Türkiye'nin En Büyük Dil Forumu 5. Yaşında!
Geri Dön   dilFORUM > İNGİLİZCE SINAVLARI FORUMU (ESP) > KPDS Forumu
KPDS Forumu KPDS'ye hazırlananların takip edebileceği bölüm...

Anket: KPDS'nin yarattığı egolar
Anket 22-11-10 tarihinde ve Saat 00:39 kapanacaktır
Uyarı : Bu herkese bir açık Ankettir. Bu Anketi bütün üyelerimiz görebilir ve oy kullanabilirler.
Anket Seçenekleri
KPDS'nin yarattığı egolar

Bu başlığı Paylaşın!>  Submit to AddThisTo Submit to Digg Submit to Reddit Submit to Furl Submit to Del.icio.us Submit to Google Submit to Yahoo! This Submit to Technorati Submit to StumbleUpon Submit to Spurl  < Bu başlığı Paylaşın!

LinkBack Konu Seçenekleri Konuyu Değerlendir Modları Göster
Eski 18-10-09, 01:36
dilFORUM Kurucusu

Yaşadığım şehir: İZMİR
Puan Verme Gücü: 133
Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda
KPDS'nin yarattığı egolar

KPDS sınavında arkadaşlarınızdan, çevrenizdekilerden, mesai arkadaşlarınızdan yüksek not aldığınız zaman hissettiğiniz duygular nelerdir?
Aşağıdaki 6 kullanıcı bu güzel mesaj için Barakuda isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:

Forum Sponsoru
Eski 18-10-09, 01:41
izmirden - ait Avatar
Kıdemli Üye

Puan Verme Gücü: 14
izmirden izmirden izmirden izmirden izmirden izmirden izmirden izmirden izmirden izmirden izmirden

geçenlerde bir kızla tanıştım..kpds muhabbetine girdik..
kpds den zorlanmadan 90 üstü alıyorum dediğimde, gözleri fal taşı gibi açıldı..
halbuki 90 üstü almanın o kadar da zor olmadığını bilmiyor sanırım..

ingilizce yi pek bilmeyenlerin gözünde kpds aşılması imkansız, dev bir sınav..bu yüzden 70 bile alsan onların gözünde kahraman oluyorsun..
ispanyolca dan 90 ı aştığımda o derece ego tatmini olmuyordu, rakibin az çünkü Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız

arkadaşlarımdan yüksek aldığımda büyük tatmin yaşamakla beraber onlara yardım etmekte istiyorum..

Konu izmirden tarafından (18-10-09 Saat 01:44 ) de değiştirilmiştir.
Aşağıdaki 3 kullanıcı bu güzel mesaj için izmirden isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 18-10-09, 01:46
Saladin - ait Avatar
Kıdemli Üye

Yaşadığım şehir: ES-ESkişehir/ DilSEM
Puan Verme Gücü: 22
Saladin Saladin Saladin Saladin Saladin Saladin Saladin Saladin Saladin Saladin Saladin
Saladin - MSN üzerinden Mesaj gönder

ben oh çatla da patla yı seçtim çünkü ingilizce öğretmenliğinde okuduğum ve aynı zamanda da bir dersanede çalıştığım için tatlı bir rekabet bizim için bu sınvalar .. sınıf arkadaşlarımdan veya iş arkadaşlarımdan yüksek not aldığımda kendi aramızda bu muhabbetler geçiyor düşük not aldığımda ise buruluyorum
Eski 18-10-09, 10:47
Öğretmen

Yaşadığım şehir: ESKiSEHiR
Puan Verme Gücü: 15
Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca

Alıntı:
ben oh çatla da patla yı seçtim çünkü ingilizce öğretmenliğinde okuduğum ve aynı zamanda da bir dersanede çalıştığım için tatlı bir rekabet bizim için bu sınvalar .. sınıf arkadaşlarımdan veya iş arkadaşlarımdan yüksek not aldığımda kendi aramızda bu muhabbetler geçiyor düşük not aldığımda ise buruluyorum
It's just an exam, after all.

One needs to keep in mind that an exam must not be the only goal in life.

I'm not saying it is such for you Selahattin, but just wanted to voice my opinion, based on your response. So please don't take it personally, as I'm well aware that you are well above such small-mindedness. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
Eski 18-10-09, 22:04
dilFORUM Kurucusu

Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda Barakuda

Bi de şuna şahit oldum. Mesela siz 98 almışsınız meslektaşınız 99 alınca sanki sizden çok şey biliyormuş gibi artistlik yapıyor artist. Ulan arada 1 puan var ...demek ki 10 puan olsa canımızı okuyacak ha..

Not : Olaylar ve kahramanlar uydurmacadır. Fantazilerin yansımasından ibarettir.
Aşağıdaki 3 kullanıcı bu güzel mesaj için Barakuda isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 18-10-09, 22:14
Emektar Üye

Puan Verme Gücü: 95
Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan

Aslında hepsini işaretleyecektim ama olmuyor. Çünkü hepsini hissettim belki daha fazla şık ekleseydiniz onları da işaretlemek isteyecektim. Ama şunu da anladım. Bu sınav yazma ve konuşma becerisine birşey katmıyor. Çok iyi biliyorum bunu ama alışkanlık ve bazı gramer kurallarını iyi yakalamama yardımcı oluyor. Ayrıca diğer kişilerin size bakış açısı açısından çok olumlu etkisi olduğunu tecrübe ettim, pek tesirli, keskin.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Kerimhan isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 18-10-09, 22:33
dilFORUM Kurucusu

Alıntı:
Aslında hepsini işaretleyecektim ama olmuyor. Çünkü hepsini hissettim belki daha fazla şık ekleseydiniz onları da işaretlemek isteyecektim. Ama şunu da anladım. Bu sınav yazma ve konuşma becerisine birşey katmıyor. Çok iyi biliyorum bunu ama alışkanlık ve bazı gramer kurallarını iyi yakalamama yardımcı oluyor. Ayrıca diğer kişilerin size bakış açısı açısından çok olumlu etkisi olduğunu tecrübe ettim, pek tesirli, keskin.
Testesteron artışına yol açtığı da söyleniyor.. Ben bizzat şahit olmadım ama duydum.
Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için Barakuda isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 18-10-09, 22:36
Emektar Üye

Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan Kerimhan

Alıntı:
Testesteron artışına yol açtığı da söyleniyor.. Ben bizzat şahit olmadım ama duydum.
Hahhaa Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız neden peki şıklarda yok olsa kesin işaretlerdim Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
Eski 18-10-09, 22:37
dilFORUM Kurucusu

Alıntı:
Hahhaa Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız neden peki şıklarda yok olsa kesin işaretlerdim Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
Bilim adamlarının araştırmasına göre başarı bereberinde erkeklik hormonlarının salgılanmasını da getiriyormuş. Spor dalları için de böyle her başarı, zafer, hormonlarda değişime yol açıyor.
Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için Barakuda isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 18-10-09, 22:41
Emektar Üye

Alıntı:
Bilim adamlarının araştırmasına göre başarı bereberinde erkeklik hormonlarının salgılanmasını da getiriyormuş. Spor dalları için de böyle her başarı, zafer, hormonlarda değişime yol açıyor.
Şimdi anladım neyin ne zaman neden arttığını Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
Eski 18-10-09, 22:49
MehmetMamger - ait Avatar
dilFORUM Kurucusu

Yaşadığım şehir: Adana
Puan Verme Gücü: 148
MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger
MehmetMamger - MSN üzerinden Mesaj gönder Send a message via Skype™ to MehmetMamger

"Onları ezerek intikam aldığımı hissediyorum" seçeneği de gariban kalmasın.
Eski 18-10-09, 22:55
Öğretmen

Yaşadığım şehir: ESKiSEHiR
Puan Verme Gücü: 15
Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca Harun Hoca

Alıntı:
"Onları ezerek intikam aldığımı hissediyorum" seçeneği de gariban kalmasın.
Revenge is a dish best eaten cold Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
Eski 19-10-09, 00:45
Ehveniser - ait Avatar
Emektar Üye

Puan Verme Gücü: 64
Ehveniser Ehveniser Ehveniser Ehveniser Ehveniser Ehveniser Ehveniser Ehveniser Ehveniser Ehveniser Ehveniser

bazen de insan kendini "freak" gibi hissediyor. yani ben kpds-ales skorumu söylediğimde "hayvan!" deniyor bana. sanki evde kuru dolma yapan bir kadının ötesinde, asosyal falan tuhaf bi tip olmam gerekiyormuş gibi.

ben de kpdsden 98 çekene aynsını yapıyorum. "insan deilsin olm sen" diyorum, msnceye dönüyorum. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
Eski 19-10-09, 01:10
bibliophile - ait Avatar
dilFORUM Üyesi

Yaşadığım şehir: Malatya
Puan Verme Gücü: 4
bibliophile bibliophile bibliophile

Maaşıma az da olsa katkı yapacağı için sevinmiştim ilk A aldığımda (ki o zamalar henüz üniversite öğrencisiydim). Başkalarına hissettirdikleri değil de, bana kazandırdıklarını önemserim.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için bibliophile isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 19-10-09, 01:13
MehmetMamger - ait Avatar
dilFORUM Kurucusu

Yaşadığım şehir: Adana
Puan Verme Gücü: 148
MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger MehmetMamger
MehmetMamger - MSN üzerinden Mesaj gönder Send a message via Skype™ to MehmetMamger

Ben ilk KPDS'ye girerken etrafımda bu sınava giren insanlar yoktu. Ben de devlet memuru olduğum için girmiştim. "Ya çok abartmışlar" olmuştu ilk tepkim. Aslında etrafımda dille ilgilenen bir başka varlık olmadığı için KPDSm ile ötekilerin ilgisi olamamıştı. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız

İkinci girişimde B alınca ise sevinmiş "aha da sinema param çıktı" demiştim. Hakikaten de evleninceye kadar neredeyse her hafta sinemada bir film seyrettim. Yani ben her hafta bir film seyretmemişsem eğer, sezona yeni film girmemişler demekti. Aynı filmi sinemada birden fazla kez seyrettiğim de olurdu gerçi. Neyse. Öz ile: Şiirbilim ile ilgilenmek için Roman Jakobson okumak istiyordum, çünkü gerçekten ondan bir kaç çeviri yapan Mehmet Rifat'ın kullandığı Öztürkçeyi anlayAmıyordum. İngilizceye çalışmaya başladım. E olmuşken dört dörtlük olsun dedim. Kulak için işte sinemaya gidiyordum. (Yok o zamanlar DVD, download ve dahi internet. Varsa da bizde yok. Öyle STAGE kitapların kasetleri var, dünyanın parası. Aha bu gece bir tanesini buldum bile.) KPDS ile sinema ücretimi çıkarmıştım.

PS: Ama hala Jakopson okuyamadım. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Ama ingilizcemle pis film izlerim. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız

Konu MehmetMamger tarafından (19-10-09 Saat 01:21 ) de değiştirilmiştir.
Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için MehmetMamger isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 19-10-09, 20:35
Veys - ait Avatar
Emektar Üye

Yaşadığım şehir: Konya/Elazığ
Puan Verme Gücü: 38
Veys Veys Veys Veys Veys Veys Veys Veys Veys Veys Veys
Veys - MSN üzerinden Mesaj gönder Veys - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder

Alıntı:
bazen de insan kendini "freak" gibi hissediyor. yani ben kpds-ales skorumu söylediğimde "hayvan!" deniyor bana. sanki evde kuru dolma yapan bir kadının ötesinde, asosyal falan tuhaf bi tip olmam gerekiyormuş gibi.

ben de kpdsden 98 çekene aynsını yapıyorum. "insan deilsin olm sen" diyorum, msnceye dönüyorum. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
Hocam haksız sayılmazlar. Ben sizi tanıyıncaya kadar bir bayanın bu sınavlarda bu kadar iyi olamayacağını düşünürdüm. Gerçi hala bazen MamgerHocamın çizdiği bir çizgi roman kahramanı olmanızdan şüpheleniyorum.
Eski 20-10-09, 00:56
Emektar Üye

Puan Verme Gücü: 24
elif sıla elif sıla elif sıla elif sıla elif sıla elif sıla elif sıla elif sıla elif sıla elif sıla elif sıla

benden yüksek alanı çok kıskanıyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için elif sıla isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 20-10-09, 01:54
.civil.eng. - ait Avatar
Kıdemli Üye

Puan Verme Gücü: 16
.civil.eng. .civil.eng. .civil.eng. .civil.eng. .civil.eng. .civil.eng. .civil.eng. .civil.eng. .civil.eng. .civil.eng. .civil.eng.

Başarı güzeldir... Paylaşmak daha güzel... bu düşünce her zaman daha da güzeldir...
Bence gurur yapılacak bir şey değil...
ama bu gibi sınavlardan yüksek almak insanı okşamıyor değil kişisel bazda... o yüzden çok dert değil benim için... bir şey daha bildiğini uygulamak çok önemli...
P.S : [gece gece... maçtan geldim de anca bu kadar Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ]
Eski 20-10-09, 16:00
dante'den - ait Avatar
dilFORUM Üyesi

Puan Verme Gücü: 1
dante'den isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.

yahu şıklara bakınca kendimi savaşta falan hissettim ezmek, çatlatmak, patlatmak.. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
neyse bakalım biz de alırsak ilerde yüksek bir puan o duyguları yaşarız umarım.. ( KPDS olayına daha siftah yapmamış biri olarak) sevgiler..
Eski 20-10-09, 16:48
educator - ait Avatar
English lover

Yaşadığım şehir: At classes,mostly!
Puan Verme Gücü: 9
educator educator educator educator educator educator educator educator educator
educator - MSN üzerinden Mesaj gönder

Aslında pek de ego yaratmıyor bende çünkü kpss ölçücü bir sınav değil nazarımda.
Eski 24-10-09, 02:21
dilFORUM Üyesi

Yaşadığım şehir: Ankara
Puan Verme Gücü: 6
dream_22 dream_22 dream_22 dream_22

Sınava girmem ve yüksek not almam gerektiği için başladım dil konusuna..ve KPDS ye..onun dışında;

abi nası aldın yaaa

yada

bu adamla git konus onun ingilizcesi yada farscası iyi denince insan ister istemez gururlanıyo..
Eski 08-11-09, 11:59
PoliceStudent - ait Avatar
dilFORUM Üyesi

Yaşadığım şehir: Aydın/Nazilli Police Vocational High School(Temmuz 2010 da İstanbulda)
Puan Verme Gücü: 6
PoliceStudent PoliceStudent PoliceStudent PoliceStudent PoliceStudent PoliceStudent PoliceStudent

Bende Mayıs KPDS'ye hazırlanıyorum.Ne de olsa Temmuzda memur olacağız.Bakalım belki kadroda işime yarar ki çevremdeki amirlerim ve memur abilerin çoğu işe yarayacağını düşünüyor.Bekleyip göreceğiz. (İlk tecrübem olacak Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız )
Eski 08-11-09, 12:00
selmangulec - ait Avatar
dilFORUM Üyesi

Yaşadığım şehir: Konya ; Alanya ; İstanbul
Puan Verme Gücü: 4
selmangulec selmangulec selmangulec
selmangulec - MSN üzerinden Mesaj gönder selmangulec - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder

merhabalar , kpds sınavında ( ing. fransızca , rusça vb. ) dillerde girildiğinde konuların lise öğrenimindeki dil den daha yüksek olduğunu sanırım ama birşeyi bilemedim. kpds de memurluğa has veya teknik olarakmı sorular çıkıyor . yoksa standart yabancı dil sorunları mı yer alıyor . bana bu konuda yardım edebilirmisiniz. ( geçen bir kitabevinde görmüştüm , kpds-üds sözlüğü gibi sözlük gördüm. acaba bu ayrı sözlüğün , bilinen standart sözlüklerden farkı var mı? )

saygılar....
Selman Güleç
Eski 22-11-09, 22:07
Impatient112
Misafir

Alıntı:
Bende Mayıs KPDS'ye hazırlanıyorum.Ne de olsa Temmuzda memur olacağız.Bakalım belki kadroda işime yarar ki çevremdeki amirlerim ve memur abilerin çoğu işe yarayacağını düşünüyor.Bekleyip göreceğiz. (İlk tecrübem olacak Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız )
Yurtdışına görevli olarak gitmenizde katkısı büyük olacaktır. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:
Eski 22-11-09, 22:09
Impatient112
Misafir

Alıntı:
merhabalar , kpds sınavında ( ing. fransızca , rusça vb. ) dillerde girildiğinde konuların lise öğrenimindeki dil den daha yüksek olduğunu sanırım ama birşeyi bilemedim. kpds de memurluğa has veya teknik olarakmı sorular çıkıyor . yoksa standart yabancı dil sorunları mı yer alıyor . bana bu konuda yardım edebilirmisiniz. ( geçen bir kitabevinde görmüştüm , kpds-üds sözlüğü gibi sözlük gördüm. acaba bu ayrı sözlüğün , bilinen standart sözlüklerden farkı var mı? )

saygılar....
Selman Güleç
Geçmiş yıllarda çıkan KPDS soruları forumda mevcut. Hatta Mayıs 2009'un sorularını ÖSYM'nin sitesinden bulup inceleyebilir; böylece birinin sizin sorunuza yanıt vermesini bekleyerek boşa vakit kaybetmezsiniz.
Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor:

Konu Seçenekleri
Modları Göster Bu Konuyu Değerlendir
Bu Konuyu Değerlendir: