![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Kelime Öğrenme Stratejileri Kelime Öğrenme Stratejileri ile ilgili bölüm |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
Arkadaşlar Bir dili ileri düzel bilmek için kaç bin kelime bilmek gerek.Mesela ben suan 3000 ingilizce kelime biliyorum.10000 kelime öğrensem işime ne kadar yarar? |
|
| ||||
| ||||
| ne kadar öğrensen o kadar kardır desem ? 10.000 ezberlesem Allahtan ne isterim ki başka. 10.000 türkçe say desen sayamam belki![]() ![]()
__________________ Gökten Nur Yağsa , Benim Başıma Çile Düşer..... |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Acimasiz_Dünya isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| oturup ezberlediğimiz kelimeleri sayamayız ki.bence sayısal değere indirgememek gerek.Dilde ne kadar akıcıysan o kadar iyisindir.
__________________ Life rocks/sucks! |
| Aşağıdaki 5 kullanıcı bu güzel mesaj için Amorspera isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| amorsperaya katılıyorum, bide onbin kelime ne demek cok fazla değilmi bence dilde advanced olabilmek için cok kelime bilmenin yanısıra bunları yazı ve konusma dilinde kullanabilmek de gerekir, tabi hangisini nerede kullanacagını bilmek de... |
| Aşağıdaki 5 kullanıcı bu güzel mesaj için daredevil7845 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Kelime ezberleyip de sözlüge benzemek ne ise yarayabilir ki? kullanilamadiktan sonra ezberlenen kelimeler gerekli yerlerde ve anlamlarda, sözlükten bir farkimiz kalmaz, tipki sözlüklerin konusmaya yeterli olmadigi gibi |
| Aşağıdaki 3 kullanıcı bu güzel mesaj için isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| biyerde okumuştum bilim adamlarımı ne şey etmişti. bi ing öğretmeni olabilmek için en az 3.000.. anadilin gibi konuşabilmek için en az 5.000 kelime bilmen gerekiyormuş. tabi baya önce okumuştum bunu, aklımda bukadar kaldı. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ItsBritneyBitch isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Bencede akıcılık önemli,kelime bilgisinin yanında.
__________________ Ruhum öz dünyasına kaçmak için gayrette; Yalan dünyaya şimdi inmiş gibi hayrette. -----Necip Fazıl----- |
|
| ||||
| ||||
| Arkadaşlar Benim bir arkadaşım hafıza merkezi seti aldı.Haftada 1000 kelime ezberliyorum diyor.Öyle deyince ben şaşırdım.Kendisinden seti istedim vermedi.Seri noluymuş.Bende bu setten alacağım.sizce boşunamı almış olurum.yoksa faydası olur mu? |
|
| ||||
| ||||
| 1000 tane kelime ezberleyebilmek.Hem de bir haftada..Pek mantıklı gelmiyor.Sonuçta insan beyninin de bir sınırı olmalı.Ayrıca bunu sayabilen bir insanın olduğunu da hiç sanmıyorum. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Apsaroke isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Tags |
| bilmek, bin, bir, dili, düzel, gerek, için, ileri, kaç, kelime |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| İngilizce bilmek | Beowulf | Yabancı Dil İçerikli Tartışmalar | 28 | 08-02-10 23:21 |
| -e bilmek? | Silgi Tozu | Güncel Türkçe Meseleleri | 2 | 13-11-09 10:54 |
| Portekizce Bilmek | asumank | Diğer Dillerle İlgili Genel Paylaşımlar | 31 | 30-09-09 16:49 |
| doğru bilmek | Saladin | Güncel Türkçe Meseleleri | 12 | 22-09-09 21:12 |
| E- bilmek (français) | Kecags | Fransızca İle İlgili Diğer Paylaşımlar | 24 | 25-01-08 19:58 |