Saat 01:21 ) de değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ Fedakarlık şiar iken anılmaz başka meşrepler |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Veys isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| benden yüksek alanı çok kıskanıyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için elif sıla isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Başarı güzeldir... Paylaşmak daha güzel... bu düşünce her zaman daha da güzeldir... Bence gurur yapılacak bir şey değil... ama bu gibi sınavlardan yüksek almak insanı okşamıyor değil kişisel bazda... o yüzden çok dert değil benim için... bir şey daha bildiğini uygulamak çok önemli... P.S : [gece gece... maçtan geldim de anca bu kadar Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ]
__________________ "-Ah bi ateş ver cigaramı yakayım." |
|
| ||||
| ||||
| yahu şıklara bakınca kendimi savaşta falan hissettim ezmek, çatlatmak, patlatmak.. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız neyse bakalım biz de alırsak ilerde yüksek bir puan o duyguları yaşarız umarım.. ( KPDS olayına daha siftah yapmamış biri olarak) sevgiler.. |
|
| |||
| |||
| Sınava girmem ve yüksek not almam gerektiği için başladım dil konusuna..ve KPDS ye..onun dışında; abi nası aldın yaaa yada bu adamla git konus onun ingilizcesi yada farscası iyi denince insan ister istemez gururlanıyo.. |
|
| ||||
| ||||
| Bende Mayıs KPDS'ye hazırlanıyorum.Ne de olsa Temmuzda memur olacağız.Bakalım belki kadroda işime yarar ki çevremdeki amirlerim ve memur abilerin çoğu işe yarayacağını düşünüyor.Bekleyip göreceğiz. (İlk tecrübem olacak Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ) |
|
| ||||
| ||||
| merhabalar , kpds sınavında ( ing. fransızca , rusça vb. ) dillerde girildiğinde konuların lise öğrenimindeki dil den daha yüksek olduğunu sanırım ama birşeyi bilemedim. kpds de memurluğa has veya teknik olarakmı sorular çıkıyor . yoksa standart yabancı dil sorunları mı yer alıyor . bana bu konuda yardım edebilirmisiniz. ( geçen bir kitabevinde görmüştüm , kpds-üds sözlüğü gibi sözlük gördüm. acaba bu ayrı sözlüğün , bilinen standart sözlüklerden farkı var mı? ) saygılar.... Selman Güleç |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||