![]() | ![]() | ||||||
![]() ![]() |
| |||||||
| Genel İngilizce / Genel Konular Genel İngilizce ile ilgili konular... |
![]()
![]() |
< Bu başlığı Paylaşın!
|
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Değerlendirme: | Modları Göster |
|
| |||
| |||
Sevgili arkadaşlar, bu sayfada bugüne kadar hazırlamış olduğumuz ilköğretim ve ortaöğretim yıllık planlarını paylaşacağız. Elinizde yıllık planlar varsa burada paylaşmanız dileğiyle, herşeyin gönlünüzce olduğu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum. İlköğretim 4.Sınıf İlköğretim 5.Sınıf İlköğretim 6.Sınıf İlköğretim 7.sınıf İlköğretim 8.Sınıf İlköğretim 6.Sınıf (My English) İlköğretim 7.Sınıf (My English) İlköğretim 8.Sınıf (My English) Anadolu Lisesi 9.Sınıf Anadolu Lisesi 10.Sınıf Anadolu Lisesi 11.Sınıf Anadolu Lisesi 12.Sınıf 10-11 Dil Sınıfları Genel Lise Breeze-10 Anadolu Öğretmen Lisesi Zümresi Konu Yahya Hoca tarafından (26-09-09 Saat 18:19 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 36 kullanıcı bu güzel mesaj için Yahya Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
Acimasiz_Dünya, Barakuda, BarisBasci, bilingualyaman, burchi_28, Celebrian Anarion, cudicilla, DaddyCool, daredevil7845, deepwater, EdaHoca, Esperança, Festiva, gülen ay, High Voltage, hikmetselim, ilyasfbli, Kılıç, Mediha, MehmetMamger, merdan56, nergis77, nihalarda, nobodyasusual, nulkersoy, ottoman88, rengin ece, Rose, Saadet Çadır, Serarslan, Serkan, SeyfiHoca, T.D, teacherangel, Teacher_Tuğba, tindersticks | ||
|
| |||
| |||
| Aşağıdaki planlar için demon066 hocamıza teşekkür ediyorum. Konu Yahya Hoca tarafından (03-09-09 Saat 21:56 ) de değiştirilmiştir. |
| Aşağıdaki 11 kullanıcı bu güzel mesaj için Yahya Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Bunlar da Çağla Öğretmenimizden
__________________ Once the game is over, the King and the Pawn go back in the same box. |
| Aşağıdaki 8 kullanıcı bu güzel mesaj için Saadet Çadır isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Kısacası herkes faydalansın. ![]() |
| Aşağıdaki 8 kullanıcı bu güzel mesaj için Yahya Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Öyleyse bunları da alalım mı? ![]()
__________________ Once the game is over, the King and the Pawn go back in the same box. |
| Aşağıdaki 6 kullanıcı bu güzel mesaj için Saadet Çadır isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Aşağıdaki planlar için de Chagla Hocamıza teşekkür ediyoruz. Anadolu Lisesine ait planlar. ![]() |
| Aşağıdaki 8 kullanıcı bu güzel mesaj için Yahya Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Neyse düzelttim. |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için Yahya Hoca isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| |||
| |||
teşekkür ederiz hazırlamış ve eklemiş olduğunuz bu yıllık planlar için sayın hocam... saygılar )berna. |
| Aşağıdaki 2 kullanıcı bu güzel mesaj için esma berna isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
|
| ||||
| ||||
| Paylaşım için teşekkür ederim. Bir sorum olacak. Yıllık planların Türkçe olma gibi bir zorunluluğu var mı? |
| Aşağıdaki kullanıcı bu güzel mesaj için nihalarda isimli üyemize TEŞEKKÜR ediyor: | ||
![]() |
| Tags |
| planlar, yılık, zümre |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | Bu Konuyu Değerlendir |
![]()
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | cevap | Son Mesaj |
| 2009-2010 2. dönem İlköğretim İngilizce Zümre tutanağı | hhaakk1 | SBS Forumu | 2 | 20-02-10 15:35 |
| 2008-2009 Yıllık Planlar | Yahya Hoca | Genel İngilizce / Genel Konular | 52 | 30-05-09 19:10 |