![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Hazırlık Atlama Forumu Hazırlık Atlama Sınavları ile ilgili bölüm... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| |||
| |||
Akdeniz üniversitesinde hazirlik atlama sinavi yokmu ya neden kimse bişey yazmamiş lütfen bilgi verir misiniz geçme şansi falan yüksek mi sinav kaç aşamali |
|
| ||||
| ||||
| 4 aşamalı - Listening - Writing - Grammar&Reading -Speaking sınavları ayrı ayrı %25 etkili. Test sorusu çok az. Geçme notu 70 Kaç kişinin kalacağı belirsiz, her yıl oranlar değişiyor.. |
|
| |||
| |||
| neden tırsıyorsun ki hazırlık sınavları böyle olmalı konuşma dinleme filan olmalı zaten bunları aşamıyorsan ingilizcenin henüz 1.sınıf okuyacak kadar iyi olmadıgını görürsün kü bu kötü bişey değil yani hazırlık okumak ![]() |
|
| ||||
| ||||
| Bana ne önerirsiniz hazırlık sınavına nasıl çalışırsam geçebilirim?Speaking ve listening nasıl geliştirebilirim?Herhangibir kaynak önerirmisiniz?Yada sağlam olsun hiç çalışmıyayım hazırlıkmı okuyayım ne önerirsiniz? |
|
| |||
| |||
| YDS de 98 yapmanın hele hele böyle bir yds sınavında 98 yapmanın hiç bir anlamı oldugunu sanmıyorum ingilizcen iyi olabilir ama test üzerinde iyidir..ama sen bilirsin ben ide okıcam hazırlk atlamıcam |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için Yurtik isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama listening ve speaking için hiç bir kaynak yok, gramer gibi bir anda halledilmiyor, zaman ve gerçekten ciddi bir çalışma gerektiren şeyler... |
![]() |
| Tags |
| akdeniz, atlama, hazırlık, sınavı, üniversitesi, yardımı |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| başkent üniversitesi hazırlık atlama sınavı | cemre. | Hazırlık Atlama Forumu | 13 | 28-07-10 01:59 |
| ankara üniversitesi- hazırlık atlama sınavı | rodyan | Hazırlık Atlama Forumu | 68 | 15-03-10 09:15 |
| marmara üniversitesi hazırlık atlama sınavı | emelll89 | Dil Sınavları İle İlgili Paylaşımlar | 56 | 27-09-08 01:08 |
| YakınDoğu Üniversitesi Hazırlık Atlama Sınavı | targetman | Hazırlık Atlama Forumu | 2 | 30-08-08 18:14 |
| Akdeniz Üniversitesi Hazırlık Atlama Hakkında Yardım | folategra | Hazırlık Atlama Forumu | 2 | 22-08-08 23:24 |