Yarımlara kadar olan tüm cevaplarda hemfikiriz sevgili hocam..
Sınavı genel olarak güzel buldum ancak Galileo ile ilgili ilgisiz sorusundan bir sorun olduğunu düşünüyorum.Bu soru en hafif ifadesiyle kalitesiz bir soruydu. Yine şu cezaevi yangını sorusunda doğru şıkkın 15 şubat lı seçeneğin istendiğini düşünüyorum ama çaresizlikten peki dedim OSYMnin bu isteğine . Tutarlı bir soru değildi.
Yarımlara kadar olan bölüm son yılların en rahat bölümüydü diye düşünüyorum. Yarımların genel KPDS düzeyindeydi ve pek kolay sayılmazdı. Paragraf tamamlama ve ilgisiz soruları zor denilebilecek seviyedeydi.Paragraf soruları ise makul düzeyde bir zorluk derecesine sahipti.
Kısaca çok soru çözme alışkanlığı olan arkadaşlar bu sınavda rahat etmişlerdir. kanaatindeyim..

340Beğeni
LinkBack URL
About LinkBacks

En çok close testlerde zorlandım. Kelime soruları yormadı beni. Paragraflardan ise en çok yalan ile ilgili olanda sıkıntı çektim. Hatta ilk cevap ve belki de daha fazlası yanlış diye düşünüyorum. Cümle tamamlama ya da aykırı cümlede aklımda kalan bu zordu dediğim pek yok. Diyetle ilgili soru muhtemelen yanlış. Çiçeği burnunda belalım yakın anlam cümlelerini ise düşünmek dahi istemiyorum. Çeviri ve diyalog soruları zaten sıkıntısız. KPSS'yi de bir atlatayım kendimi otherwise ve however ile so ve as'li kullanımlara adayacağım. En az haftada iki kez kullanımına tekrar bakıyorum ve yine de her seferinde çivi yazısı görmüş gibi oluyorum.