yok mu arkadaşlar bi bildiği olan?
Arkadaşlar ytü'nin geçmiş yıllarda sormuş olduğu hazırlık muafiyet sorularına acil olarak ihtiyacım iki buçuk senedir şu kahrolası sistemde ytü ne girebilmek için çalıştım. Öss sınavım çok ii geçti inşallah bu sene ytü ye yerleşicem...
İngilizcem ortanın biraz üstü seviyede .
Bir senem daha heba olsun istemiyorum
lütfen elinde ytü nin muafiyet soruları mevcut arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum...
İyi günler.
yok mu arkadaşlar bi bildiği olan?
bu sorulara nerden bakabılır acaba
bende onu araştırmaya çalışıorum....![]()
ytü besiktas kampusunun kirtasiyesinde onceki donemden kalma sorular var bence oraya bir ugra bende ordan almistim
Evet.Ben de okulun kırtasiyesinden almıştım sanırım.
Elimde hiç yok.ÜDS'den daha hatta çok daha basit bir sınavdı.
Değiştirme: YTÜ Fransızca Müt. Ter. Fransızca YDS'den alıyormuş![]()
benım ablam yıldızda okuyo o yuzden bende war ama bunu soylemek ne kadar yardım eder sana bılemıycem cunku ben elzgda yasıyorum pek bı yararı olmıycak sanırım hem sorular war cvbları yok![]()
averaj bir yıldız öğrencisinden bulabilirsiniz bende var bunlar ama bilg. ortamında yok.
teşekkür ederim poban
arkadaşlar burdan yollayabilen olursa sevinirim çünkü malatyadayım ve hazırlık sınavı sorularını almak için kırtasiyeye gitmem 18 saat,kursa da katılmak yerine kendim hazırlanmak istiyorm
arkadaşlar hazırlık soruıları elinde olan var mı çok acil ihtiyacım var da gönderebilirseniz sevinirim istanbulda değilim de
ewt ya ben de istda değilim bulamadım ayardım
çok gzl olmuş tşkrler..![]()
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)