![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Güncel Türkçe Meseleleri Güncel Türkçe Meselelerinin tartışıldığı bölüm... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir | Modları Göster |
|
| ||||
| ||||
Bye-Bye Türkçe'nin e-kitap'ını buldum ve sizinle de paylaşmak istedim. Önceden aşağıdaki linkten sadece özetini paylaşabilmiştim. Buyrun güle güle kullanın, ne deyim..Bayram hediyesi diyelim artık (Şeker yerine kitap )http://www.dilforum.com/forum/showthread.php?t=24651 (Bye Bye Türkçe'nin Özeti, Oktay Sinanoğlu)
__________________ http://www.byebyeturkce.com/forum/ Konu Ortak tarafından (30-09-08 Saat 01:03 ) de değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
![]() |
|
| ||||
| ||||
| Asıl görüşümü dile getirecek sözcükler kullanmamak için (Bayram sabahıdır, bilmeden hataya düşmüş olanları kırmamak gerek), en büyük hata yabancı dille eğitimdir. Yoğun yabancı dil eğitimine, evet. Yabancı dille eğitime, hayır. Yabancı dil bilmek, insanın ufkunu çağdaş dünyayı kapsayacak bir derinlik ve genişliğe taşır. Yabancı dille eğitim ise, çağdaş dünya ile bütünleşmenin değil, sömürülen köle nüfuslara dönüşmenin yoludur.
__________________ Köklerden, dallara, yapraklara, çiçeklere... |
|
| ||||
| ||||
| Prof. Sinanoğlu ile her noktada aynı hatta benzer düşündüğümü söyleyemem; fakat değerlendirme yaparken -- eğer amacımız konuya esastan muhalefet değilse (çünkü yazılan her sözcüğün ve konulan her teşekkürün bir etykisi vardır) -- küçük ayrıntılarla dikkati dağıtmamak gerekir. Bu notu, görüşünüzü eleştirmek amacıyla değil, "usûl hakkında" kendi görüşümü dile getirmek için yazıyorum.
__________________ Köklerden, dallara, yapraklara, çiçeklere... |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
![]() Kitapların 2. eli de var ,kiralık olanı da..İmkanı olan satın alıp okumalı,içinde kontör olan küçücük dikdörtgen kağıda 15-20 lira veriliyorsa ![]() Ama bu kitap gerçekten okumaya değer herkese tavsiye ediyorum ![]() |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ Yeni hacettepeliler |
|
| |||
| |||
| Böyle büyük bir eserin burada e-book olarak paylaşıma açılması bana pek doğru gelmedi. Zira Hocamız ne kaldırımaltı imalathaneleri hak ediyor ne de bu tarz bir "bedava"cı yaklaşımı. Hassasiyet, en azından moderatör kardeşlerimizden.. Sevgiler... |
![]() |
| Tags |
| bye, ekitap, türkçe |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| Kitap yazmak isteyen var mı kitap ... | anatolia | Tarih-i dilFORUM | 32 | 13-03-10 12:26 |
| "Bir Kitap Bin Fidan" Kitap Kampanyası | Yahya Hoca | Yönetimden Yapılan Duyurular | 13 | 22-02-10 13:32 |
| Türkçe kitap yardım... | Niyaz | dilFORUM'la Tanışma | 1 | 03-09-09 21:56 |
| Toplam 486 Türkçe e-kitap. | Henry-Waldo | Dosya ve Kaynak Paylaşımı | 15 | 07-01-09 22:04 |
| Yunanistan’da İlk Kez Türkçe Kitap | T.D | Yönetimden Yapılan Duyurular | 0 | 15-04-08 18:18 |