![]() | ![]() | ||||||
![]() |
| |||||||
| Genel İngilizce / Genel Konular Genel İngilizce ile ilgili konular... |
![]()
![]() |
| |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Değerlendirme: | Modları Göster |
|
| |||
| |||
Sevgili arkadaşlar, bu sayfada bugüne kadar hazırlamış olduğumuz ilköğretim ve ortaöğretim yıllık planlarını paylaşacağız. Elinizde yıllık planlar varsa burada paylaşmanız dileğiyle, herşeyin gönlünüzce olduğu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum. [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] Konu Yahya Hoca tarafından (26-09-09 Saat 19:19 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 35 kullanıcı bu güzel mesaj için Yahya Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
Acimasiz_Dünya, Barakuda, BarisBasci, bilingualyaman, burchi_28, Celebrian Anarion, cudicilla, DaddyCool, daredevil7845, deepwater, EdaHoca, Esperança, Festiva, gülen ay, High Voltage, hikmetselim, ilyasfbli, Kılıç, Mediha, MehmetMamger, nergis77, nihalarda, nobodyasusual, nulkersoy, ottoman88, rengin ece, Rose, Saadet Çadır, Serarslan, Serkan, SeyfiHoca, T.D, teacherangel, Teacher_Tuğba, tindersticks | ||
|
| |||
| |||
| Aşağıdaki planlar için demon066 hocamıza teşekkür ediyorum. Konu Yahya Hoca tarafından (03-09-09 Saat 22:56 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 10 kullanıcı bu güzel mesaj için Yahya Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
|
__________________ Once the game is over, the King and the Pawn go back in the same box. |
| Aşağıdaki 7 kullanıcı bu güzel mesaj için Saadet Çadır isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı: Kısacası herkes faydalansın. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki 7 kullanıcı bu güzel mesaj için Yahya Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Öyleyse [Sadece dilFORUM üyeleri linkleri görebilir. ] alalım mı? Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Once the game is over, the King and the Pawn go back in the same box. |
| Aşağıdaki 5 kullanıcı bu güzel mesaj için Saadet Çadır isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Aşağıdaki planlar için de Chagla Hocamıza teşekkür ediyoruz. Anadolu Lisesine ait planlar. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki 7 kullanıcı bu güzel mesaj için Yahya Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için Yahya Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
Alıntı:
saygılar Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ) berna. |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için esma berna isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Paylaşım için teşekkür ederim. Bir sorum olacak. Yıllık planların Türkçe olma gibi bir zorunluluğu var mı?
__________________ Ve hayat - ki canına tak etmişti - sus dedi artık . |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için nihalarda isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| genel lise yıllık planları yok mu?? |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için gülen ay isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
kolay gelsin Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki 4 kullanıcı bu güzel mesaj için nazende isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Anadolu Öğretmen Lisesi Zümre (işin doğrusu, geçen seneki zümre üzerinde gerekli değişikikleri yaparak tekrar hazırladım Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız ) Konu Yahya Hoca tarafından (16-09-09 Saat 14:58 ) de değiştirilmiştir. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ Ve hayat - ki canına tak etmişti - sus dedi artık . |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için nihalarda isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
Alıntı:
|
| Aşağıdaki 4 kullanıcı bu güzel mesaj için nobodyasusual isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
dosya ektedir kusura bakmayın fazla uğraşamadım umarım işinizi görür. |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için cllkvnc isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| eminim ki çok güzel bir çalışmadır ama bir de açabilsem .bu sitenin üyesi olmama rağmen yıllık planlar bende açmıyor şifre istiyor.üyeliğim de silinmemiş .peki niye giremiyorum .lütfen bilgi verirmisiniz. |
|
| ||||
| ||||
| Değerli hocalarıma sevgi ve saygılarımla... Yeni eğitim-öğretim yılımız hayırlara vesile olur inşallah... Benim sizden naçizane bir ricam olacak arkadaşlar... Yeni atandığım sosyal bilimler lisesi hazırlık sınıflı özel statülü bir okul.Bana da hazırlık sınıfının yıllık planı lazım.Herhangi bir şekilde yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım...
__________________ El Pueblo Unido Jamas Sera Vencido |
|
| |||
| |||
| Sanırım genel liselerde bir bize Breeze 10 yollandı hiç bir yerde planını bulamıyorum. Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız
__________________ Seri maktul, T.D T.D is still To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts. |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için T.D isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Çok teşekkür ederim Hocam (ve sayın hemşehrim.) Üye olmayanlar resimleri göremezler. Üye olmak için lütfen buraya tıklayınız |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Öncelikle tüm Öğretmen arkadaşlara hayırlı uğurlu ve başarılı bir yıl diliyorum.Daha sonra da Dil sınıflarında 2 saatlik Seçmeli İngilizce diye bir ders var. Bu dersin Yıllık planı ve kitapları konusunda bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim. |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için HakanSanli isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Seçmeli Yabancı Dil dersi yeni bir ders ve adı üzerinde seçmeli bir ders. Talim Ve terbiye Kurulu açıklamasında bu ders için şu ifadeyi kullanıyor "II.yabancı dil dersinde uygulanan yabancı dil öğretim programları uygulanır" Burdan yaptğımız çıkarım şu oldu; Seçmeli Yabancı Dil, İngilizce değil, başka bir dilin dersi. |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
__________________ Testa di Giovinetta |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |