![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| Hazırlık Atlama Sınavları Hazırlık Atlama Sınavları ile ilgili bölüm... |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
arkadaşlar hacettepede inglizce (dil grubu) hazırlık okumuş olanlar ya da hala okuyanlar bu iş fena halde canımı sıkıyor.bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz yararlı olabilcek kitaplar varsa şu sınavı geçebilmek için yardımcı olursanız sevinrim.birde tecrübeli arkadaşlarım nasıl çalıştınız nasıl başardınız? ikinci döneme geçmek üzereyiz soru tarzları nasıldı cevap yazarsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler |
|
| ||||
| ||||
| Off off, sen çalış, ÖSS'yi geç canım Hacettepeye gir, sonra kalk hazırlıkta sınav geçmek için çabala Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Çalış, çalış, çalış! Hayat bu kelime üzerine mi kurulu? Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
|
| ||||
| ||||
| Çok mu zor hazırlık sınavı ya ? Oraya giren rahat geçer diye düşünüyordum ben.
__________________ Seek to live.Remembrance is for the old. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Sweet Amber isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Beowulf isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| biraz zorladığı doğru çünkü hala geçemeyen arkadaşlarım var geçen sene okudum bende hazırlık bilmedğiniz bir şey hemen hemen hiç yoktur biraz pratik biraz da sınavdaq dikkatli olmak yararlı.sınavların formatı hep aynı one word olur şıksız sonra cloze text kıvamnda bir bölüm olur correction olabilir bi text verip word formation zaten kolay genel kelime bilgisi yeterli.listeningde pratik yapılmalı bolca ki kulak alışssın yabancı diziler fln olabilir ibide how to cope with proficiency die bi kitap var çeto özelin onun listening bölümü bizim sınavnkine benziyor biraz. Writingde de topic sentencela controlling ideayı düzgün yazdınızmı gersi gelir içeriğe zaten bakmıyorlar
__________________ İçimde bir İstanbul var Ondan vazgeçemiyorum |
| Aşağıdaki 3 kullanıcı bu güzel mesaj için pathetic_07 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| arkadaşlar geçen yıl bn de okudum biz de çok stres yapardık fakat bölümlerinize geçince bu stresin ne kadar gereksiz olduğu ve hazırlık da ne kadar raht olduğunuzu anlayacaksınızz ( özellikle edebiyatçılar Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ) sınıfta işlediğiniz şeylerin üstünde durup işi sıkı tuttuğunuz zaman çok rahat geçersiniz zaten sene sonunda yapılan final sınavı çok zorlayıcı bi sınav deill merak etmeyinn hepinize kolay gelsin... |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için fatma_23 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| bende şuan stres yapıyrum demekki herkes böylemş çok saolun Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız umarım mayıstaki sınava girmeye hak kazanırım |
|
| |||
| |||
| Atatürk üniversitesi'nde de fransız dili ve edebiyatı bölümünde hazırlık atlamak çok zor , her sene 10-15 kişi kalıyor sınıfta ,dönem kalmıyorlar sene kalıyorlar , gerçekten hazırlıkta çok zorluyorlar... |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Nivalis isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| sorry =) şöyle bir örnek veriyim o halde , hacettepe ing. dil ve mütercim tercümanlıkta bir sürü arkadaşlarım var ,hiç biri takılmadı hazırlık atlama sınavında , ama tabi 2007 de 98-99 netlerle yerleşmişlerdi şimdi isee daha düşük netlerle yerleşiliyor ,belki şimdi daha fazla zorlanılıyor... ayrıca hacettepenin zorlaması çok normal değil midir zaten , sonucta en iyiler geliyor , düzeyin yüksek olduğunu düşünüyor hocaalar ve kaliteyi artırmak için zorluyor olabilrler... |
|
| |||
| |||
| en kötü ihtimalle , internette daha önceki hazırlık atlama örnek sınav sorularını bulabilrsen onlara yoğunlaş ,sınadaki psikoloji de önemli ve haricinde ne yapsan zor =) |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için lecielbleu25 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||||
| |||||
| Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Benim okulda gittiğim yıl bir hanımefendi 2 sene üst üste kaldığı için hazırlıkta, atıldı... Şu an sınıfımızda 2 kişi hazrılığı yeniden okuyanlardan ve bizim sınıftan hazırlıkta sanırım 5 kişi falan yeniden okudu... Hazırlığı normal not ile atlayamayanların sayısı 11-13 gibi bir şeydi... Son olarak bir sınav hakkı daha tanılınıyor okul başlamadan önce... Onları geçemeyenler yukarıda dediğim gibi 5-6 kişiydi. Bunlara karşın şu an bizim sınıfta hazırlığı okumadan sadece bir kişi geçti. O da nasıl geçtiğini bilmiyor. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Yeterli mi? Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Ayrıca üniversiteye gelmeden önce bildiğiniz İngilizce'yi unutup gelin. Daha yararlı olacaktır. İlk başlarda farklı bir dil okuduğumu sanmıştım Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| bende aynen ya bir ara nası buraya kadar geldim ben hiçbirşey bilmiyormuşum dedim Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız sonradan alıştım alışmaya çalışıyrum desem daha doğru |
|
| ||||
| ||||
| hocamız mersin üniversitesinde okuyanların Allah yardımcısı olsun demişti(o da oradan mezun) mersin üniversitesi hacettepeden kopma bu yüzden hacettepenin nasıl oldugunu az çok tahmin edebiliyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ And maybe someday we will meet And maybe talk and not just speak Don't buy the promises 'cause There are no promises I keep, and my reflection troubles me so here I go I'm not a perfect person |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Yurtik isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Mütercim Tercümanlık okuyorsanız sakın sakın ve sakın yarı dönemde bölüme geçip irregular olmayın. Şüpheleri veya soruları olan varsa benimle konuşabilir, her zaman yardıma açığım. Bunu gerçekten çok içten söylüyorum. Ben yandım ama en azından ucu ucuna kurtardım paçayı, eller yanmasın diyorum. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Hacettepeli To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ezgi su isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Nasıl yani? birinci dönemi hazıllıkta okudun 2.dönem normal 1e mi geçtin :S
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Sweet Amber isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Evet canım, bahar muafiyet sınavı diye bir olay var. Eğer dönem içinde 80 not ortalaması yaparsan girebiliyorsun. Girip 65 alırsan bölüme geçiyorsun irregular olarak. Bu dönem 1. sınıfın 2. dönemini okuyorsun. Seneye ilk dönem 1. sınıfın 1. dönemini; ikinci dönem 2. sınıfın 2. dönemini okuyorsun. Böyle böyle çapraz gidiyor ve 4,5 yılda bitirmiş oluyorsun. Ama prerequest isteyen derslerde işler karışıyor. Mesela Fransızca I almadan, Fransızca II alamıyorsun. Seçmeli dersler neyse de, bazı zorunlu derslerde de böyle olunca iş karışıyor. Çift anadal, sözlü çeviri, çift dilli diploma vs tehlikeye giriyor feci şekilde. Önermiyorum Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Hacettepeli To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için ezgi su isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Uff çok karışıkmış :/ Bu irregular,lisedeki sorumlu olarak geçmek gibi bişey mi ? Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
|
| ||||
| ||||
| bi de fransızca için yazsanız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Gerçekten karışık, bir de sözlü çeviri diploması için ayrı bir sınav isteniyor artık, o yüzden daha da karışık. Başta müt-terler olmak üzere gerçekten hiçbir bölüme önermiyorum. Tek bir dönemi kurtarmak için tüm üniversite hayatını ders programlarıyla savaşarak alttan üsten ders alarak geçirmek yerine, paşa paşa 5 yılda gezip tozarak geçirmek daha çekici bence Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |