Şahsen ben sadece verilen eğitimle hazırlanmıştım sınava. Yeterli krediyi toplayıp Final'e girip geçmiştim. Sınav örneklerini bulamayacağınızı çoktan öğrenmiş olmanız gerekVerilen Mock Examlar yardımcı olabilir. Onun dışında Speaking ve Writing üzerinde durmanız daha yararlı olur. Use of English kısmı zaten yıl içinde verilen kaynaklardan çıkmakta. Bilmiyorum bu yılda yapılır mı ama, 3 yıldır Haziran ayındaki sınavda Argumentative Essay sorulmakta. Bu yılda sorulabilir. Tabii söylediklerim FILO grubu için geçerli. Hazırlıkta olduğunuzu söylemişsiniz, derslere aktif katılmanız dahi yeterli olur. Ancak zor bir sınavın sizi beklediği kaçınılmaz bir gerçek. İyi şanslar...

LinkBack URL
About LinkBacks

Verilen Mock Examlar yardımcı olabilir. Onun dışında Speaking ve Writing üzerinde durmanız daha yararlı olur. Use of English kısmı zaten yıl içinde verilen kaynaklardan çıkmakta. Bilmiyorum bu yılda yapılır mı ama, 3 yıldır Haziran ayındaki sınavda Argumentative Essay sorulmakta. Bu yılda sorulabilir. Tabii söylediklerim FILO grubu için geçerli. Hazırlıkta olduğunuzu söylemişsiniz, derslere aktif katılmanız dahi yeterli olur. Ancak zor bir sınavın sizi beklediği kaçınılmaz bir gerçek. İyi şanslar...