![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| Hazırlık Atlama Sınavları Hazırlık Atlama Sınavları ile ilgili bölüm... |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| |||
| |||
Akdeniz üniversitesinde hazirlik atlama sinavi yokmu ya neden kimse bişey yazmamiş lütfen bilgi verir misiniz geçme şansi falan yüksek mi sinav kaç aşamali |
|
| ||||
| ||||
| 4 aşamalı - Listening - Writing - Grammar&Reading -Speaking sınavları ayrı ayrı %25 etkili. Test sorusu çok az. Kaç kişinin kalacağı belirsiz, her yıl oranlar değişiyor..... |
|
| ||||
| ||||
| Hadi yaaa ya bende akdenize gelcem tırstım şimdi yaaaaa Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ And maybe someday we will meet And maybe talk and not just speak Don't buy the promises 'cause There are no promises I keep, and my reflection troubles me so here I go I just wanna be happy |
|
| ||||
| ||||
| Bana ne önerirsiniz hazırlık sınavına nasıl çalışırsam geçebilirim?Speaking ve listening nasıl geliştirebilirim?Herhangibir kaynak önerirmisiniz?Yada sağlam olsun hiç çalışmıyayım hazırlıkmı okuyayım ne önerirsiniz? |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ And maybe someday we will meet And maybe talk and not just speak Don't buy the promises 'cause There are no promises I keep, and my reflection troubles me so here I go I just wanna be happy |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Yurtik isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| çok haklısınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| |||
| |||
| Arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama listening ve speaking için hiç bir kaynak yok, gramer gibi bir anda halledilmiyor, zaman ve gerçekten ciddi bir çalışma gerektiren şeyler... |
|
| ||||
| ||||
| Hiç çalışmanıza gerek yok.. Zor olmaz sınavlar.. Geçme şansınız çok yüksek.. YDS deki gibi türlü türlü konular yok sınavda.. Azcık konuşma, Biraz dinleme ve çok az yazma yeteneği olan rahat geçer.Reading-Grammar zaten kolay... |
|
| |||
| |||
| [QUOTE=prettygirl;732684]Bana ne önerirsiniz hazırlık sınavına nasıl çalışırsam geçebilirim?Speaking ve listening nasıl geliştirebilirim?Herhangibir kaynak önerirmisiniz?Yada sağlam olsun hiç çalışmıyayım hazırlıkmı okuyayım ne önerirsiniz?[/QUOTE ben akdenizi kazandığımı öğrendikten sonra grammer filan çalışmştm hazırlık atlamada yardımcı olsun diye onun dışında bir şey yapmamştm açıkcası diğerleri için zaten yapabileceğin bir ön hazırlık yok genelde herkes var olan bilgisiyle giriyor haklısn listening ve speaking korkutuyor insanı malum hep testlere alıştırdılar bizi ama pek korkma rahat gir sınava bir de kalsan da endişe etme zaten kötü bir derece ile geçeceksen hiç geçme çok daha iyi hem üniversiteye daha iyi alışırsın hem de ingilizceni geliştirmiş olursun ben geçen sene girdim çıktım sınavdan hiç umudum yoktu açıkcası ama geçtim işte hazırlık okumak ister miydin diye sorarsan evet diyebilirim evet 1. sınıfta da ingilizce becerileri geliştirebeiliyrsn ama başta zorlandım ben açıkcası o yüzden gir ve çık derim ben sınava kasma kendini Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için aycakarlı isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Ohhhh o zaman iyi ki akdenizi yazmamişim konyayi yazmişim konyada hazirlik atlama tek sinav 100 soru 60 doğru yetiyor ve geçen sene girmiş bi kiz anadolu öğretmenden ydsde 70+net çekmiş hazirlik atlamada 90 mi ne yapmiş:d iyi ben 93 yapmiştim yds de o zaman geçerim heralde konyada hazirliği :d |
|
| ||||
| ||||
| [QUOTE=aycakarlı;733261][QUOTE=prettygirl;732684]Bana ne önerirsiniz hazırlık sınavına nasıl çalışırsam geçebilirim?Speaking ve listening nasıl geliştirebilirim?Herhangibir kaynak önerirmisiniz?Yada sağlam olsun hiç çalışmıyayım hazırlıkmı okuyayım ne önerirsiniz?[/QUOTE ben akdenizi kazandığımı öğrendikten sonra grammer filan çalışmştm hazırlık atlamada yardımcı olsun diye onun dışında bir şey yapmamştm açıkcası diğerleri için zaten yapabileceğin bir ön hazırlık yok genelde herkes var olan bilgisiyle giriyor haklısn listening ve speaking korkutuyor insanı malum hep testlere alıştırdılar bizi ama pek korkma rahat gir sınava bir de kalsan da endişe etme zaten kötü bir derece ile geçeceksen hiç geçme çok daha iyi hem üniversiteye daha iyi alışırsın hem de ingilizceni geliştirmiş olursun ben geçen sene girdim çıktım sınavdan hiç umudum yoktu açıkcası ama geçtim işte hazırlık okumak ister miydin diye sorarsan evet diyebilirim evet 1. sınıfta da ingilizce becerileri geliştirebeiliyrsn ama başta zorlandım ben açıkcası o yüzden gir ve çık derim ben sınava kasma kendini Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız [/QUOTe Yok be ablasııı kasmıyorum zaten Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ha beş sene ha dört Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| orda hazırlık atlayıp 1. sınıfı bitirmiş biri olarak soylemeliyim ki: ne kalsanız üzülürsünüz ne geçseniz..ikisinin de pozitif yonleri daima cok fazla..sahsen kalan arkadaslar bir sene boyunca rahat etti,antalya gibi bir sehri kesfetme fırsatı elde ettiler..gecenler de 1. sınıfta kanaatimce cok fazla zorlanmadılar..ama biz gecenler için sıkıcı tek nokta su: antalya gibi bir sehirden 1 sene erken ayrılmak..gerisi hikaye,okul zaten biter. o yüzden yeni gelecek arkadaşlarım : boşverin sınavı,geçseniz de kalsanız da mutlu olursunuz merak etmeyin...sormak istediğiniz bişey olursa bana ulasmaya calısın,her turlu yardımı yapmaya hazırım.. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
|
| ||||
| ||||
| Hazırlığa geçmeniz daha iyi olur çünkü 1.sınıfta zorlanmazsınız pek ağır değil ... Alışma süreci de uzun sürmez ,ama Antalya gibi güzel bir şehirde 4 değil 5 yıl yaşamak isteyen arkadaşlar da olacaktır şüphesiz. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Artemis292 isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| ben de hiç çalışmadım açıkçası ayrıca ben de speaking listening deyince tırsanlardım ama valla öle rezil olmak filan düşünmeyin herkes aynı çnkü herkes test tekniği çalıştı tabiki deişik gelicek ama kimse rezil olmuo gerçekten varsa bi kaç çok ii konuşabilen insan vardır o da belkiii Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız zaten çalışmak deil senin temelinde olan birikim önemli yalnız speakingde türkçe kullanmamaya dikkat edin. bu arada artemis kimsin çatlıcam Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için sseda isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| yha hakkaten tırstım beaa Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız )) |
|
| |||
| |||
| valla tırsmayın gerek yok ya bak yaşadık bilioruz Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için sseda isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| 98 yapan arkadaşım yds sonuç belgeni göster ve yoluna devam et ben özel koşulları okudum henüz limiti belli değil ama hazırlığı hazırlık sınavına girmeden atlayabiliyoruz yeter ki yds doğru sayımız üniversitenin belirlediği barajdan aşağıda olmasın ben de 92 yaptım bakalım yeterli olucak mı.. |
|
| |||
| |||
| garez ben yeni kazanmadım ikinci sınıfım bu sene Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız bu arada o neymiş kaç yaptııını gösterirsen geçerrsin ne biçim iş la o!!! |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |